Geld verdienen met technische analyse

Gemiddelde leestijd: 10 minuten

Technische analyse kun je al belegger doen om koersbewegingen te voorspellen op basis wat er in het verleden van de koers is gebeurd. Technische analyses zijn op die manier erg nuttig voor beleggingen die je op korte termijn wil doen. Overigens doen veel mensen ze ook voor lange termijn, omdat technische analyses je inzicht geven in koersdoelen of patronen die je zoekt.

Je kunt deze analyses op allerlei soorten koersen loslaten. Voorbeelden zijn cryptocurrency, aandelen en edelmetalen. Zeker als je technische analyse onder de knie krijgt, is de kans groter dat je veel geld kunt vedienen op korte termijn. Dit komt onder meer omdat je ”in de toekomst” leert kijken en te leren wat een koers hoogstwaarschijnlijk gaat doen.

Wil je op kortere termijn veel geld verdienen met crypto? Dan is de cursus technische analyse een aanrader.

Wat is technische analyse

Hoe technisch en theoretisch de term ook mag klinken, bij technische analyse bestudeer je koersgrafieken. Hierbij leer je patronen te herkennen om op die manier te weten wat de koers morgen, volgende week of komende maand naar verwachting gaat doen. Dit is natuurlijk nooit 100% zeker, maar als je er goed in wordt, zit je vaker goed dan fout.

Als je technisch analyseert maak je gebruik van gegevens uit het verleden van die koers. Dit is dus gisteren, afgelopen week, maar ook afgelopen jaar of jaren. Op die manier zoek je en herken je patronen die zichzelf steeds weer herhalen. Zo herleid je vervolgens in welk patroon de koers nu zit en welke kan deze waarschijnlijk op zal gaan.

Trucjes die dit proces vereenvoudigen leer je van mentoren zoals Madelon Vos, expert in analyse van crypto en edelmetalen. Zo heb je diverse indicatoren die je kunnen helpen om niet alleen patronen te herkennen, maar ook goede in- of uitstapmomenten te bepalen.

Verschil met fundamentele analyse

Naast de technische analyse is er ook een fundamentele analyse. Deze moet je zeker niet verwarren. Dit komt namelijk op neer dat je een voorspelling doet op de huidige financiële cijfers en berichten. Dit is dus niet technisch, maar iets wat al vast ligt: fundamenteel. Deze analysemethode is geschikter voor lange termijn beleggingen. Het doel van een fundamentele analyse is om te achterhalen of een aandeel of cryptocurrency ondergewaardeerd of overgewaardeerd is.

Een skill voor je leven

Dit is hoe ik het beheersen van technische analyse zie. Net als autorijden of leren fietsen. Als je eenmaal de theorie kent en de praktijk door hebt, heb je een echte skill te pakken. Je kan dan namelijk overal waar je wilt je laptop openen, de juiste programma’s aanzetten en op basis van de koers of het nieuws, zien waar je geld kan verdienen of hoe je trades moet plaatsen.

In dit opzicht is het dus ook een lange termijn verdienmodel. Hoe meer je het doet, hoe beter je er in wordt. Zo kun je op korte termijn geld verdienen, maar hoe beter je wordt hoe leuker je het vindt en hoe langer je het volhoudt. Alles wat je nodig hebt is een laptop, internet en een uurtje per dag (of minder).

Voor wie is technisch analyseren echt geschikt

Even voor de duidelijk, hoe interessant technische analyse ook mag zijn, het is niet voor iedereen weggelegd. Ben je meer voorstander van HODL en duik je niet graag elke dag of wekelijks in de grafieken, dan is het misschien niet voor jou. Dit moet je uitproberen en testen. Wil je wel graag geld verdienen, zowel op lange als op korte termijn, dan is het zeker de moeite waard om het te leren.

Wel raad ik je aan om voordat je begint met technische analyse, eerst de Bitcoin Basics te leren. Mits jij al volledig bekend met bitcoin en crypto, anders zou ik daar starten. Als de basis bekend is, kun je je verder verdiepen in handelen in crypto’s. Deze training is zowel geschikt voor beginners, als voor gevorderde traders. De basis wordt namelijk uitgelegd, maar ook de diepere lagen kennis die eronder zitten. Interessant voor iedereen die er geld mee wil verdienen.

Reviews over trainingen van Madelon

Mits je haar een tijdje volgt, zal het je niet ontgaan zijn dat Madelon weet waarover ze praat. Dit wel echter nog niet zeggen dat haar cursussen voor iedereen even goed zijn. Want, wat vinden anderen er eigenlijk van? Hieronder zie je enkele reviews die Madelon over haar cursussen heeft ontvangen. Ze heeft er inmiddels al honderden verkregen via Google en Socia Media (Facebook en Instagram). Haar gemiddelde hierin schommelt tussen de 4,7 en 5 sterren.

Deze cursus vond ik heel geweldig als beginner, het heeft mij kennis bij gebracht die ik nog niet wist en ik ga vast wel verder met de vervolg cursus A-Z. – Luciano, Bitcoin Basics & Crypto’s

Zeer heldere uitleg en je leert hier zeker meer ivm technische analyse. Ik ben nooit een technische analist geweest maar was benieuwd naar wat ik nog kon leren. Zeker de moeite! Het knappe gezichtje links onderaan is een pluspunt 😉 – Thx voor de cursus Madelon

Hele leuke cursus, inmiddels 80% voltooid en enorm veel aan gehad. Ik kan deze cursus terugkijken wanneer ik deze heb afgerond. Uiteraard heb ik al 5 a4tjes aan aantekeningen en schetsen, maar als ik straks mijn indicatoren heb gekozen ga ik de lessen zeker nog eens bekijken! – Henk, Handelen in Crypto’s

beoordelingen madelon vos

Technische Analyse van A tot Z leren

WIl je geld verdienen met crypto? Dan is de training ”handelen in crypto’s” echt wat je zoekt. Als jij op kortere termijn van de koersen wil profiteren en al winst wil pakken, leer je alles wat je nodig hebt in de Technische Analyse training van Madelon Vos. Als je begint met deze analyse is het belangrijk om op de hoogte te zijn van wat er in cryptowereld afspeelt. Daarom geeft Madelon je haar bronnen om te leren hoe grafieken reageren op bepaald nieuws.

Je leert om succesvol te analyseren, wat neerkomt op het kunnen lezen van grafieken en op het juiste momenten kopen of verkopen om je winst te pakken. In de trainingen leer je naast grafieken lezen, ook alles over trends, weerstandlijnen en long of short gaan. Uiteraard krijg je ook alle tools tot je beschikking die jou helpen om niet alles zelf te hoeven doen. Indicatoren, patronen, Fibonacci en Boilinger bands zijn veelgehoorde termen die Madelon dagelijks inzet in haar analyses.

Het grote voordeel van deze training is dat je niet alleen grafieken leert lezen en weet wanneer je in en uit moet stappen. Je leert ook wat voor type nieuwsberichten invloed op de koers hebben. Zonder een koers te lezen, kun je dus al inschatten wat deze gaat doen door de juiste bronnen te raadplegen. Daarbij ontdek je dat technische analyse alles behalve saai en theoretisch is. Sterker nog, het is spannend en je verdient er goed geld mee. Het is een skill die je de rest van leven geld op kan leveren.

Als je nu besluit om te leren handelen in crypto’s, krijg je er 1 maand GRATIS toegang tot de Moneytalks Community bij.

technische analyse madelon

Leer technische analyse van Madelon Vos en start met geld verdienen!

Ontdek de GEHEIME kortingspagina

Meest recente artikelen

Leon
Ben jij net als ik fan van online ondernemen & online geld verdienen, wil je er graag meer over leren of ben je al bezig, maar wil je graag een nieuwe inkomstenbron opbouwen? Op dit blog vertel ik je alles over de mogelijkheden van online geld verdienen en hoe jij financiële onafhankelijk kan creëren! Ik ben Leon, online ondernemer en via geldisgoed.nl neem ik je mee in een wereld die mijn wereld zeer positief heeft veranderd. Benieuwd naar meer? Laat een reactie voor me achter of kijk even rond!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *