Crypto Masterclass eerlijke recensie

Lees hier wat je kunt verwachten van Patrick en Derek

Gemiddelde leestijd: 20 minuten

Aangekomen bij dit artikel ben je waarschijnlijk op zoek naar informatie over de Crypto Masterclass. Of je bent jezelf aan het verdiepen in cryptocurrency. Je zoekt in ieder geval naar meer informatie over wat crypto voor jouw kan betekenen en hoe je hier het mee kunt beginnen. Daarom wil je ik mijn eerlijke recensie geven over deze Masterclass. Gemaakt door Derek Westra en Patrick Suiker.

Wie zijn Derek Westra en Patrick Suiker precies?

Ondanks dat deze heren het gezicht van de Crypto Masterclass zijn, bestaat het team uit 4 mensen. Robin Westra is de technische man achter de schermen van de Masterclass. Jurgen Claassens is de schrijver in het team met een achtergrond in het grootzakelijke leven met een brede managementervaring.

Patrick Suiker is een rasechte ondernemer en handelde al vanaf zijn 4e! Zijn meest recent afgeronde opleiding was een master in Entrepreneurship. Dankzij de Litcoin is hij sinds 2013 verliefd geworden op crypto en heeft hier zijn passie van gemaakt. Met allesovercrypto.nl wil hij Nederland meer kennis bijbrengen over crypto en laten zien dat hier ook geld mee verdient kan worden.

Derek Westra is een psycholoog dit zich dagelijks fascineert en bekommert over onze economie. Zijn master in gedragseconomie en speltheorie zorgden ervoor dat ook hij in 2013 in aanraking kwam met crypto. In zijn ogen een begin van een ware revolutie. Want hoe kan de waarde van 1 virtuele munt met een waarde van 1 cent, uitgroeien naar een waarde van meer dan 1000 dollar?

Samen zijn zij de bedenkers van de Crypto Masterclass, het Crypto Portfolio en de oprichters van www.allesovercrypto.nl. Een bron van informatie en inspiratie over cryptocurrency’s die maandelijks ruim 10.000 bezoekers trekt. Met meer dan 7 jaar ervaring leren zij mensen alles over handelen in crypto en de theorie en technologie hierachter.

Betrouwbaarheid

Voordat je in een training investeert wil je graag weten in wie je investeert en of de investering ook echt is. Zit er een echt bedrijf achter en hoe oordelen andere mensen. Een snelle blik op de Kamer van Koophandel bewijst dat het bedrijf niet alleen echt is, maar ook dezelfde naam gebruikt en geen alias of overkoepelende naam.

Kamer van Koophandel register

Ook is het fijn om te weten hoe andere cursisten de training van Patrick en Derek ervaren hebben. Via Trustpilot, een van de belangrijkste Nederlandse review websites, zien we een goede waardering. Uit de eerst 10 reviews die getoond worden, scoren ze 4 van de 5 sterren:

90 dagen geld terug

Iets wat deze cursus uniek en uiterst interessant maakt is dat je maar liefst een 90 dagen niet-goed-geld-terug garantie krijgt. Je kan de cursus dus uitgebreid testen en beslissen of het bij jou past of toch niet.

Wat is de Crypto Masterclass precies?

Dit is een online masterclass waarin Patrick en Derek jou leren om zelfstandig te investeren en handelen in cryptocurrency. Deze Masterclass bestaat uit 3 onderdelen:

 • De Cryptocurrency video training
 • Het Crypto Portfolio 2020
 • Diverse aan Cryptocurrency gerelateerde boeken.

De masterclass is gemaakt met als basis, het leren begrijpen van de wereld van crypto. Een up-to-date portfolio geeft je tips over de alle munten die in de toekomst de meeste potentie hebben. Deze zijn niet zomaar gekozen, maar zorgvuldig geselecteerd door Patrick en Derek zelf.

Na het volgen en implementeren van alle masterclass informatie ben je volledig thuis en op de hoogte van wat zich in deze wereld afspeelt. Je hebt dan de kennis oom ook te kunnen profiteren van de cryptomarkt die zowel positief als negatief verandert.

Wat je krijgt in de videotraining

Inleiding: Het fundament

Omdat niet iedereen hetzelfde kennisniveau heeft, is er een speciale inleidende module gemaakt. Deze helpt mensen te begrijpen welke training ze gaan volgen en wat ze kunnen verwachten. Dit maakt de training dus interessant voor mensen die wel interesse hebben, maar weinig of geen kennis en ervaring.

Wat je in de inleiding leert is onder meer:

 • De ontwikkeling van geld – Hoe is het ontstaan en wat is de relatie tot cryptocurrency?
 • Wat is Bitcoin en wat doet het precies?
 • Wat is de technologie achter Bitcoin en wat maakt deze technologie revolutionair?
 • Welke soorten cryptocurrencies bestaan er?
 • Wat zijn smart contracts en wat doen ze?
 • Ben je nog op tijd met investeren in Bitcoin?

Deze cursus is niet zomaar een cursus. Je wordt na de video’s daadwerkelijk getest. Voordat je naar de volgende training gaat, wordt krijg je een quiz die jouw uitdaagt om de besproken onderwerpen nog beter te begrijpen.

Training 1: Crypto kopen

Je leest het goed! De enige manier om crypto te begrijpen en te weten wat jij moet doen is daadwerkelijk crypto aankopen. Voor leken voelt dit misschien als een sprong in het diepe, maar niks is minder waar. Je kunt crypto namelijk al aankopen vanaf €1,-. Het gaat erom dat je gaat begrijpen wat er bij komt kijken door het te doen.

Ook leer je hoe je populaire cryptomunten koopt met Bitcoins en hoe je koopt op de decentrale exchange (IDEX). Stap voor stap wordt je meegenomen in hoe je future contracts kopt (BitMEX) en hoe je crypto parels koopt op kleine exchanges.

De stappen zijn overzichtelijk en worden begrijpbaar uitgelegd. Wederom, zullen er mogelijkheden zijn om vragen te stellen als de informatie voor jou niet toereikend is. Naast Derek en Patrick, staat er een community voor je klaar.

Na het afronden van deze training volgt er een test. Het is namelijk belangrijk dat actief meedoet en begrijpt wat je doet.

Training 2: Je investering beveiligen

Nadat je een investering in crypto gedaan hebt, ga je hem nu beveiligen. Je leert wat een crypto wallet is, hoe je cryptomunten op een paper wallet zet, wat een hardware wallet is en hoe een software wallet werkt.

Beveiligen is belangrijk omdat er in de wereld van cryptocurrency ook hackers actief zijn. Je kunt er leuk geld mee verdienen, maar je moet het wel veilig stellen, net als jou geld bij de bank. Een crypto wallet is eigenlijk jouw digitale portemonnee die zorgt voor deze beveiliging.

Nadat je deze wallets hebt gemaakt en je crypto’s veilig staan, leer je de exchage te beveiligen met een 2FA authenticatie. Zie dit als een unieke beveiliging om jouw investering veilig te stellen.

Nadat je deze training hebt afgerond, wordt je weer getest. Bepaald wordt of je alles goed hebt ingesteld en of je begrijpt waarom je dit hebt gedaan.

Jouw crypto’s beveiligen

Training 3: Je winst uitbetalen

Zo snel al? Ja, je leert in deze training hoe jij de winst over je geïnvesteerde geld kunt laten uitbetalen. Dit kan met Bitvavo, Bitonic en Kraken. Je kunt van de Binance via Bitvavo een uitbetaling regelen. Je kunt jezelf uitbetalen via de software wallet van Bitonic. Tot slot leer je hoe je van BitMEX via Kraken je winst kunt uitbetalen.

Training 4: Geld verdienen met ICO’s

Een ICO is een Initial Coin Offer, maar wat is dit precies en hoe kun je hieraan meedoen? Dat leer je uitgebreid in deze training. Ook kom je erachter waarom allesovercrypto.nl fan is van ICO’s. Je kunt er namelijk veel geld mee verdienen, maar ook mee verliezen. Een interessante training dus.

Na deze training weet je wat een ICO is, hoe je aan een ICO mee kunt doen en hoe crypto trading werkt.

De training is iets korter, maar erg waardevol. Ook hier wordt je na afloop weer getest met 12 quiz vragen om te zien of je tot nu toe alles begrijpt wat je geleerd wordt.

Training 5: De industrie van de toekomst: leer crypto trading

Crypto trading. Hiervan heb je nu het begin meegekregen. Maar deze training ga je dieper op details in. Wereldwijd worden er miljarden verdient aan crypto trading en dit zal alleen maar toenemen. Dit komt onder meer de toenemende aandacht. Wat je exact gaat leren en ervaren is:

 • Hoe de crypto exchange werkt
 • Wat bubbels en marktcyclussen precies zijn
 • Hoe je crypto op de beste momenten inkoopt en verkoopt door middel van support en resistance
 • Hoe candlesticks werken
 • LIVE mee kijken met crypto trading

Training 6: The Winning Mindset

Logisch en rationeel denken is met crypto van groot belang, want het gevaar kan in jouw emoties liggen. Een mindset voor succes klinkt makkelijk, maar vaak denken en handelen we te snel met emoties in plaats van logica. De cryptowereld is een wereld van jij dan ook tegen bestand moet zijn en daar wordt je in getraind.

Je leert hoe hoe je hier mee om moet gaan en hoe je jezelf kunt trainen. Het mindset deel is bewust een grote training van ruim 6,5 uur om jouw winnaars ook winnaars te houden.

Simpelweg is deze training een must om echt succesvol te worden. Wat je zoal leert:

 • De duurste fouten en waar ze gemaakt worden
 • Wat doet de gemiddelde crypto trader en hoe wordt jij dit niet
 • Wat zijn jouw grootste angsten
 • Alles wat je doet, zit tussen je oren
 • Jij bent belangrijk, geloof ik jezelf
 • Hoe overwin je emoties
Mindset Training Crypto Masterclass

Afrondend: Het eindexamen

Ben jij er helemaal klaar voor? Dan wacht er een eindexamen op je. Derek en Patrick hebben 60 vragen voor je samengesteld. Je wordt getest op je kennis over investeren, handelen in crypto, mindset en nog veel meer.

Wanneer jij minimaal 48 van de 60 vragen goed hebt beantwoordt ontvang jij een certificaat!

Bonussen bij de Crypto Masterclass

Na aanschaf van de Crypto Masterclass ontvang je niet alleen een volledige training. Je ontvangt ook 8 waardevolle bonussen. Deze dienen om jou van nog meer waarde te voorzien.

Bonus 1 – The Zone

Zo spannend als dat het klinkt, zo waardevol is hij. The Zone een een online community waar alle leden van de masterclass in zitten. Hier kun je jouw vragen stellen aan zowel Derek en Patrick, als aan alle andere leden.

Bitcoin Bijbel

Bonus 2 – E-book De Bitcoinbijbel

Dit 131 pagina’s tellende E-book geeft jouw extra informatie waarom investeren in cryptocurrency zo waardevol en toekomst-proof is. Je leest de revolutie van de Bitcoin en van crypto zelf.

Bonus 3 – E-book De juiste cryptocurrency’s kopen en verkopen op de juiste momenten

Dit e-book helpt jouw verder om de juiste strategiën te gaan bepalen en juiste momenten te leren van aankoop en verkoop van cryptocurrency’s.

Bonus 4 – E-book 12 waardevolle crypto tips voor beginners

Een leuk e-book voor een vliegende start. Maak zeker als beginner gebruik van dit e-book, aangezien er veel beginnersfouten van Patrick en Derek worden beschreven. Hiervan kun jij leren.

12 waardevolle crypto tips voor beginners

Bonus 5 – E-book Een leven lang zonder zorgen dankzij Bitcoin

Eerst zien dan geloven, helemaal waar. Maar realistisch is het zeker. Lees het e-book en leer ‘hoe” dit mogelijk is.

Bonus 6 – E-book Bitcoin & Belasting voor Nederland & België

Zeer interessant, want hoe werkt Bitcoin precies met belasting? Je leest er meer over in dit e-book.

Bonus 7 – E-book Cryptocurrency’s begrippenlist

Elk vak heeft zijn eigen terminologie. Je hoeft deze vanaf het begin niet allemaal te kennen, daarom is er een handig e-book voor je gemaakt met een duidelijk overzicht. Zeer handig als je tijdens de trainingen bepaalde woorden en begrippen nog niet kent of vergeten bent. Alles wat jij moet weten, staat hierin.

Bonus 8 – De Crypto Parels, beter bekend als Het Crypto Portfolio

Crypto Parels is een mooi boek voor vrijwel elke investereerder. Je vindt er onder meer 10 munten die de meeste groeipotentie hebben. Kleinere munten met veel potentie waar weinig mensen vanaf weten. Dit e-book krijgt periodiek een update omdat de wereld in beweging is. Jij krijgt deze nieuwe versies uiteraard ook.

Dit portfolio is bijzonder omdat het wekelijks wordt verkocht. Het is up-to-date, gemaakt door Crypto Experts en mensen zijn enthousiast over dit portfolio omdat het een weerspiegeling is waar ze zelf in kunnen investeren met bewezen strategieën.

Wil je Crypto Parels los aanschaffen? Dat kan! Klik dan hier. Tip van het huis: wacht niet te lang als interesse hebt.

crypto masterclass

Wil jij met hulp van crypto experts Derek en Patrick ook jouw weg in crypto vinden?

Naar GRATIS training Crypto Masterclass

Wat kost de Crypto Masterclass?

De Crypto Masterclass kost op dit moment inclusief alle bonussen € 567,- bij aanschaf via geldisgoed.nl. Echter krijg je tijdens de gratis training de kans om de Masterclass voor € 267,- aan te schaffen. Iedere GRATIS training krijgen 10 mensen namelijk de kans om een €300,- korting te claimen! Je maakt kans op deze korting door op onderstaande link te klikken.

Plus en minpunten van de masterclass

 • De bonussen geven veel toegevoegde waarde buitenom de trainingen

 • Prijs/kwaliteit is zeer scherp, je krijgt veel waarde en informatie voor je geld

 • De video’s zijn goed te volgen, niet te snel/langzaam en de e-books begeleiden hierin extra

 • Veel overzicht wanneer je trainingen terug wilt kijken

 • Tussentijds toetsen, deze houden je scherp

 • Alles wat jij moet weten vindt je hier

 • Goed en snel contact met de zowel Patrick als Derek

 • Achtergrond geluid bij bepaalde video’s kan soms irriteren

 • Bepaalde video’s zijn langdradig (kan ook aan mij liggen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *