Madelon Vos – Bitcoin en crypto expert

Een kijkje in het leven van Madelon en wat ze jouw te bieden heeft

Gemiddelde leestijd: 12 minuten

Als je interesse hebt in de cryptowereld of er al in actief ben, zal de naam Madelons Vos je niet ontgaan zijn. Madelon is ook wel bekend als Miss Bitcoin en is dagelijks zeer actief op haar social media kanalen. Hierin praat ze over alles wat gerelateerd is aan crypto en bitcoin op nationaal en internationaal niveau. Ze heeft tegenwoordig genoeg spannends te vertellen nu bitcoin meer dan ooit besproken wordt en in een spannende koerstijd zit.

Wat is de toekomst van crypto. Is het slim investeren en hoe moet je beginnen in deze digitale wereld die nog vrij rauw is. Op het juiste moment inkopen of verkopen is essentieel als je er geld mee wild verdienen. Maar daarbij komt ook de juiste kennis kijken en moet je jezelf niet gek laten maken door alles wat je in de media hoort. Alles heeft namelijk een reden, oorzaak en gevolg.

Kijkend naar Madelon Vos, dan zien we een expert op dit gebied. Ze biedt diverse gratis en betaalde cursussen aan om mensen nader kennis te laten maken met de wereld die zij op haar duimpje kent. Lees nu alles over Madelon en wat haar zo interessant maakt in de wereld van crypto. Wil je meer leren over haar cursussen, lees dan mijn investeren in crypto.

Wie is Madelon Vos

Madelon Vos is in 1995 geboren in Groningen, je kent haar waarschijnlijk wel van Instragram en Youtube, 2 bekende kanalen waar ze wekelijks veel te vinden is en veel informatie over crypto deelt. Al op 17-jarige leeftijd kocht ze haar eerste bitcoin, daarna is ze er verder ingedoken en is nu een van de bekendste vrouwelijke gezichten van bitcoin en crypto in Nederland. Ze groeide op met een vader die zei: ”breng je geld niet alleen naar de bank, daar wordt het alleen maar minder waard”. Een uitspraak die waar is als we nu naar de feiten kijken.

Een van Madelon’s missies is om te laten zien dat vrouwen ook financieel sterk kunnen zijn. Het lijkt namelijk een door mannen gedomineerde wereld. Madelon ziet bitcoin als een soort digitaal goud, een schaars middel waarmee je in het uiterste geval kan betalen. Er hoeft geen de ”derde partij” zoals een bank aan te pas te komen.

Sinds dat crypto haar passie is geworden heeft ze zeker niet stil gezeten. Zo heeft ze meerdere cursussen gemaakt, een crypto community opgezet en is ze een bron van informatie en inspiratie voor vele crypto liefhebbers.

Madelon Vos als trader

Een van de dingen die Madelon graag doet is handelen en traden in crypto. Ze is bijna dagelijks bezig met het screenen van koersen en het beleggen van haar geld in cryptovaluta. Hiervoor heeft ze door de jaren heen de nodige kennis opgedaan, waardoor dit nu succesvol kan. Deze kennis heeft ze gebundeld in haar Technische Analyse training. Een cursus geschikt voor iedereen die wil beginnen met traden in crypto. Ze heeft hier ook een gratis versie om er aan te proeven.

Alle kennis die Madelon vergaart via haar ”werk” en haar bronnen, deelt ze ook weer op social media. Dit blijft ten opzichte van haar cursussen wel meer bij het oppervlak, meer zeker super waardevol.

Madelon op Youtube

De kans is groot dat als je veel op Youtube te vinden bent en van crypto houd, je Madelon’s kanaal ook kent. Ze heeft zowel een Nederlands als Engels kanaal. Een van haar Nederlandse concepten is Madelon Navigeert. Een zeer interessante reeks van video’s waarin Madelon samen met een interessant persoon praat over crypto en macro-economie gerelateerde onderwerpen. Dit gaat ook van geld tot goud en opvallende bewegingen die overheden, banken en bedrijven maken.

Naast Madelon Navigeert zet ze zelf ook wekelijks een eigen video live waarin ze alles bespreek wat er in die week gebeurd is. Ook dit gaat over crypto gerelateerde vraagstukken. Een goed kanaal als je het mij vraagt om meer te weten te komen van wat je om je heen hoort en ziet.

Cryptocast

Helaas is Madelon hier op het moment van schrijven niet meer actief in, maar ze heeft talloze podcasts bijgewoond in de BNR Cryptocast. In de cryptocast, die ze samen met Herbert Blankesteijn deed, kon Madelon echt haar ei kwijt aangaande crypto en bitcoin.

Geeft les in technische analyse

Op de Hogeschool van Amsterdam geeft Madelon les over technische analyse van crypto. Zelf is zij ervaren trader, heeft hier ook een cursus technische analyse over gemaakt en haar ervaring doceert zij dus ook. Ze vond dat er veel te weinig aandacht besteed werd aan dit onderwerp en kreeg hier zodoende meer ruimte voor.

Feitelijk leer je op school niet over deze digitale munten of hoe je geld moet investeren. Ook niet hoe je met geld om moet gaan. Er wordt vooral gekeken hoe je klaargestoomd kan worden in de banenmarkt. Door les te geven hierin, brengt ze hier een beetje verandering in.

Cursussen Madelon Vos

Als het gaat om het geven trainingen, digitaal of op een hogeschool zit Madelon zeker niet stil. Zo heeft ze inmiddels al 3 online cursussen gemaakt. Allemaal direct gerelateerd aan haar vakgebied: crypto. Zo probeert ze crypto voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te maken. Haar streven is namelijk dat zoveel mogelijk mensen er met de juiste kennis mee van start gaan.

Ze heeft drie cursussen gemaakt. De eerste cursus betreft de Crypto en Trading Academy. De tweede cursus is Bitcoin Basics en Crypto’s en haar derde cursus is handelen in Crypto’s. Geen cursus met wel een product is haar MoneyTalks community.

In haar cursus Bitcoin Basics en Crypto’s gaat ze vooral in op de cryptomarkt in breed perspectief. Hierbij moet je denken aan onderwerpen zoals:

  • Wat is bitcoin?
  • Wat zijn cryptocurrencies?
  • Wat betekent crypto?
  • Blockchain
  • Geld verdienen en aan het werk zetten
  • Mining van bitcoin

Voor beginners zeker een aanrader om hiermee te starten om voor goede basiskennis. Als de basis bekend is en je deze snapt, is het makkelijker om door te gaan met een van haar andere cursussen. Een aanrader dan is de trading academy of handelen in bitcoin. Je gaat dan verder aan de slag met het leren lezen en begrijpen van grafieken en het analyseren van koersen om jouw strategie te kunnen bepalen. Wil je starten met crypto, dan biedt Madelon je in ieder geval alle kansen.

Ervaringen met Madelon Vos

Al een paar jaar heeft crypto mijn interesse en dit neemt alleen maar toe. Sinds ik Madelon ben gaan volgen op Instagram en Youtube is mijn interesse nog meer aangewakkerd en zie ik haar als een echte inspiratiebron. Mede dankzij haar ben ik mijzelf verder gaan verdiepen in crypto en ook in cursussen die op de markt zijn. Ik zocht namelijk naar meer kennis en ervaring van de juiste personen en niet van informatie van internet.

Ik kwam al snel uit bij de Crypto Masterclass. Een zeer uitgebreide crypto training die vrijwel alles van A-Z leert. Het nadeel van deze cursus vond ik de prijs, al krijg je er alles informatie voor die je nodig hebt. Je moet het er echter wel voor over hebben. Ook kwam ik uit bij de cursussen van Madelon zelf. Instapklare basiscursussen voor een vriendelijk bedrag waarbij je zelf kan bepalen of je opvolgende cursussen wil aanschaffen. Samen goedkoper dan de Crypto Masterclass, maar met veel goed cursusmateriaal.

Beide cursussen zijn prima opties, al zit er een aanzienlijk prijsverschil tussen. Dit wordt bij de Crypto Masterclass goedgemaakt door de grote hoeveelheid aan cursusmateriaal wat Madelon weer in stukjes aanbiedt tegen een lagere prijs.

Madelon haar cursussen zijn zoals je haar kent van Youtube en Insta. Een mega enthousiaste en professionele vrouw die echt weet waarover ze het heeft. Mocht je wel interesse hebben, maar nog niet enthousiast zijn, dan wordt je het van haar. Ook heeft de de klantenservice goed op orde. Ik ben dan ook zeer over haar te spreken en tegenwoordig volg ik haar in de MoneyTalks Community.

Actie ondernemen

Je hebt nu hopelijk een beter beeld gekregen van wie Madelon Vos is en welke verandering ze voor jou kan betekenen. Het is een powervrouw die met veel dingen bezig is, maar alles gerelateerd aan crypto. Als je meer wilt leren over bitcoin, crypto, handelen, traden en investeren van je geld, dan is Madelon een zeer goede start.

De drempel om in te stappen is laag, ze biedt gratis cursussen aan en haar betaalde trainingen zijn te vinden tussen de €100-€500,-. Ook is de de MoneyTalks Community die je voor slechts €1,- een week kan uitproberen.

Er zijn eigenlijk geen redenen meer om niet te beginnen met crypto als je er weinig kennis. Je kunt via Madelon vandaag nog met de basis beginnen. Wie weet verdien je er dan binnenkort ook geld mee en weet je precies waarin je investeert. Ik wens je veel succes!

Bitcoin-Basics-Cryptos-cursus

Nader kennis maken met Madelon en verstandig starten met Bitcoin en Crypto?

Neem een kijkje in haar cursus

Bekijk training Madelon Vos

Meest recente artikelen

Leon
Ben jij net als ik fan van online ondernemen & online geld verdienen, wil je er graag meer over leren of ben je al bezig, maar wil je graag een nieuwe inkomstenbron opbouwen? Op dit blog vertel ik je alles over de mogelijkheden van online geld verdienen en hoe jij financiële onafhankelijk kan creëren! Ik ben Leon, online ondernemer en via geldisgoed.nl neem ik je mee in een wereld die mijn wereld zeer positief heeft veranderd. Benieuwd naar meer? Laat een reactie voor me achter of kijk even rond!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *