Enormail Review voor e-mail marketing | Aanrader of niet?

Gemiddelde leestijd: 16 minuten

E-mail marketing is sterk en bijna onmisbaar onderdeel als het gaat om affiliate marketing. Vanaf een bepaald moment trek je een x-aantal bezoekers naar je website die je iets meer wilt bieden of iets extra’s kan bieden. Het doel is om jouw bezoekers vast te houden, jouw te leren kennen en dit kan prima met een leuke of informatieve e-mail.

Enormail is een goed werkende e-mailmarketing software die in zowel Nederland als België bekend is en erg goed staat aangeschreven. De software biedt een diversiteit aan handige functies zoals het met 1 knop kunnen verzenden van jouw nieuwsbrieven en het volledig automatiseren van jouw funnel.

enormail

Je bent niet voor niks op deze pagina uitgekomen. Ik ga je namelijk meenemen in wat Enormail ook voor jou kan betekenen. Je ziet hoe ook jij met deze software jouw onderneming automatisch kan laten groeien.

Kun je niet wachten om te starten met een proef-versie van Enormail? Geen probleem. Via onderstaand knop of deze link krijg je 1-malig het aanbod voor €50,- korting op he Enormail Mammoet-pakket en kun je direct jouw 30 dagen gratis proef-versie starten.

Inhoudsopgave

Waarom is e-mailmarketing software zo belangrijk?

Online je geld verdienen is leuk, al moet je wel wat doen voor je 1e, 2e en 3e bezoeker. Laat staan voor je 1e 2e of 3e commissie. E-mail marketing software zoals Enormail helpt jou om de bezoekers die nieuw krijgt of al hebt ook vast te houden en opnieuw te benaderen.

Toch op de dag van vandaag is e-mail marketing één van de meest effectieve manieren om jouw doelgroep direct te bereiken. Je kunt ze vragen stellen, acties bieden of iets over jezelf vertellen.

De kracht van een e-mail zit in het personaliseren van je berichten en segmenteren van welk bericht je aan wie stuurt en welke actie je van wie verwacht. Je kunt dan de juiste momenten de juiste mensen informeren en tot actie over laten gaan.

email

Een e-mail is, tenzij je spammerig overkomt, een indirecte en onverplichte manier van nieuwsgierigheid wekken. Vooral met de juist headline en informatie, maak je mensen nieuwsgierig. En mensen willen nou eenmaal graag dingen weten, openen of krijgen. Aangezien tegenwoordig bijna iedereen wel een e-mail account heeft, is het dus aan te raden niet te laat te starten met jouw marketing.

Je maakt met een goede strategie, of sowieso al door te starten met e-mail software (zoals Enormail?), klanten van jouw bezoekers of een terugkerende klant van jouw eerste klant. Sterker nog, als je het niet toepast, loop je gegarandeerd geld mis.

Wat is Enormail e-mailmarketing?

Enormail is een Nederlandstalige software die jouw in staat stelt om een e-maillijst op te bouwen. Hier kun je vervolgens mailings naar toe sturen.

Je kunt gebruik maken van diverse functies zoals een autoresponder. opt-in formulieren, e-mail personalisatie, koppeling met reeds bestaande softwares en segmentatie- en tag opties.

Zo hoef je bijvoorbeeld ten eerste niet altijd zelf je e-mail beantwoorden, maar kun je ook mensen in een funnel plaatsen zonder dat dit zo voelt. Met ingebouwde opt-in formulieren maak je het mogelijk om met mensen met een druk op de knop voor iets in te laten schrijven.

Wat dat betreft in Enormail een geschikt pakket om mee te beginnen en je onderneming verder uit te bouwen en dus te groeien.

Functionaliteiten Enormail

1. Autoresponder om automatisch e-mails te sturen

Een autoresponder is een onmisbare functionaliteit in vrijwel elke e-mail software, zo ook in Enormail. Het maken van een autoresponder hierin is simpel en zeer overzichtelijk.

Hoe? Je maakt een e-mail aan, vervolgens geef je aan op welke dag en welk uur deze e-mail verzonden moet worden na aanmelding en klaar. De autoresponder doet nu het werk.

2. List-automation

Oftewel, mensen automatisch naar een andere lijst sturen als ze een bepaalde actie hebben uitgevoerd. Enormail heeft de mogelijkheid om mensen die zich inschrijven eerst op een lead-lijst te zetten. Deze mensen hebben zich dan net ingeschreven, maar nog geen vervolgactie ondernomen.

Als jij deze mensen vervolgens een e-mail stuurt met een aanbieding en hierop wordt ingegaan, dan verplaatst Enormail deze automatisch. Zo heb je altijd overzicht, welke klanten welke actie hebben uitgevoerd. Zeker met duizenden e-mail adressen is dit een handige functie.

Hier komt bij, dat als mensen die van een lead-lijst naar een ”product gekocht” lijst gaat, niet meer dezelfde aanbieding ontvangen. In dit geval kan het weer overkomen als spam en dat wil je vermijden.

3. Maken van een opt-in formulier

Een bijzonder functionaliteit binnen Enormail is het maken van een opt-in formulier of opt-in pagina. Dit is een pagina met maar 1 doel: om gegevens van jouw bezoeker te ontvangen. Een ander woord hiervoor is ook wel een landingspagina.

Als bezoeker kom je op een opt-in pagina maar 1 knop tegen, of meerdere knoppen die naar hetzelfde doel leiden. Of je verlaat de pagina, of je klikt door alvorens je je gegeven achterlaat.

Enormail geeft je de mogelijkheid om deze formulieren te maken met exit en time pop-ups om scarcity en urgency te creëren. Simpel gezegd betekent dat je mensen over sneller over kan halen door het FOMO model: Fear Of Missing Out. Je kunt dan een goed product nog interessanter maken en verkopen.

join knop

Enormail biedt bovendien de optie op een widget te plaatsen op je website. Je kunt hier bijvoorbeeld een leuke aanbieding op plaatsen.

Het maakt voor deze functionaliteiten niet uit of je technisch bent of niet. Het is een zeer gebruiksvriendelijke software waaraan je geen regel hoeft te coderen, maar de kracht ervan zal ervaren.

4. Je eigen e-mails ontwerpen

Het laatste wat je wilt als eenmaal een leuke website hebt staan, is een saaie stoffe e-mail versturen. Je wilt niet overkomen als 1/100 e-mails die je bezoeker al krijgt. Je wilt overkomen en gezien worden als een leuke, frisse en relevante bron van informatie.

Dat kan met Enormail. Je kunt namelijk eenvoudig je eigen huisstijl doorvoeren in elke e-mail. Hiervoor zit er een ingebouwde designfunctie die jouw kant en klare blokken, knoppen, social media iconen en nog veel meer biedt.

Jij kunt op deze overbrengen wie jij wilt uitstralen, hoe je wilt overkomen en die relevantie ene e-mail sturen die wel geopend wordt.

5. Segmenteren en taggen van e-mail

Weinig is zo irritant als 1 e-mail lijst waarvan je niet weet wie wat precies heeft ontvangen. Stuur je de juiste e-mail naar de juiste ontvangen? Segmenteren in Enormail is daarom niet alleen praktisch maar ook belangrijk. Je bepaalt dan namelijk precies welke contacten welke e-mail op welke moment ontvangen. Je blijft hierdoor relevant en bezoekers krijgen geen onnodige e-mail.

Heb je een segment gemaakt, maar zitten er binnen het segment ook groepen. Dan kun je je e-mail, met behulp van een autoresponder nog specifieker aan de juiste persoon sturen. Niet alleen helpt dit jou, maar de ontvanger voelt dat de e-mail speciaal voor hem of haar is.

6. Integratie met andere tools

Enormail is gebruiksvriendelijk en communiceert ook naadloos met diverse andere tools en softwares. Je kunt de software prima integreren in je CMS, CRM, ledenomgeving of webshop. Denk onder meer aan koppelingen met Twitter, Facebook, Wix, Phoenix, Huddle, Zapier, WordPress, Magento, Woocommerce en ClickFunnels.

Staat de standaard integratiesoftware er niet bij, geen probleem. Enormail biedt een API om ook te communiceren met andere applicaties.

Wat kost Enormail?

Enormail biedt 2 pakketten: Sumo en Mammoet. Het verschil zit in de prijs en in de functionaliteiten. Bij Sumo kun je gratis tot 2.500 contacten opslaan, bij Mammoet is dit 10.000. Heb je er meer, dan biedt Enormail je middels een slider de mogelijkheid om meer contacten op te slaan, waarvoor je per pakket ook iets meer betaald.

enormail prijs
enormail functionaliteit

Wil je Enormail 30 dagen GRATIS uitproberen?

Naast dat Enormail vergeleken met andere software, goedkoop is en erg goed werkt moet je je dit beseffen: e-mail marketing werkt zeer effectief, het rendement is dan ook groot. 1 e-mail kan de potentie hebben om 100? 1000? 10.000? personen te bereiken.

Ga eens na hoeveel tijd het kosten om deze mensen organisch naar je website te laten komen versus te tijd die het kost om te met 1 e-mail te bereiken. Investeren in een goed e-mail marketing pakket is dan ook belangrijk en mag je niet onderschatten.

Betalingsmogelijkheden Enormail

Om Enormail aan te schaffen, heb je niet per se een creditcard nodig. Dit is met Amerikaanse software vaak wel het geval. Je kunt eenvoudig en veilig betalen met iDEAL en met maandelijkse incasso’s. BTW terugvorderen is op deze manier ook prettiger, immers heb je betalingsverkeer in eigen land.

Maandelijks opzegbaar

Ideaal en geen verplichten. Je kunt Enormail per maand of per jaar opzeggen (afhankelijk van het gekozen maand of jaarabonnement) en je zit er dus niet aan vast. Dit maakt het nog interessanter om het uit te proberen en te bepalen of je de software wilt gebruiken. Stopzetten kan altijd.

Voordelen Enormail op een rij

Functioneel dashboard

Enormail is gebouwd voor overzicht en duidelijke acties. Het straalt rust uit en laat zien wat je moet zien. De interface is wat dat betreft niet overweldigend. Je krijgt snel inzicht in het aantal inschrijvers, jouw aantal verzonden e-mails en welke e-mails je bijvoorbeeld als laatst hebt aangemaakt.

Je krijgt tijdens het werken in Enormail geen overbodige pop-ups, die in mijn ervaring je werk verstoren. Navigatie blijft eenvoudig en geen zoekwerk. Je vindt er stap voor stap wat van je verwacht wordt.

enormail interface

Nederlandse kennisbank en helpdesk

Niet geheel onbelangrijk, want waar ga je me met je vragen naartoe? Enormail heeft een uitgebreide kennisbank en helpdesk om jouw vragen te beantwoorden. Je vindt er onder meer stap-voor-stap handleidingen over functionaliteiten of hoe je jouw e-mail persoonlijk maakt.

Reacties of vragen richting de helpdesk worden vaak al binnen een uurtje behandeld of zelfs direct opgelost.

  • Bestaande contacten eenvoudig overzetten
  • Toegang tot verschillende pakketten die aan je behoefte voldoen
  • Eenvoudig upgraden van je pakket bij een groeiende e-maillijst
  • Automatiseren van e-mail
  • Duidelijk interface en heldere uitleg
  • 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie
  • Maandelijks of jaarlijks opzegbaar
  • Eenvoudig inschrijfformuleiren of opt-ins realiseren
  • Toegang tot een Nederlandse kennisbank en helpdesk
  • Geen hele uitgebreide automatiseringsmogelijkheden, maar heb je het nodig?

Conclusie Enormail

Enormail is zeker aan te raden als je wilt starten met e-mail marketing en je onderneming wilt laten groeien. Het heeft een goede interface, overzichtelijke functies en is het in vertrouwd Nederlands. Een groot voordeel is dat met Enormail, je e-mail daadwerkelijk in de inbox komt en niet per ongeluk in de spam folder. Dit komt mede doordat het een Nederlands bedrijf is.

Wanneer je Enormail aanschaft via onderstaande link kan je zowel gebruik maken van een 30 dagen proefperiode en bij aanschaf van het Mammoet pakket ontvangt je ook nog eens €50,- korting en betaal je geen €95,- maar €45,- per maand. Een no-brainer als je nagaat en ondervindt wat je potentie van e-mail marketing is.

Probeer Enormail 30 dagen GRATIS en ontvang €50,- korting op het Mammoet pakket

Start jouw GRATIS proefperiode

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website maakt gebruikt van cookies. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op "cookies toestaan" om je de best mogelijke browse-ervaring te geven. Als je deze website blijft gebruiken zonder je cookie-instellingen te wijzigen of als je hieronder op "Accepteren" klikt, stemt je hiermee in.

Sluiten