Review Crypto Masterclass van AllesOverCrypto.nl

Is dit dé crypto cursus van 2021?

Gemiddelde leestijd: 24 minuten
alles-over-crypto-logo

Allesovercrypto. Een interessante naam voor het bedrijf dat tegenwoordig behoorlijk goed zaken doet in de cryptowereld. Ze geven je uitleg en training in alles wat met crypto te maken heeft en leren je er geld mee verdienen. Met een gemiddelde van een 4,8/5 en 478 reviews op Trustpilot is allesovercrypto de moeite waard om te reviewen. Bij het woord crypto, dat dit bedrijf erg slim gebruikt, zal niet iedereen direct weten waarover je praat. Gooien we de naam bitcoin in de mix, dan weten opvallend genoeg een stuk meer mensen waarover je praat. Althans.. ze hebben er van gehoord.

Als je je er even in verdiept, kom je vanzelf mensen tegen die zich cryptomiljonair noemen of bitcoin fanaten. Leuk, maar wat betekent dit voor jou? Je leest deze review op een uiterst interessant moment. De bitcoin zit namelijk tegen de rand van een grote uitbraak aan en de ene na de andere altcoin lijkt een succes voor traders.

Maar als je niet veel van crypto weet, laat staan hoe je erin moet investeren of traden, is het gevaarlijk handelen. Veel komt aan op de juiste keuzen maken, weten wanneer je in moeten stappen en nu je dit leest, ook beseffen dat je deze boot niet wilt missen. Zonder kennis is het lastig kiezen uit honderden cryptomunten, en dan hebben we het nog niet eens over traden en beveiligen van je crypto.

Precies om die reden bestaat Allesovercrypto.nl met hun Crypto Masterclass. Na het voltooien van hun beginnerscursus zou je alle kennis en ervaring in huis moeten hebben om ook te profiteren van deze sterk opkomende cryptomarkt. Of dit echt zo is, ontdek je in deze review!

AllesOverCrypto achter de schermen

Wie zijn precies de crypto experts achter de schermen van de crypto cursus? Je koopt het product op allesovercrypto.nl waar het gelijknamige bedrijf achter zit. De mensen hierachter zijn Derek Westra, Patrick Suiker en Robin Westra.

Derek is afgestudeerd aan de Amsterdamse universiteit en heeft een master behaald in gedragseconomie en speltheorie. Hij is mentor in de cursus.
Patrick is eveneens afgestudeerd in Amsterdam in de richting van ondernemerschap. Ook hij is mentor in de cursus. Zo heb je met 2 mensen al 3 interessante achtergronden in crypto, namelijk gedrag, spel en ondernemerschap.
Dan hebben we Robin, hij is nog student op de zelfde Amsterdamse universiteit en doet vooral de techniek achter het bedrijf.

Het zal je niet verbazen dat alle drie de heren hun passie hebben met crypto. Al vroeg rolden zij in deze wereld en weten wat er bij komt kijken om geld te verdienen met deze digitale munten. Hun website staat bomvol nuttige blogartikelen en daarbij zijn alle bedrijfsgegevens te achterhalen. Overduidelijk dat ze open en transparant zijn en geen verkeerde bedoelingen hebben. De 478 reviews van Trustpilot dragen hier uiteraard aan bij.

derek-westra-en-patrick-suiker

Wat claimt AllesOverCrypto?

Ze gebruiken een landingspagina waar je van moeten houden en een beetje doorheen moeten kunnen kijken. Er wordt uiteraard ingespeeld op emotie, maar zeker ook op logica. Ik doel op het feit dat je er geld mee kunt verdienen om jouw ultieme vrijheid te behalen. Daarnaast spelen ze in op FOMO (Fear of Missing Out). Dit doen ze echter met een goede reden en niet alleen voor eigen gewin.

