Dropship Academy Review

Is Dropshipping te mooi om waar te zijn of krijg jij écht 100% garantie op succes?!

Gemiddelde leestijd: 20 minuten
dropship academy

Nu je deze Dropship Academy Review, ben je waarschijnlijk op zoek naar meer informatie over de Dropship Academy of Dropshippen in het algemeen. Wellicht is je interesse gewekt door vrienden of van de verhalen die je erover gehoord hebt. Jouw zoektocht naar reviews, ervaringen en meer informatie heeft je hier gebracht.

In dit artikel wil ik dan ook mijn een eerlijke review met je delen over de Dropship Academy 3.0 van Joshua Kaats. Wat houdt deze Academy precies in, wie is Joshua Kaats, het gezicht van de Academy en hoe interessant is dit verdienmodel?

Wanneer je alleen al in Google zoekt op Dropship Academy, staat de cursus van Joshua Kaats bovenaan de lijst, na de betaalde advertenties. Maar als je verder kijkt op pagina 1 van Google, valt op dat bijna de hele pagina vol staat met berichten over zijn cursus. Wat je direct leest is: ‘‘ Wij helpen je een online business te starten zodat je meer vrijheid in je leven kan creëren.” Hier ga ik verder op in.

Dropshipacademy.nl voor de schermen

Aangekomen op zijn langingspagina dropshipacademy.nl valt direct op dat er aandacht is besteed aan zijn boodschap en bewijs van succes. Joshua Kaats en zijn Dropship Academy, waarvan de 3.0 versie op het moment van schrijven snel zal uitkomen, is inmiddels al 4 jaar toonaangevend, kent al ruim 3000 cursisten en heeft al ruim 30.000 enthousiaste volgers. Voor de goede orde, Joshua zelf heeft ruim 40.000 volgers.

Wil jij financieel vrij worden, werken waar jij wilt en kunnen werken waar jij wilt, zonder files of saai kantoor? Dan is deze Academy misschien wel jouw startpunt. Althans dat wordt beweerd. Maar direct daarop volgend, volgt bewijs na bewijs dat niet alleen de Academy een bewezen succesformule is, ook Joshua is een autoriteit als het gaat om Dropshipping. Joshua is een expert op zijn gebied. De cursus die je krijgt is waardevol, wordt voorzien van goede stapsgewijze uitleg en biedt de mogelijkheid om snel tot je eerste verkoop te komen!

Wie is Joshua Kaats?

Joshua is de oprichter van de Dropship Academy. Hij noemt zichzelf een digital nomad en internetondernemer. Zijn droom, om overal ter wereld te online geld te verdienen, heeft hij dubbel en dwars waargemaakt. Vlak na zijn start van de Academy ervaarde hij deze vrijheid dankzij zijn eigen bewezen verdienmodel, dat hem door andere digital nomads werd geleerd in Thailand.

Net zoal veel succesvolle ondernemers dit willen, wilde ook Joshua zijn succes delen met anderen. En dit doet hij dan ook met overgave, succes en inmiddels een heel team. Mocht je hem nog niet goed kennen, of wil je meer van hem weten? Zijn Instagram pagina en Youtube staan bol van de tips, succesverhalen en motivatie.

Wil je een van zijn succesverhalen horen? Kijk dan naar deze video waarin Joshua uitlegt hoe thomas, een van zijn studenten €550.000 omzet in 2 weken tijd.

Missie Joshua Kaats en zijn team

De missie van Joshua en zijn team is om jou te helpen met het opzetten van jouw online business. Met als gevolg meer vrijheid en leven zoals jij dat wilt. Zijn middel om dit te doen is Academy, een leeromgeving waar jij terecht komt in een leuke community waar maandelijks nieuwe content wordt bijgevuld. Immers is het een verdienmodel dat meegaat met de tijd en blijf jij up-to-date.

Wat is Dropshipping precies?

Dropshipping betekent het hebben van een webwinkel (online) waarin jij producten verkoopt van een leverancier zonder dat jij voorraad hebt. Jij bent tussen de tussenpersoon tussen de leverancier en de klant. Zodra een klant op jouw webshop komt en een product koopt, zet jij deze bestelling door naar de leverancier en de leverancier stuurt het product naar de klant.

Het verdienmodel

Laten we als voorbeeld nemen dat een product bij de leverancier 10 euro kost inclusief verzending, het product is echter 30 euro waard. De leverancier koopt namelijk in bulk in waardoor een product mede goedkoper wordt. Dit product adverteer jij waardoor er mensen op jouw webshop komen. Als de klant het product koopt, betaalt de klant 30 euro aan jou. Jij betaald 10 euro aan de leverancier en 5 euro aan advertentiekosten. Jij houdt aan deze verkoop dus 30-10-5=15 euro over.

Je verkoopt echter niet aan 1 klant, want een adverentie bereikt duizenden mensen tegelijk. Stel dat jij 1000 mensen bereikt die op jouw webshop komen, waarvan er uiteindelijk 100 een aankoop doen van dit product, dan verdien jij dus 100×15 euro is 1500 euro. Zonder dat jij het product aanraakt, ziet of hebt gemaakt.

dropshippen

De Dropship Academy 3.0 (eigen ervaring)

Eenmaal binnen in de cursus heb je de mogelijkheid om in de community vragen te stellen of interessante topics te bekijken. Daarnaast kun je naar het content gedeelte gaan. Het content gedeelte bestaat niet alleen uit de cursus, maar veel meer, je krijgt namelijk ook toegang tot:

 • Groepscoachings – Elke week worden er coachings gehouden waar jij zowel als beginner en als expert jouw vragen kwijt kunt en kunt leren van andere dropshippers
 • Google Mastery – Hierin wordt je geleerd hoe jij Google kunt inzetten om mee te adverteren naast Facebook
 • Chatbot Domination – In deze modules leer jij stap voor stap hoe jij een chatbot op je webshop aanzet en voor je laat werken
 • Email-marketing – Hier leer je van A-Z wat het belang is van goede e-mail marketing en hoe jij met een druk op de knop mensen kunt bereiken die eerder op jouw webshop zijn geweest.
 • Finance Module – Het blijft natuurlijk een zakelijk verdienmodel waarin je te maken krijgt met onder andere BTW, hoe werkt dit precies? Je leert het hier.
 • 1 op 1 Coaching – Dit is de mogelijkheid om 1 op 1 te gaan zitten met 1 van de coaches die met jouw meekijken in je webshop of naar je advertenties. Kom je er echt niet uit? Dan is dit een perfect middel.
 • Recentelijk toegevoegd: Platinum Partner Secrets: Hier deelt Joshua waardevolle informatie uit zijn partnership met Tony Robbins.
dropship academy

Je krijgt dus als nieuwe cursist niet alleen veel maar ook hele waardevolle content, cursussen, insights en de mogelijkheid om direct gecoached te worden.

Dropship Academy 3.0 Module

Omdat dit artikel gaat over de Dropship Academy, waar je zoals je kunt lezen, heel veel bij krijgt, zoom ik nu alleen specifiek in op de 2.0 module. Hier gaat het namelijk op. Hoe wordt jij vanaf A naar Z geleid om jouw succesvolle webshop op te zetten en je eerste sales te genereren.

Mindset en Big Picture

Mindset is een stukje gedachtegang van jezelf waar je ongetwijfeld mee te maken gaat krijgen. Het is een nieuwe wereld, je ziet nieuwe dingen en je krijgt vragen. In deze module wordt jij getraind hoe jij met bepaalde vraagstukken kunt omgaan. Hoe ga jij om met tegenslagen als je veel sales maar niet doorkomen. Waarom moet je je gedachtengang veranderen om succesvoller te worden? Er wordt uitgelegd hoe jij naar het grote plaatje moet kijken, zodat je niet vast komt te zitten in kleine dingen.

Product en niche research

Een heel belangrijk onderdeel in dropshipping: wat ga je verkopen? Dit kan natuurlijk van alles zijn. Maar wat is slim om te verkopen en wat juist niet. Zoek je producten waar je al kennis of interesse in hebt of ga je voor iets dat je niet kent maar wel goed verkoopt? Deze module leert jouw alle in en outs van product en niche onderzoek en waar jij met de keuzen van een product rekening mee moet houden.

shoppen

Online Marketing 101

In deze module wordt je getraind in basiskennis van online marketing. Hoe ga je precies om met verliesaversie (het gevoel dat het uitgeven van 10 euro zwaarder weegt als het verdienen van 40 euro), wat is social proof en hoe komen mensen terug? Wie is jouw ideale klant en hoe communiceer je hiermee? Hoe converteer jij je ideale klant keer op keer. Alles wordt in deze module beantwoord om jouw webshop en advertentie te optimaliseren.

Onweerstaanbaar aanbod

Het klinkt zo eenvoudig, maar hoe zorg jij dat je product verkoopt? Hoe benoem jij je product en welke prijs koppel je hieraan? Je leert de kracht van het maken van een goede productbeschrijving: niet schrijven over eigenschappen maar juist over het wat het product doet voor een klant. In deze korte maar bondige module leer jij van A tot Z hoe jij leert te denken als een klant en een productpagina converterend opzet.

Winstgevende webshop

Hier doe je het uiteindelijk voor! Een winstgevende webshop maken. Maar hoe? Joshua leert je hier hoe een professionele webshop eruit ziet, welke pagina’s moet je hebben, welke teksten moeten hierop staan en hoe kan een klant de weg vinden door jouw shop. Stap voor stap neemt Josha je mee om pagina voor pagina en tekst voor tekst goed te zetten. Het lijkt misschien een saai gedeelte, maar als je dit eenmaal hebt opgezet, heb je er maanden en zelf jaren plezier van.

Systemen en automatisering

Je webshop staat, wat nu? Nu wordt het tijd om te denken in systemen die voor jou gaan werken of het jou makkelijker maken. Je leert hoe je een zakelijk e-mail adres instelt waarmee jij straks e-mails kan verzenden en producten kan promoten, je leert hoe Mollie werkt en hoe Mollie jou uitbetaald. Hoe stel je in dat iemand die op de betaalpagina is geweest toch terug kan komen? In de module leer je trucjes en standaarden die je gaan helpen om alles soepeler te laten verlopen.

Facebook geldmachine

Nu moet je alleen je product nog adverteren. Hoe dit moet, wordt je in 23 lessen uitgelegd. En nee, je wordt niet in het diepe gegooid. Sterker nog, ook hier neemt Joshua je mee hoe jij stap voor stap leert wat je ziet en weet wat je invult. Wat is een een business manager en hoe stel je die in? Wat is een Facebook Pixel en waar dient die voor? Je eerste advertentie maken en jouw ideale publiek hiervoor vinden. Deze module vereenvoudigd hoe jij je eerste advertentie online kunt zetten en eerste sale kan verwachten, je data kan analyseren en van 1 sale 10 sales kan maken of 100…

facebook

Facebook Ads Advanced

Lopen je advertenties lekker en begrijp je hoe bepaalde knoppen werken. Dan wordt je nu geleerd hoe je Facebook voor je kan laten werken in de 6e versnelling. Hoe schaal jij advertenties op en waar moet je precies op letten? Je wordt geleerd hoe Facebook ervoor kan zorgen dat jouw advertenties grote resultaten gaan halen.

Voor wie is de Dropship Academy geschikt?

In theorie voor iedereen. De academy biedt namelijk het complete pakket en meer om iedereen met een gezonde dosis doorzettingsvermogen hiermee succes te laten behalen. Echter zijn er ook kanttekeningen aan de cursus, wat hem niet voor iedereen geschikt maakt. Je moet namelijk een webshop willen bouwen en onderhouden en je moet leren om te adverteren. Ook al zijn dit obstakels die eenvoudig overwonnen kunnen worden, je moet het wel doen.

Daarnaast moet het zien zitten om een volledig businessmodel te leren. Het positieve is hier ook het negatieve: je krijgt te maken met klanten en dus klantenservice. Mensen die bestellen en een enkele die geld terug vraagt. Wat is de kwaliteit van de producten die je verkoopt?

Laat ik het zo zeggen, als je bereid bent een investering te doen in de Academy en een businessmodel van A tot Z leren kennen, dan is dit een goede start. Eenmaal gegroeid in mindset, zul je al snel merken dat de nadelen niet opwegen tegen de voordelen. Maar het komt niet vanzelf, je zult er voor moet werken. In het begin meer, maar als het je systeem staat en werkt, kun je het met 2-3 uur per dag prima af.

Resultaten van andere cursisten

Omdat foto’s meer zeggen dan woorden, laat ik hier een klein deel zien van de vele successen die gehaald worden door dropshippers. De vraag in dit model is wat succes voor jouw is? De een behaalt zijn eerste sale na een week, de ander na 2 uur. Sommige halen een omzet van 10.000 euro na 1 maand, andere doen er 5 maanden over. De kracht zit in de persoon zelf, jij dus. Wat heb jij ervoor over om succes te behalen?

reviews

Kosten Dropship Academy 3.0

De Dropship Academy kost op het moment van schrijven eenmalig 1.197 euro. De cursus kan worden aangeschaft op 2 manieren. Je kan eenmalig dit bedrag overmaken of je betaalt in 3 termijnen van 450 euro. Omgerekend betaal je dan 53 euro meer, maar heb je wel de mogelijkheid gespreid te betalen. Voor 1.197 euro krijg je maar lieft voor 2.230 euro aan bonussen mee.

Wat krijg je precies als je NU inschrijft (want binnenkort zal de prijs omhoog gaan, aangezien de waarde van de content binnenkort wordt aangevuld en dus wordt verhoofd)

 • Toegang tot de Dropship Academy 2.0

 • Toegang tot de Academy Family

 • Persoonlijke Live coaching

 • Maandelijkse nieuwe content

 • 100% Succesgarantie

 • BONUS 1: Premium Shopify Templates (waarde: 180 euro)

 • BONUS 2: Cursus Chatbot Domination (waarde: 300 euro)

 • BONUS 3: Cursus E-Mail marketing (waarde: 400 euro)

 • BONUS 4: Cursus Google Mastery (waarde: 1000 euro)

 • BONUS 5: Cursus Finance Mastery (waarde: 350 euro)

Conclusie

Deze cursus, die overigens propvol zit met bonussen, coachings, een goede community en vele succesverhalen is het geld meer dan waard mocht je twijfelen over het bedrag. Wanneer je er met voldoende motvatie aan start en elke dag iets aan doet, is het mogelijk om je investering er binnen 1 tot 4 weken zelfs al uit te halen. In 1 week heb je dan zelfs al de mogelijkheid om al 2 coaching sessies te hebben meegemaakt.

Het model is een bewezen formule die 100% werkt. Echter is het wel een model dat aan de voorkant moeite vraagt. Je moet er in het begin de nodige uurtjes in steken om alle systemen te begrijpen, te weten hoe alles werkt en jouw shop te zien groeien. Echter als je dit hebt gedaan, zijn de resulaten er ook naar. De enige kans om te falen, is als je er zelf mee stopt of niet in jezelf gelooft. De Academy geeft je namelijk elke tool die je nodig hebt om te slagen.

Ben jij benieuwd naar dit online verdienmodel van Joshua Kaats waarin hij jou een 100% succesgarantie biedt? Wil jij leren hoe je geld kunt verdienen met je laptop waar en wanneer jij dit wilt? Bekijk dan via onderstaande knop zijn pagina en lees meer over de kansen die hij jou biedt!

foto Joshua Kaats

Ontdek vandaag nog hoe jij een winstgevende webshop kunt opzetten

Die €10.000+ per maand kan opleveren!

Naar de Dropship Academy

Meest recente artikelen

Leon
Ben jij net als ik fan van online ondernemen & online geld verdienen, wil je er graag meer over leren of ben je al bezig, maar wil je graag een nieuwe inkomstenbron opbouwen? Op dit blog vertel ik je alles over de mogelijkheden van online geld verdienen en hoe jij financiële onafhankelijk kan creëren! Ik ben Leon, online ondernemer en via geldisgoed.nl neem ik je mee in een wereld die mijn wereld zeer positief heeft veranderd. Benieuwd naar meer? Laat een reactie voor me achter of kijk even rond!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *