De waarheid over Jacko Meijaard

Goeroe of specialist in passief geld verdienen met affiliate marketing?

Gemiddelde leestijd: 13 minuten
jacko-meijaard

Januari 2020. Het moment waarop ik de eerste e-mail van Jacko Meijaard kreeg naar aanleiding van een vraag van uit mij over zijn product: Affiliate Marketing Revolutie. De weg die hieraan vooraf ging was mijn online zoektocht naar een verdienmodel voor lange termijn zonder teveel rompslomp. Ik was tot dat moment actief met dropshipping (het beheren van webshops zonder voorraad), dus ik was al bekend met online ondernemen. Echter was dit voor mij niet het model dat ik lange termijn voor me zag.

Via via kwam ik uit bij het affiliate netwerk PayPro waar ik het product van Jacko Meijaard zag staan. Na het lezen hierover en wat research over hem besloot ik hem te mailen. Hij kende mij niet en ik hem niet, toch kreeg ik binnen een dag al reactie. Een korte maar krachtige email die mij de info gaf waar ik op hoopte, maar waarvoor ik ook serieus aan de bak zou moeten. Ik zou Jacko uiteindelijk veel beter leren kennen en ook meer met hem te maken krijgen. Benieuwd naar mijn waarheid over Jacko? Lees dan snel verder!

Is Jacko Meijaard de volgende goeroe?

Ongetwijfeld komt het woord goeroe je niet onbekend voor. Sinds de opkomst van e-commerce afgelopen jaren zien we het ene succesverhaal na het andere. De een in dropshipping, de anders in social media marketing agency en weer een ander als coach. De zogenaamde goeroes verkopen mooie verhalen, laten hun successen zien, maar vaak niet wat hieraan ten grond ligt en ook niet hun echte leven. Laat staan of hun succes eenmalig was of het resultaat van wat ze daadwerkelijk dagelijks doen.

Je hoeft in Youtube alleen maar e-commerce goeroes in te vullen de video’s komen je tegemoet. Enigszins onterecht worden ze vaak ook afgedaan als oplichters of mensen van het snelle geld. Vooral als we kijken naar dropshipping lijkt dit het geval. Echter hoe goed kennen de ”praters” de ”goeroes” en wat is er van waar?

Past Jacko Meijaard in dit rijtje

Laat ik het zo zeggen, als een goeroe echt een goeroe is zoals ze worden benoemde in de media, dan zijn het vaak ”eendagsvliegen”. Je hoort er een tijdje van, en daarna verdwijnen ze langzaam naar de achtergrond. Ze liften mee om een hype of trend en pikken hun graantje mee. Dit zegt niets over of ze succesvol zijn, maar ze houden de schijnwerpers niet lang vol.

Toen ik Jacko begin 2020 leerde kennen, toen ik al een tijdje in de e-commerce bezig was, wist ik vrij snel dat Jacko als behalve een goeroe was. Of beter gezegd hij was erg goed in wat hij deed, coachte hier mensen in, maar schreeuwde het niet van de daken. Jacko is een nuchtere Zeeuw die al al ruim 10 jaar bezig is mijn zijn vak affiliate marketing.

Verdient Jacko goed? Jazeker! Hij verdient met zijn business soms meerdere maandsalarissen op 1 dag. Dit zijn commissies, dus hier gaat vóór belasting nagenoeg niks vanaf. Wat hij showed is geen omzet zoals met dropshipping het geval is. Maar komt dit van 1 maand of 1 jaar hard werk? Zeker niet. Jacko werkt als ruim 10 jaar consistent aan zijn business, heeft 20+ affiliate websites die zijn inkomen verzorgen en daarnaast een zeer succesvolle affiliate beginnerscursus. Past hij in het typische rijtje van goeroes? Nee. Zodra je met hem praat of hem hoort, merk je dit snel genoeg.

Waarvan Jacko nu zo bekend?

Zoals ik al zei, hoe jong Jacko ook mag zijn, hij draait al een tijdje mee als affiliate. Afgelopen jaren is Jacko meer en meer in de picture gekomen door laagdrempelig maar keihard zijn cursus te promoten, zijn podcasts te maken, vindbaar te zijn op Youtube en steeds meer in contact te komen met mede ondernemers in zijn vak. Een van zijn bedrijven die recentelijk is opgericht is Typely.nl, hier kun je voor vrijwel alles terecht als het gaat om je website en affiliate marketing. Ik maak hier ook succesvol gebruik van.

Jacko laat zich wekelijks (soms dagelijks) horen en zien op Instagram, zijn community, Youtube en spreekt af en toe op Clubhouse of online events. Het is een introvert persoon die wel deelt wat hij verdient, maar hier niet over opschept en ook geen loze beloftes maakt. Hij laat je op zijn manier zijn wereld zien én hoe jij hier eveneens succesvol ik kan worden. Waar hij steeds bekender door wordt zijn dus onder meer:

  • Zijn cursus de Affiliate Marketing Revolutie (bijna 12.000 leden al)
  • Zijn Instagram kanaal waar hij veel deelt over zijn kennis
  • Youtube waar hij ook veel kennis deelt
  • Online events die onder meer op Clubhouse plaats vinden
  • Schrijven van zijn boek ”Laptop Lifestyle”
  • Zijn bedrijf Typely

Zijn enorme Affiliate Marketing Revolutie succes

In tegenstellig tot wat veel mensen denken of zien, komt succes met je bedrijf niet uit de lucht vallen. Hier zit veel werk in en kan even duren. Als je dus nu de cursus van Jacko zou kopen, zie je dat er bijna 12.000 mensen in de Affiliate Marketing Revolutie zitten. Dit kunnen we een enorm succes noemen, maar deze mensen zijn er niet zomaar in gekomen.

Het enorme succes komt vooral van lange termijn denken, handelen en veel promotie. Het bewijst dat Jacko erg goed is in wat hij doet en ook slim is. Daarbij zijn er inmiddels talloze andere succesverhalen die dankzij zijn cursus of dankzij Jacko zelf ook super succesvol affiliate zijn. Door het delen van deze verhalen groeit je bedrijf organisch snel.

Zijn succes, waarvan ik verwacht dat het alleen maar groter wordt, komt door een paar factoren die mij opvallen. De prijs van zijn cursus is super vriendelijk, voor slechts €47,- kun je aan de slag met een volledig online stappenplan. Jacko zelf is een expert in affiliate marketing en dit merk je direct. Dagelijks verdient hij er duizenden euro’s mee. Mensen praten veel en graag over Jacko, zoals ik nu ook doe. Dit helpt zijn succes uiteraard groter worden en ik verdien er ook mee = win win. Tot slot, hij heeft een hecht en nuchter team om zich heen. Geen lambo’s, strakke praatjes of wereldreizen voor hem, wel zeggen waar het op aan komt en dit blijven herhalen. Het werkt.

affiliate marketing revolutie modules

Mijn ervaring met Jacko als coach

Sinds dat ik in affiliate marketing ben gerold, heb ik het nodige geleerd en helaas ook veel geduld moeten hebben. De wereld was vrij nieuw voor me, ik ben van nature geen copywriter en dus vertrouwde ik in mijzelf, de cursus en Jacko als coach. Hoe graag je in het begin ook vooruit wilt, je moet je beseffen dat ook Jacko een opstartfase nodig heeft gehad. Kijk hierin dus vooral naar jezelf en niet teveel naar andermans succes. Zo bleek ook bij mij.

Ik was lekker op weg, wekelijks een blog schrijven en ik kon elk blog dat ik schreef delen met Jacko ter controle. Superfijn. Naast de cursus en zijn rijke community had ik wekelijks contact met hem. Week na week kreeg ik opbouwende feedback. Dit ging voornamelijk over de inhoud van blogs, de opbouw ervan en onderwerpen. Vaak sloot hij af met: denk lange termijn, houdt vol en het succes (de commissies) komt.

Hij werd voor mij na verloop van tijd zowel een mindset coach als een affiliate coach. Hij liet me steeds weer inzien dat ik goed bezig was, zijn verbeteringen oppakte, maar geduld nodig had. Voor mij een super fijn gevoel, want ik zocht nog regelmatig naar bevestiging of ik goed op pad was.

Zijn keiharde waarheid kwam direct binnen

Leuk of niet, het schrijven ging goed (lees: hij zag veel verbetering), ik was wekelijks met mijn website bezig, maar toch knaagde er iets: ik kreeg erg weinig bezoekers. Voor de beeldvorming, hoe meer blogs je schrijft over relevante onderwerpen, hoe meer mensen je blogs en dus je website weten te vinden. Resultaat hiervan is dat je op den duur commissies krijgt. Maar dit bleef langer uit dan ik had gehoopt. Reden: mijn zoekwoordonderzoek was te mager. Hoe goed ik ook schreef, als je niet de juiste zoekwoorden gebruikt, vind niemand je.

Jacko zijn advies: koop een tool om zoekwoorden te vinden of besteed het uit. Anders zal je nooit veel bezoekers krijgen in een concurrerende markt. Zo gezegd zo gedaan, ik besloot zoekwoordonderzoek uit te besteden. Na enkele gigs via allerlei websites, kwam ik uit bij Typely. Het bedrijf van Jacko. Vanaf maand 1 dat ik zoekwoorden aangeleverd kreeg, zag ik mijn bezoekersaantallen sterk stijgen. Zo zie je dat een kleine verandering die ik van Jacko kreeg, veel impact had. Ik schoot in mum van tijd van 5-10 bezoekers per dag naar 40-60 bezoekers per dag en dit worden maandelijks meer. Keiharde waarheid hielp me dus wel degelijk.

Het geheim van zijn cursus en jouw succes?

Iets waar veel mensen naar op zoek zijn in cursussen of in iemands succesverhaal is ”het geheim”. Kan ik het ook leren? Eindigend met, ik wil ook succes. Het geheim van de Affiliate Marketing Revolutie is er niet. Sorry. Het geheim achter succes met deze cursus ben jij zelf. Cliché, ik weet het, maar wel 100% waar. Jacko reikt je in zijn cursus alles tools aan om te laten zien hoe je zonder ervaring, zonder kennis en zonder bergen van tijd toch in korte tijd je eigen website online hebt en je blogartikel schrijft.

Ik was er circa een week mee bezig. Ik ben pietje precies, keek zijn video’s 3 keer na om te kijken of ik het goed deed en drukte op de publiceer knop. Mijn website stond live en mijn artikel kon gelezen worden door wie interesse had. Hoe ik het zie: de cursus is een zeer goede basis om je uit te startblokken te krijgen. De community en zijn coaching helpen je in de reis naar je commissies. Onderschat hierbij niet wat de basis is, hier zitten genoeg haken en ogen aan die niet wilt missen, maar dat leer en ervaar je vanzelf als je ervoor gaat.

Ontdek nu zelf wie Jacko Meijaard is

Zoals je kunt lezen ben ik behoorlijk enthousiast over Jacko en zijn cursus. Beter gezegd ben ik erg te spreken over zijn coaching en bereikbaarheid na aanschaf van de cursus. Dit zie ik bij andere cursussen lang niet altijd. Kort samengevat geeft Jacko je (samen met zijn cursus) alle handvatten om een affiliate website op te zetten en hier op lange termijn de vruchten van te plukken.

Ben jij benieuwd geworden naar wie Jacko is en wat hij voor jou kan betekenen? Ik zou zeggen, wacht niet te lang en bekijk of zijn affiliate training iets voor jou is. Ook kan je hem net als ik deed eens een e-mail met je vragen mocht je die hebben. Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten. En zoals Jacko zegt, onderneem actie, werk elke dag even aan je business en zie na een jaar wat je kan realiseren en verdienen.

Wil jij graag meer te weten komen over Jacko zijn passieve affiliate geldmachines?

Onderneem dan nu actie!

Ontdek het ultieme verdienmodel van Jacko!

Meest recente artikelen

Leon
Ben jij net als ik fan van online ondernemen & online geld verdienen, wil je er graag meer over leren of ben je al bezig, maar wil je graag een nieuwe inkomstenbron opbouwen? Op dit blog vertel ik je alles over de mogelijkheden van online geld verdienen en hoe jij financiële onafhankelijk kan creëren! Ik ben Leon, online ondernemer en via geldisgoed.nl neem ik je mee in een wereld die mijn wereld zeer positief heeft veranderd. Benieuwd naar meer? Laat een reactie voor me achter of kijk even rond!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website maakt gebruikt van cookies. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op "cookies toestaan" om je de best mogelijke browse-ervaring te geven. Als je deze website blijft gebruiken zonder je cookie-instellingen te wijzigen of als je hieronder op "Accepteren" klikt, stemt je hiermee in.

Sluiten