FOMO is niet altijd een goede raadgever, maar het is zeker wel een push in de goede richting om meer te leren over crypto. Ze helpen je echt naar de kant van het leren over crypto om te weten hoe het werkt. Dit in tegenstelling tot investeren in een munt met FOMO, wat juist gevaarlijk is. Veel cryptomunten, waarvan de bitcoin een goed voorbeeld is, laten cycli zien. Vast periodes in een jaar waarop de munt een bepaald gedrag vertoond. Niet voor niks dat dit de periode is om nog op tijd in te stappen, maar wel met de juiste kennis! Deze kun je krijgen in de Crypto Masterclass.

Ook lees je over alles wat je niet wil missen of juist mist als je nu geen actie onderneemt. Ook al kan dit waar zijn, hier is geen garantie op te geven. Uiteindelijk kunnen zij je alles leren, maar ben jij eindverantwoordelijk voor jouw acties. Begrijpelijk vind ik ook. Patrick en Derek zijn eerijk, je krijgt niet de garantie dat je na de cursus een succesvolle belegger/investeerder bent, maar wel dat je alles weet over crypto wat je moet weten of er een te worden.

Wat krijg je bij de AllesOverCrypto Masterclass?

Om te beginnen is de crypto cursus dé training op gebied van beginnen met crypto. Je leert alles in een digitale omgeving bomvol video’s, e-books en andere nuttige informatie. Je kan hier volledig in eigen tempo doorheen en na elke module heb je een informatieve en uitdagende quiz om je kennis op dat moment te testen. Het idee hierachter is dat je deze quiz moet halen om door te mogen. De cursus wordt steeds aangevuld en tot elke aanvulling heb jij blijvend toegang. Momenteel krijg je toegang tot ruim 180 video’s.

Na betaling van de cursus krijg je direct een informatieve e-mail waarin je gevraagd wordt je wachtwoord aan te passen. Vervolgens heb je direct toegang tot de ledenomgeving waar je ook de cursus kunt volgen. Mijn advies, ga er rustig doorheen, want er is veel informatie. De cursus bestaat uit grofweg 2 delen. 1 deel waarin je veel over de theorie leert van crypto en in deel 2 ga je juist dieper in crypto mindset, trading en lange termijn handelen. Ik zal kort de hoofdstukken met je doornemen zodat je een beeld krijgt van de inhoud van de complete Masterclass.

Crypto Masterclass

Overzicht deel 1

Module 0 – Welkom

Je krijgt een inleiding en je maakt kennis met Derek en Patrick. Ze laten je zien wat je van de cursus mag verwachten, hoe je er doorheen geloodst wordt en wat het resultaat is als je de cursus hebt afgerond.

Module 1 – Het geld van de toekomst

In het geld van de toekomst krijg je een stukje geschiedenis mee. Het is leuk dat je leert wat crypto is en hoe je er geld mee verdient, maar waar komt crypto eigenlijk vandaan? Je krijgt ook direct toegang tot een praktische begrippenlijst. Cryptotaal kan zeker voor beginners nog op chinees lijken, dankzij een goede begrippenlijst, leer je sneller kennis maken met crypto terminologie.

Module 2 – Je eerste cryptocurrency

Nu al ga je leren hoe je je eerste crypto kunt kopen. Hiervoor krijg je een introductie in handelsplatformen zoals Bitvavo en Bitcoinmeester en wordt per platform besproken waarom je er wel of niet voor zou moeten kiezen. Zo weet je al vrij snel waar je het beste crypto kunt kopen. In deze module krijg je ook het cryptoportfolio van Derek en Patrick te zien. Zij leggen je uit welke crypto volgens hun gaat stijgen en waarom.

Module 3 – Maak een killer start!

In een killer start ontdek je alle beginnersfouten van Derek en Patrick. Dit zal niet uitsluiten dat jij nooit geen fouten zal maken, maar de meest gemaakte en duurste fouten leer je voorkomen in deze module. Dit is een video van ruim 2 uur, ze gaan er dus echt de diepte mee in. 3 video’s hierin zijn bijvoorbeeld hoe je oplichters ontmaskerd, welke dure fouten jij bij voorbaat al niet gaat maken én hoe je een goede cryptomunt herkent.

Module 4 – Je onbreekbare kluis

Je leert hier alle informatie met betrekking tot het veilig bewaren en opslaan van jouw crypto.

Module 5 – Je winst cashen

Als je geld investeerd in crypto is de kans groot dat je er op verdient. Dit hoeft niet veel te zijn, maar de kans is er. Hier leer je precies hoe je deze winst uitkeert aan jezelf of weer terug investeert. Hier worden ook weer de mogelijkheden per broker besproken zoals Bitvavo en Bitcoinmeester en de voor- en nadelen ervan.

Module 6 – De allereerste investeerder zijn

Regelmatig komen er nieuwe cryptomunten bij. Altcoins wel te verstaan. Dit zijn zogenaamde ICO’s waarover je in deze modules veel meer leert. Je leert een goede ICO herkennen en hoe je misschien als in een vroeg stadium de eerste investeerder in zo een munt kan zijn. Stel je eens voor dat je er vanaf dag 1 bij was bij Etherium.

Module 7 – Een passief crypto inkomen

Is dit niet de droom van elke beginner in crypto: er passief geld mee verdienen. Dan kan ik je vertellen, dat is mogelijk. Je leert namelijk kennis maken met de meerdere methodes om passief aan crypto te verdienen. Een van deze methodes in staking, waarover je alles leert. Bitvavo is zo een platform dat hier actief in is en elke maandag staking rente uitkeert.

Module 8 – De crypto trends de baas

Dit is een van de meeste recente modules. Om te voorkomen dat je de boot mist van een opkomende crypto, krijg je hier de informatie die nodig is om hier op tijd van te kunnnen profiteren. Je krijgt de laatste trends en je blijft op de hoogte van alle ontwikkelingen. Persoonlijk vind ik dit een grote meerwaarde waar je blijvend toegang tot hebt..

Overzicht deel 2

Module 1 – Winning Mindset

Mindset, het lijkt overal terug te komen en datis niet voor niks. Daarom mag ik deze cursus een winning mindset zeker niet ontbreken. Zeker als je gaat traden is mindset belangrijk, emoties kunnen namelijk een onaangename rol gaan spelen. Koersen stijgen en zakken en daarom wil je met jezelf afspreken welke acties jij op welk moment uitvoert.

Module 2 – Vrijheid dankzij crypto trading

Dit is een pittige module die bijna een cursus op zich is. In 23 video’s ga je leren over crypto trading en alles wat hierbij komt kijken. Crypto kopen en vasthouden is niet hetzelfde als traden. Je leert nu juist over traden, exchanges, bubbels, emotie, support & resistance en nog veel meer. Tip: neem hier de tijd voor en kijk desgewenst zo vaak terug als je wilt.

Module 3 – De beste crypto trading tools en indicatoren

Als je start met traden in crypto, krijg je vanzelf te maken met tools die je helpen om bepaalde voorspellingen te maken op basis informatie uit het verleden. Je leert zodoende trends herkennen en je leert wanneer je het beste kan kopen en verkopen. Een super interessant module waarin je pas echt ziet en ervaart wat er komt kijken bij crypto trading en hoe je dit winstgevend kunt doen.

Module 4 – World Crypto Trading Master

Alsof het nog niet genoeg is, is module 4 een verdieping op eerdere modules. Je duikt de crypto wereld in en gaat zelfs leren welke invloed cryptomunten op elkaar hebben. Daanaast introduceren Derek en Patrick de wereld van crypto trading bots. Want winstgevend traden hoe je zeker niet altijd zelf te doen.

Module 5 – Examen

Jaja, je koopt dan wel een digitale cursus die je overal en in je eigen tijd kunt volgen, maar je ontkomt er niet aan om een examen af te leggen. Dit is niet om je te pesten natuurlijk, maar juist om je te testen. Patrick en Derek willen graag weten of jij alles uit hun cursus gehaald hebt en dus je investering het geld waard was. Dit is een examen op niveau en deze test daadwerkelijk hoe het staat met jouw kennis. Je krijgt 60 vragen en je moet er minimaal 48 goed hebben.

Extra gratis bonussen

Bonus 1 – Crypto Parels en Crypto Portfolio

Een up-to-date portfolio van 10 cryptomunten waarvan Derek en Patrick voorspellen dat ze zullen stijgen.

Bonus 2 – De Bitcoinbijbel

Een ruim 130 pagina’s tellend e-book over bitcoin en alles wat hiermee te maken heeft.

Bonus 3 – VIP Community

Een warme en behulpzame community waar je toegang tot krijgt na aankoop. Je kunt hier eindeloos over je passie praten of als beginner je vragen stellen. Je komt in een groep van gelijkgestemden terecht die elkaar dagelijks helpen.

Bonus 4 – The Million Dollar Template

Een template om al je trades bij te houden. Zo kun je goede maar ook verkeerde traden noteren en hiervan leren om ze niet opnieuw te maken.

Bonus 5 – Bitcoin en belasting voor Nederland en België

Zoals de naam al zegt leer je hoe het zit met belasting als je geld verdient met crypto.

Bonus 6 – Een leven zonder zorgen dankzij bitcoin

Nuttige tips om een leven zonder zorgen te kunnen leiden dankzij bitcoin.

Bonus 7 – Bitcoin en crypto begrippenlijst

Een begrippenlijst om alle terminologie uit de cryptowereld te leren kennen.

Bonus 8 – 12 waardevolle crypto tips voor beginners

Waardevolle tips die je helpen om minder beginnersfouten te maken als je start met investeren in crypto.

Bonus 9 – Het ultieme investering handboek

Een handig handboek dat je gaat helpen met het op de juiste momenten kopen en verkopen va crypto. Ook krijg je een tool die je op jezelf kunt afstemmen als het gaat om aankopen bij een bepaalde koersstijging of daling.

Mijn algemene indruk van de cursus is dat deze zeer up-to-date is en gehouden wordt. In heel veel hapklare modules en video’s wordt je steeds een stukje wijzer. Ook bepalen de hoeveelheid aan video’s de snelheid waarmee je door de cursus gaat. Het blijft begrijpbaar en je krijgt niet in 1x alles over je heen. Je sluit elke onderwerp logisch af. Dit maakt dat de cursus nieuw aanvoelt en echt van deze tijd is.

De keuze voor tussentijdse toetsten is vernieuwend maar zeker een goede toevoeging. Dit voorkomt daadwerkelijk dat je aan cherry picking gaat doen: alleen dat bekijken wat jouw zinvol lijkt en de rest overslaan. Eerlijk gezegd kan het wel zorgen voor een bepaalde frustratie als je graag door wilt en even geen zin in een quiz hebt, maar weet dan dat het voor jouw bestwil is gemaakt. Verder is de opbouw erg duidelijk is en is het voor een masterclass zeer compleet.

Allesovercrypto voor- en nadelen

Voordelen

 • Een cursus met zeer veel informatie die goed wordt uitgerold

 • Veel leuke en afwisselende bonussen die je daadwerkelijk helpen

 • Een echt cursus gevoel met video’s, tekst en uitleg en een quiz per module

 • Je krijgt les van 2 crypto experts

 • Je krijgt levenslang toegang tot een cursus die aangevuld wordt

 • Derek en Patrick weten goed waar hun ideale klant zit qua kennis en beginnen hier dan ook mee

 • Je krijgt naast een quiz per module ook een examen om te testen of je alles begrijpt

Nadelen

 • Denk niet dat de cursus een snelweg is voor het snelle geld. Al wordt je wel geleerd hoe je op korte termijn geld kunt verdienen.

 • Het kan een aardige investering zijn, maar dit is persoonlijk. Je krijgt er veel voor terug.

 • Ik had de mindset module in het begin gezet, puur omdat hier alles begint. Maar dit is persoonlijk.

Wat vinden klanten van de cursus?

Op de landingspagina van de Crypto Masterclass vinden we enkel reviews terug. Veelbelovende reviews ook. Maar ik zocht verder en via Trustpilot komt het echte bewijs hoe mensen over Allesovercrypto denken. 478 mensen geven deze Crypto Masterclass gemiddeld 4,8 sterren van de 5. Maar liefst 97% van alle mensen die vrijwillig een review hebben achtergelaten vinden de cursus goed/uitstekend. Hoe tevreden ik dus ook ben, naast mij zijn er bijna 500 mensen die de cursus met een 9 waarderen.

allesovercrypto truspilot

Wat kost Allesovercrypto cursus?

De investering in de Crypto Masterclass voor mensen die willen beginnen met crypto is normaal gesproken €1997,-. Echter, als jij de cursus aanschaft tijdens de gratis online training krijgt je direct een korting van €1000,- en betaal je nog maar €997,-. De investering kan dus door de helft als je besluit de gratis online training te volgen en direct actie te ondernemen. Je krijgt dan toegang tot alle informatie die nodig is om succesvol te starten met crypto. Ook krijg je levenslang toegang tot updates die er regelmatig zijn én uiteraard toegang tot de community waar Derek en Patrick zelf aanwezig zijn.

Besluit je te investeren in de cursus en kom je er na 14 dagen toch achter dat het niet is wat je had gehoopt, dan krijg je zonder gedoe je geld terug. In feite heb je dus niks te verliezen en alleen maar te winnen, zeker op lange termijn.

Banner-Logo-AllesOverCrypto

Eindoordeel

Als je graag meer, of beter gezegd alles wil leren over crypto en de toekomst van jouw geld, dan is deze beginnerscursus een zeer goede start. Het is tot nu toe de enige cursus in Nederland en België die zo uitgebreid is en waar je alles op 1 plek hebt. Derek en Patrick nemen je stap voor stap mee in de cryptowereld en er alles wordt besproken.

Persoonlijk vind ik het, zeker in crypto, fijn om alle informatie op 1 plek te hebben en te leren van experts. Dit voorkomt dat ik alsnog internet afstruin op zoek naar antwoorden of toch nog andere mensen op hulp ga vragen. Deze cursus voorkomt dit. De naam allesovercrypto is dan ook letterlijk en figuurlijk waar. Daarbij komt dat niet voor niks bijna 500 mensen de cursus beoordelen met een 9.

Kijken we naar de investering van €997,- (als je deze cursus koopt tijdens de online training), dan lijkt dit veel. Maar als we dit afzetten tegen de kennis die je ervoor terug krijgt om te leren traden en investeren, dan is die investering snel terug te verdienen. Bedenk jezelf ook, je investeert in jezelf en in kennis en je toegang hiertoe is levenslang. De tijd die het je kost om het zelf uit te zoeken is onbetaalbaar en daarbij kan zelfstudie uiteindelijk een stuk duurder uitpakken.

Met deze cursus op zak heb je niet alleen toegang tot 1 centrale plek waar je alles leert, ook wordt je getoetst waardoor je zelfverzekerd en bewust de cryptowereld in kan.

crypto cursus

Bekijk de GRATIS training van Allesovercrypto en ontdek nu al:

 • Hoe je je eerste crypto aankoopt voor €1,-
 • Een strategie om geld mee te verdienen!
 • Welke ”sleeping giant” er op je wacht
 • Hoe je de beste cryptomunten vindt
 • Hoe bitcoin & crypto precies werkt
Aanmelden voor gratis webinar

Meest recente artikelen

Leon
Ben jij net als ik fan van online ondernemen & online geld verdienen, wil je er graag meer over leren of ben je al bezig, maar wil je graag een nieuwe inkomstenbron opbouwen? Op dit blog vertel ik je alles over de mogelijkheden van online geld verdienen en hoe jij financiële onafhankelijk kan creëren! Ik ben Leon, online ondernemer en via geldisgoed.nl neem ik je mee in een wereld die mijn wereld zeer positief heeft veranderd. Benieuwd naar meer? Laat een reactie voor me achter of kijk even rond!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *