Veilig leren beleggen in crypto met de Crypto Masterclass

Leer op korte én lange termijn, locatie onafhankelijk geld verdienen!

Gemiddelde leestijd: 10 minuten
Crypto-Masterclass-1

Waarom lijkt het beeld rondom crypto en mensen die vol enthousiasme een crypto cursus volgen zo interessant en tegelijkertijd zo moeilijk om te begrijpen? Dit is precies wat ik veel hoor in gesprekken met mensen die willen starten met crypto. Ze hebben er vaak van gehoord via via, praten erover, maar weten eigenlijk niet waarover ze praten. Dit is precies waarom de Crypto Masterclass is opgericht. Om mensen die crypto wel interessant vinden, maar het eigenlijk nog niet goed snappen in crypto te introduceren.

Cryptocurrency is een interessante asset die op zowel korte als lange termijn veel geld op kan leveren. Maar ook geld kan kosten. Er in beleggen zonder te weten wat je doet is vergelijkbaar met gokken. Leren wat bitcoin en crypto is, hoe het werkt en is van belang als je geld je lief is. Crypto wordt namelijk steeds bekender, groter en bepaalde munten zoals de bitcoin vormen goede beleggingen. Mits je er iets vanaf weet.

Je geld op tijd diversifiëren is daarom belangrijk. Een van de mogelijkheden om dit te doen is met crypto. Juist daarom is kennis van experts van belang. Zij kunnen jouw leercurve verkorten en je in korte tijd leren waar je zelf misschien wel jaren over doet. Al met al reden genoeg om je te verdiepen in crypto en te kijken of het als belegging bij je past. Waar beter als bij de Crypto Masterclass.

Van bankrekening naar crypto wallet

Kun je je nog voorstellen toen je bij je bank een spaarrekening opende om je geld ”veilig” weg te zetten en in ruil hiervoor rente kreeg. Het was normaal om je geld op een aparte rekening te zetten om een vermogen op te bouwen. Langzaam maar zeker spaarde je maandelijks en jaarlijks en zag je je geld groeien. Helaas zijn deze tijden zo goed als over.

Tegenwoordig levert ten eerste je spaargeld niks meer op. De rente die je al krijgt zit onder de 1% en verdampt door de groter wordende inflatie (producten die duurder worden). Daarbij moet je steeds beter uitkijken hoeveel geld je op je rekening hebt staan, anders betaal je er zelfs voor. Lang verhaal kort, zoek alternatieven om je geld beter te beleggen.

Crypto wallet

Als we buiten ons vertrouwde spaarrekening kijken is crypto een mogelijke belegging hiervoor. Vooral bitcoin is een digitale munt die, ondanks zijn hoge volatiliteit steeds meer geld waard wordt, niet weg zal gaan en daarmee ook waardevast en zelfs verhogend is. Belangrijk om te weten bij bitcoin is dat er geen eigenaar is, er is geen bedrijf of orgaan die de munt controleert. Jouw bitcoin is dus echt jouw bitcoin, niemand doet daar iets mee, behalve jij. Dit in tegenstelling tot je euro’s waar een bank wel degelijk iets mee doet (mocht je dat niet weten).

Een crypto wallet, wat neerkomt op een digitale rekening die je zelf opent, beheert en verantwoording voor draagt is een goed alternatief om een deel van spaargeld dat je kunt missen in te stoppen. In de Crypto Masterclass leer je niet alleen exact wat een crypto wallet is, hoe je die aanmaakt en gebruikt, ook leer je er alles over bitcoin en crypto en waarom bovenstaande een slim idee voor je kan zijn als je wilt voorkomen dat je geld minder waard wordt.

De juiste mindset

Hier kom ik op een interessant punt. Mindset. Want, om je geld in een andere ”spaarpot” te stoppen, moet je geloven dat je geen geld uitgeeft, maar juist geld investeert. Veel mensen denken als snel dat als hun geld niet op hun rekening staat, maar in aandelen, crypto of iets anders, ze hun geld kwijt zijn. Het is minder tastbaar voor ze.

Vaak komt dit door een bepaalde mindset die aangeleerd moet worden. Zie het als een uurtje coaching. Je kunt het zien als geld uitgeven dat je niet meer terug ziet of als investering in jezelf om kennis te krijgen waar jij weer wat mee kan doen. Zo zie ik het ook met investeren. Als je weet dat geld op je bank niks meer oplevert, kun je uitkijken naar wat er meer mogelijk is. Met crypto heb je dan ook een mooie mogelijkheid, maar doe dit wel met de juiste kennis. Vroeger was dit de bank die je een volledige map meegaf over jouw rekening. Nu is dat een crypto cursus inclusief mentor die jou dit uitlegt en hierin begeleidt.

Met kennis en mindset naar actie

Als je weet wat crypto en bitcoin precies is en je begrijpt waarom dit een goed alternatief voor je kan zijn om geld in te beleggen, is het tijd voor actie. Hier komt het altijd op neer, waar je ook mee bezig bent. De juiste actie is het gevolg van de juiste kennis en mindset. Afhankelijk van hoeveel geld je kan missen, kun je eenvoudig starten door een gratis account aan te maken op Bitvavo of Bitcoinmeester. Ook dit wordt je haarfijn uitgelegd in de Masterclass.

Het is namelijk belangrijk om niet alleen je kennis en mindset op orde te hebben, maar ook dat je actie onderneemt. Dus de route er naartoe. Beleg wel met een lange termijn mindset. Dit noemen we in de crypto wereld HODL (Hold On for Dear Life). Zeker als je belegd in bitcoin is dit op lange termijn een interessant. Wil je ook korte termijn beleggingen doen en eerder geld verdienen, dan raad ik je aan om je ook te verdiepen in traden.

Met crypto traden kun je namelijk makkelijk op kort termijn je belegging volgen en er ”actiever” mee omgaan. Dit is een keuze die je zelf moet maken. Mijn tip is, kijk altijd naar lange termijn en probeer korte termijn beleggingen wederom alleen met de juiste cursus en mindset (deze zijn op kort termijn totaal anders namelijk en risicovoller).

Alles op 1 plek in de Crypto Masterclass

De Crypto Masterclass is een training die gemaakt is voor ondernemers die willen leren over crypto vanaf de basis en willen werken aan en naar een nieuwe veilige belegging. Het is vooral gericht op mensen die hun geld voor langere termijn willen alloceren en net als mij, niet meer geloven dat de bank ze verder helpt.

Iets waar ze slim over heeft nagedacht en ook vrij uniek in is, is een lange termijn visie. In alles wat ze doen, denken ze lange termijn. Net als dat je met je spaarrekening uitkeek naar je rente of je spaargeld langzaam groter zag worden, wordt je dat hier ook geleerd. Het doel is namelijk om je zo passief mogelijk geld te laten verdienen. Je geld dus voor je later werken in plaats van andersom.

AllesOverCrypto

Wat je zoal leert in deze masterclass

  • De juiste mindset om te investeren of korte én lange termijn
  • De de kracht van beleggen op lange termijn
  • Alles wat je moet weten over bitcoin en altcoins
  • Investeringsstrategieën
  • In- en aankoopmomenten van crypto
  • Leren hoe je locatie onafhankelijk geld verdient (passief)
  • En nog veel meer!

Investeren in kennis voor altijd

Je bent op zoek naar een crypto cursus en je hebt er een gevonden. Nu is het aan jou om daadwerkelijk actie te ondernemen. Dit is je kans om te leren over crypto en te ontdekken of crypto bij jou past en hoe je erin kan investeren. Wat ik regelmatig tegen mensen zeg is dat je door dit soort beslissingen investeert in jezelf. Je investeert letterlijk in kennis die je voor altijd bij je hebt, die niemand je afneemt en waar je geld mee kan verdienen.

Je wordt slimmer in omgaan met je geld en slimmer doordat je mensen leert kennen die al zijn waar jij wilt zijn. Je wordt er altijd beter van en zelfs als crypto niet helemaal jouw ding is, geen probleem. De coaches van de Crypto Masterclass helpen mensen ook verder met de vraag: hoe kan ik beter met mijn geld omgaan. Er opent zich dus gegarandeerd een nieuwe deur voor je!

Crypto-Masterclass-producten

Maak nu gebruik van de welkomstaanbieding van de Crypto Masterclass

Ontdek deze masterclass

Meest recente artikelen

Leon
Ben jij net als ik fan van online ondernemen & online geld verdienen, wil je er graag meer over leren of ben je al bezig, maar wil je graag een nieuwe inkomstenbron opbouwen? Op dit blog vertel ik je alles over de mogelijkheden van online geld verdienen en hoe jij financiële onafhankelijk kan creëren! Ik ben Leon, online ondernemer en via geldisgoed.nl neem ik je mee in een wereld die mijn wereld zeer positief heeft veranderd. Benieuwd naar meer? Laat een reactie voor me achter of kijk even rond!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *