Bol Masterclass Review Jia Ruan

Is de Bol Masterclass van Jia Ruan een scam of een goede investering? Lees het hier!

Gemiddelde leestijd: 12 minuten

Wie zich tegenwoordig op het internet begeeft, en met nadruk op Youtube, Facebook of Instagram, kan het gezicht van deze populaire jongen tegenkomen: Jia Ruan. Jia Ruan is het boegbeeld van de Bol Masterclass. Hierin leert Jia jouw om in 5 gratis stappen een winstgevende webshop op te zetten, ook al heb je géén kennis of ervaring.

Je bent op deze pagina terecht gekomen omdat je hoogstwaarschijnlijk zocht naar reviews, ervaringen of meer informatie over de Bol.com Masterclass van Jia Ruan. Want wie is Jia Ruan en waarom claimt hij het systeem te hebben om jouw (financiële) vrijheid te geven. Zijn claim in dit geval is niet geheel onterecht, zijn Bol Masterclass doet het goed en je bent zeker niet de eerste die op zoek is naar financiele vrijheid.

Per maand zoeken ruim 1600 mensen op op Google naar informatie gerelateerd aan Jia Ruan of zijn Bol Masterclass . Je kunt dus wel stellen dat deze jongen en zijn cursus zeer populair zijn. En als iets goed werkt, is dat niet voor niks..

Wie is Jia Ruan?

Allemaal leuk en aardig, maar wie is deze jonge jongen, en wat maakt deze jonge ondernemer zo succesvol? Jia is de oprichter van de Bol Masterclass. Maar wist je dat hij tot een paar jaar terug nog pizza en krantenverkoper was? Zo zie je maar, met de juiste mindset, actie en doortastendheid, kan er een hoop gebeuren.

E-commerce is de laatste jaren enorm in opkomst. E-commerse betekent in feite, commercie via het internet ofwel geld verdienen met internet. Dit heeft Jia opgepakt via Bol.com, zich hier in verdiept en volledig eigen gemaakt. Wat elke ondernemer leuk vindt is geld verdienen, echter gaan veel ondernemers een stap verder: mensen helpen op geld te verdienen. Hier is Jia heel goed in.

In amper 1 jaar tijd heeft Jia zijn passie in E-commerce namelijk omgetoverd tot een succesvol en zeer winstgevend bedrijf. En in minder dan 16 maanden tijd heeft hij, met zijn team, ruim 3 miljoen euro omgezet. Dit heeft hij gedaan aan de hand van diverse methoden die hij stap voor stap uitlegt in zijn cursus. Meer dan 2500 mensen zijn hier al mee aan de slag gegaan en hij heeft al een 10K club geopend.

Omdat geld verdienen en succes ervaren met meerdere mensen leuker is dan in je eentje, helpt Jia in zijn Bol Masterclass om jou met een bewezen formule een winstgevende webshop op te laten zetten. Daarnaast leer je het gehele proces te automatiseren zodat jij daadwerkelijk kunt genieten van je vrijheid en shops kunt runnen tijdens je slaap. Te mooi om waar te zijn? Lees dan verder.

Zoals je ziet, is niet alleen Jia een succes, hij leeft ook voor het succes van zijn studenten. En dat maakt deze ondernemer zo groot. Niet alleen heeft hij een track record op zijn gebied in e-commerce, duizenden mensen volgen hem en zijn GRATIS cursus, en met succes. Klik hier om de resultaten van zijn studenten te zien.

Het stopt niet met zijn Bol Masterclass cursus. Ook heeft Jia een podcast die op een keurige nummer 1 in iTunes staat, geeft hij trainingen over omgaan met mindset als ondernemer en maakt hij video tutorials. Zoek op Youtube ook zijn populaire kanaal eens op en zijn wie hij is op Instagram (ruim 39.000 volgers!).

Bol.com Masterclass ervaringen en review

Nu je inzicht hebt gekregen in wie Jia Ruan is, deel ik nu mijn ervaringen met de Bol Masterclass. En wat zijn nou precies de resultaten van andere succesvolle mensen die zijn cursus hebben gevolgd?

Producten inkopen om te verkopen via Bol.com

Bol staat uiteraard voor Bol.com. Als consument kun jij naar Bol.com gaan om hier een product te kopen. Echter kun jij hier zelf ook met een shop jouw producten aanbieden. Dit is de andere kant van het Bol platform (de backend). Wat je dan ook gaat leren in de Bol Masterclass is hoe jij producten inkoopt en hoe jij deze via Bol.com kunt verkopen.

De GRATIS training gaat verder in op de details hoe jij als verkoper actief kunt zijn op Bol.com en een winstgevende webshop kunt runnen. Immers komen hier tactieken en methoden bij kijken om het in direct goed te doen. Jia gaat jou onder andere leren hoe jij:

  • (goede) Producten kunt inkopen

  • Weet welke producten goed zijn, waar je zoal op moet letten

  • Hoe jij je producten van aankoop zo goed en voordelig mogelijk naar Nederland (Bol.com) kunt krijgen

  • Hoe deze producten op Bol.com aangebonden kunnen worden zodat jij verkopen gaat genereren

  • Hoe jij kunt opschalen nadat jij een winnend product te pakken hebt

Het uiteindelijk doel hiervan is om een goedlopend bedrijf op te zetten en jouw mindset, productkwaliteit en systeem steeds meer te optimaliseren.

Bol Masterclass

Resultaten van cursisten van de Bol Masterclass

Op zijn social media deelt Jia met grote regelmaat succesverhalen van zijn cursisten. Eenmaal lid, zie je ook talloze succesverhalen, maar ook mensen die er moeite mee hebben gehad om uiteindelijk toch door te breken.

Resultaten Bol Masterclass

Podcast Jia Ruan met Vince Ruiter

Podcasts van succesvolle ondernemers vind ik in het algemeen al leerzaam en inspirerend. Daarom wilde ik je deze podcast (via YouTube) niet onthouden. Hierin praat Jia Ruan met Vince Ruiter over hoe hij 1 miljoen omzet in slechts 6 maanden tijd. Niet alleen zie je hier wat er mogelijk is met de Bol Masterclass. Je ziet ook hoe eerlijk beide ondernemers durven te zijn en hoe ze denken.

Is de Bol Masterclass betrouwbaar?

Veel ”to good to be true” verhalen komen vaak uit een succesvol verhaal, enkele succesverhalen eromheen maar weinig diepgaande informatie. Je wilt het dan graag geloven, maar je kunt niet genoeg informatie verzamelen.

Wellicht vraag je je nu ook af of Bol Masterclass van Jia Ruan betrouwbaar is. Mijn eerlijke antwoord is een volmondige ja. De cursus staat letterlijk bol (leuke woordspeling) van de succesverhalen, welke je allemaal kunt lezen in de Tribe (het ledengedeelte van de cursus) en alle socials van Jia en de Bol Masterclass zelf. De resultaten zijn echt. Na aanmelding krijg je direct toegang tot alle video’s, kun je in contact komen met alle leden van zijn Team Unstoppable en kun je ook met Jia zelf in contact komen.

Is het verdienmodel ”to good to be true”. Nee. Tenzij jij wel wilt maar niks of te weinig doet. De cursus is gemaakt voor mensen die actie (durven te) ondernemen. Als jij de video’s actief volgt, actie onderneemt en durft te vragen als je iets niet snapt, dan zijn resultaten onvermijdelijk.

Prijs van de Bol Masterclass

De Bol Masterclass kost op het moment van schrijven € 997,-. De cursus kan worden aangeschaft op 2 manieren. Je kan één volledige betaling van €997,- doen, of je betaalt in 5 termijnen van elk €250. Mocht je dus wel willen, maar niet direct het geld hebben, dan is er altijd een laagdrempelige manier om toch te starten.

Voor €997,- krijg jij toegang tot het hele Bol pakket. Alle tools van A-Z om een succesvolle webshop op te starten waarmee jij direct toegang krijgt en ALTIJD toegang blijft houden. Daarnaast krijg je toegang tot de Tribe, het ledengedeelte.

Of jij het veel geld vindt is aan jouw, maar bedenk je niet altijd wat iets kost, maar eerder wat iets je oplevert. Vergelijk het bijvoorbeeld met een studie van duizenden euro’s of een paar avondjes stappen. Dan kost deze cursus naar verhouding niet veel geld, maar levert je wel veel sneller, mooie resultaten op. Besef je daarnaast dat je een kant en klaar product krijgt waar alle beginnersfouten uit zijn. Alles is direct toepasbaar en werkt.

Wat krijg je voor €997,- of 5x €250,-?

  • Toegang tot de Bol Masterclass met alle stappen van A-Z

  • Toegang tot het ledengedeelte

  • Toegang tot groepscoaching van Jia en zijn team zelf

  • Toegang tot zijn webinars

  • Het ontwikkelen van de juiste mindset en omgaan met gelijkgestemden

Waarom is de prijs €997,- en niet lager? Het is een waardevolle cursus waarbij verwacht wordt dat jij er ook serieus mee aan de slag gaat. Action takers halen dit geld er namelijk makkelijk uit. Bekijk het ook van een andere kant: €997,- staat gelijk aan het verkopen van slechts 1 product van €33,- of 2 producten van €16,50 per dag. Dan valt het allicht veel mee.

Conclusie Bol Masterclass

In deze review kun je lezen en ondervinden dat niet alleen ik, maar duizenden met mij erg positief zijn over de Bol Mastercalss van Jia Ruan. Je krijgt een complete cursus van A-Z, toegang tot vele gelijkgestemden, coaching van Jia en zijn team en je groeit er persoonlijk ook van. Je hebt met dit product alle informatie in handen om jouw succesvolle webshop op te zetten. En zoals met alles, de resultaten komen niet vanzelf, maar alleen als jij actie onderneemt.

Wat naast de cursus het geld al waar is, is zijn mindset training. Dit is 80% van ondernemen. Met de juiste mindset kom jij er. Als kers op de taart zit je in een waardevolle community en kun je regelmatig aan online coaching sessies deelnemen welke allemaal in het pakket zitten.

Bol masterclass

Klaar voor actie? Klik dan op onderstaande knop en ga naar de exclusieve kortingspagina van Jia.

Ga naar de Bol kortingspagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *