Affiliate Marketing Revolutie kopen

Stap jij aan boord of mis je deze boot?

Gemiddelde leestijd: 16 minuten

Nederland raakt steeds verder verzadigd als het gaat om cursussen waarmee je online geld kunt verdienen. Vooral in de afgelopen 2 jaar zijn er steeds meer mensen die niet alleen geld verdienen met dank aan een online verdienmodel, maar ook door de verkoop van het verdienmodel. In de vorm van een cursus.

Ondanks dat cursussen aan de voorkant vaak gouden bergen beloven, een laptop lifestyle delen of een erg mooi Instagram profiel hebben, zien we alleen de voorkant. Maar wat zit er daadwerkelijk achter een cursus. Wat biedt iemand nu en wat moet je er voor doen of nog belangrijker, voor laten.

Een redelijk unieke cursus waarvan de maker en eigenaar dit mooie leven in het midden laat, maar achter de schermen al ruim 10 jaar lang keihard aan de weg timmert is de Affiliate Marketing Revolutie. Geen dropshipping, geen SMMA, maar affiliate marketing. Een opkomend online verdienmodel dat, als we Jacko Meijaard mogen geloven, maar weinig nadelen kent.

Stappenplan Affiliate Marketing
Stappenplan Affiliate Marketing

Wat maakt deze cursus anders als alle andere, en waarom lees jij dit artikel nu, zonder dat Jacko hiermee actief adverteert?

Jouw motivatie en toekomst

Vaak als je van plan bent om iets te kopen (deze cursus bijvoorbeeld), heb je deze in gedachten mogelijk al gekocht of je denkt er over na, alleen heerst er nog twijfel. Er rijzen vaak diverse vragen in je op zoals:

 • Is de cursus mijn geld waard?
 • Wat krijg ik voor dit geld?
 • Hoeveel mensen maken al gebruik van de cursus?
 • Past dit verdienmodel echt bij mij, of denk ik dat alleen?
 • Hoeveel uur per week ben ik hier aan kwijt?

Om te beginnen zijn het niet alleen de antwoorden op deze vragen die jij zoekt. Ze zullen je helpen, maar de beslissing ligt ook bij jouw motivatie en toekomstplannen. Wat motiveert jou in de eerste plaats om onderzoek te doen naar de Affiliate Marketing Revolutie? Zie jij er toekomst in? Lees je dit na al een tijdje te zitten twijfelen? Geloof jij in jezelf en in dit verdienmodel?

De spreekwoordelijke drempel

De eerste tekenen dat je iets wilt beginnen vaak bij het succes dat je anderen ziet hebben, de successen die gedeeld worden. Het leven dat iemand anders leeft in jouw optiek. Je kijkt naar een foto, video of leest iemands bericht en denkt, had ik dat ook maar óf hoe doet dit dat?

Ken je het voorbeeld van de rode auto? Als jij een nieuwe auto zoekt die per se rood moet zijn, zie jij op straat (ineens) vaker een rode auto voorbij komen. Deze reden er voorheen ook, alleen vallen ze nu op omdat jij er een wilt. Jouw brein weet dit en jij ziet deze auto’s daardoor steeds vaker.

Zo werkt het principe ook met met cursussen. Je zou ook wel meer willen verdienen, een beetje moeite ervoor doen is niet erg en werken waar jij wilt klinkt niet verkeerd. Je ziet mensen met succes op social media, je ziet een leven dat jij ook wilt en dit blijft jouw triggeren.

De drempel die je nu hebt is, wat houdt mij tegen om ook succesvol te zijn? Om ook commissies te ontvangen, een website te maken en over een jaar een passief inkomen te hebben van deze website?

Hoe ga je deze drempel over? Door beslissingen te nemen! Dit klinkt net zo eenvoudig als dat het is. Want erover blijven denken, helpt niet. Wat heb je nodig om een beslissing te maken? Antwoord op bepaalde vragen. Onderzoek of deze cursus bij jouw past en zo ja, onderzoek wat het kost (tijd, geld, moeite) om de investering te maken en de drempel achter je te laten. Daarom heb ik een en ander al voor je uitgezocht.

Kosten Affiliate Marketing Revolutie

Als je vandaag nog wilt starten met de Affiliate Marketing Revolutie kost dit €47,-. Voor de een is dit een aanzienlijk bedrag, voor de ander een weggever. Belangrijker is, wat krijg je hiervoor en is dit het ook waard?

Omdat het een digitaal product is, krijg je direct toegang tot alle inhoud:

 • De cursus + diverse trainingen
 • De mogelijkheid om een 1 op 1 call in te plannen met Jacko voor coaching
 • Toegang tot het member board, hierin worden diverse interessante topics besproken
 • Toegang tot vele specialisten in het vakgebied die jou verder kunnen helpen
Inkijk in de AMR

Inhoud van de cursus

De kern van de Affiliate Marketing Revolutie is de cursus. De cursus kent 7 modules plus 1 introductievideo en een mindset training. Ook al is het verleidelijk je direct te storten op het praktische deel, wordt eerst aangeraden het mindset deel te lezen en te luisteren. Er zitten namelijk diverse opnames van Jacko zelf in, waarin hij je toelicht wat je kunt verwachten, wat jij van jezelf moet gaan verwachten en waar de uitdagingen liggen.

Waar je vervolgens stapsgewijs door gaat is:

Starten met affiliate marketing

Je start met de basis en krijgt uitleg over wat zijn online verdienmodel precies inhoudt. Je leert welke producten je kan gaan promoten en waar je deze kan vinden. Je leer om een domeinnaam te registeren om deze vervolgens te koppelen aan WordPress en het thema dat hierop staat.

Mensen die al bekender zijn met domeinnamen en WordPress zullen hier snel doorheen gaan. Heb je iets minder of zelfs geen ervaring? Dan is elk van de 7 video’s nauwkeurig uitgewerkt en laten jou zien wat je moet doen.

Website inrichten

Je hebt je domeinnaam gemaakt en kennis gemaakt met WordPress en mogelijk ook Marketheme. Je leert nu hoe je de basis van je website instelt, zoals je logo, menu’s en de footer. Ook leer je al hoe je je homepagina kunt aanpassen zoals jij dit wilt. Jacko laat je zien hoe je teksten aanpast, blokken toevoegt en foto’s upload. Deze module staat in het teken van jouw website gebruiksklaar maken en kent 6 trainingen.

Hoger scoren in Google

Deze module bestaat uit 9 trainingen. Hij is iets technischer en loodst jou door de wereld van SEO, zoektermen en jouw eerste artikel heen. Je leert hoe een goed artikel eruit ziet, waar jij moet moet letten en hoe jij er vervolgens geld mee kunt verdienen. Het is een belangrijke module omdat hier de basis begint van iets dat je veel gaat herhalen en oefenen: artikels schrijven die scoren in Google en relevant zijn voor je bezoekers.

Website live zetten

Een van de kortere modules, met 3 trainingen waarin jij jouw website en de hierop geplaatste artikelen live gaat zetten. Dit betekent dat online gevonden kan worden en jouw artikel gelezen kan gaan worden. Met het live zetten komen diverse kleine aandachtspunten kijken die je niet wilt overslaan. Maar het wordt ook niet moeilijker gemaakt dan het is.

Meten is weten

Een korte module, maar op langere termijn wel een hele belangrijke. Want hoeveel bezoekers trek je nou eigenlijk naar je website? Hoeveel mensen keren terug naar je website? Alles wat op je website gebeurd kan worden bijgehouden met Google Analytics. Jacko helpt je met het koppelen van jouw website aan Google Analytics en laat je zien welke graadmeters belangrijk zijn voor jouw website.

In het begin zul je hier, afhankelijk van hoeveel goede en relevante content jij produceert, nog niet mee bezig hoeven zijn. Het duurt namelijk even voordat je website rankt in Google. Maar zodra jij enkele artikelen hebt gepost, welke ook relevant zijn en goede zoektermen bevatten, wordt het een interessante tool om te zien waar jou bezoekers heen gaan, hoelang ze op je website verblijven en waar de verbeterpunten liggen.

Puntjes op de i

Het leuke aan affiliate marketing is, dat het in basis erg simpel is. Meestal maak je het jezelf te moeilijk omdat het nieuw is, of omdat er veel details bij komen kijken. Maar dit is in elk verdienmodel het geval.

In de basis komt het erop neer dat je met een domein en een thema op WordPress jouw website opzet en hier consistent goede relevante artikelen op plaatst. Wat je vervolgen leert is de puntjes op de i. Je maakt diverse categorieën aan mocht je meerdere producten of onderwerpen bespreken. In deze module worden de details besproken die op het oog vanzelfsprekend lijken, maar wel degelijk invloed hebben.

affiliate-marketing-revolutie-training

Afronding

Dit betreft een samenvatting van alle voorgaande modules. Jacko legt je uit welke stappen je hebt genomen, waar je op moet hebben gelet en wat vanaf nu belangrijk is. Het voornaamste is om nieuwe artikelen te produceren.

Idealiter is het schrijven van 1 artikel per week een goed beginpunt. Dit hangt mede af van hoe makkelijk je schrijft, het onderwerp, je product en hoeveel tijd je er aan kunt spenderen. Beter 1 goed en relevant artikel met een goede zoekterm en goede AIDA formule, dan 2 mindere artikelen die te snel geschreven zijn.

Ook krijg je hier de kans om een gratis Clarity Call met Jacko in te plannen. Je kan dan een half uur met hem sparren over jouw website, jouw ideeën en Jacko om hulp en advies vragen.

Het AMR forum

Naast toegang tot de cursus krijg je toegang het het AMR forum. Dit is een actief forum gevuld met alles wat met affiliate marketing te maken heeft. Je kunt het beschouwen als een volwaardige extra module van de cursus. Er wordt worden tips gedeeld, informatie gegeven, mensen geholpen en uiteraard successen geplaatst.

Het forum is een interessante plek om inspiratie op te doen. Je ziet dat jij samen met vele anderen aan een doel werkt. Heb je een vraag, dan kun je hem hier kwijt. Vaak is jouw uitdaging of jouw vraag al beantwoord en ligt jouw antwoord in dit forum.

Het forum wordt ook dagelijks bekeken door Jacko en wordt ook up-to-date gehouden. Zo laat hij casestudies zien, laat hij zien hoe jij nog slimmer kunt gaan werken voor meer commissies en krijg je leuke inzichten.

Bekijk het zo, net zoals jij en ik, leert ook Jacko dagelijks bij. Alles wat hij leert deelt hij ook weer op de community waarde te brengen en mensen verder te helpen.

Voor- en nadelen na aankoop

 • Je leert een online verdienmodel dat uiteindelijk 100% passief kan werken

 • Affiliate marketing vereist geen klantenservice, producten, voorraad, dure advertenties en kennis van Facebook

 • Je bouwt aan een stukje digitaal vastgoed dat (als je het goed doet) over 10 jaar nog werkt

 • Bijna geen opstartkosten en dit blijft zo, geen verrassingen achteraf

 • Een heldere cursus, een actief forum en de mogelijkheid om Jacko als coach in te zetten

 • Alles wat je verdient is winst, geen omzet

 • Je moet geduld hebben (niet per se een nadeel, maar houdt er rekening mee)

 • Het kan soms enkele weken duren voordat je financieel resultaat ziet (echter betaald het wachten zich op lange termijn terug)

 • Het is een lange termijn verdienmodel (nadeel als je snel geld wilt verdienen)

 • Het model werkt niet als je er niet consistent aan werkt (maar dit geldt voor alle verdienmodellen)

Nu, is het moment

Als je alles in beschouwing neemt en kijkt naar de aanschafwaarde van €47,- en naar de 30 dagen niet goed geld terug garantie, wat is dat precies hetgeen wat je tegenhoudt?

€47,- is minder dan een volle kar met boodschappen en een leuke dag uit is duurder. Wat ik bedoel is, vergelijk je huidige uitgaven die je vaak eenmalig doet zonder dat je er veel (toekomstige) waarde voor terugkrijgt eens met deze uitgave. Je krijgt toegang tot een duidelijke online cursus de je te allen tijde kunt volgen, een behulpzaam actief forum en je mag dit 30 dagen uitproberen.

Gemiddeld gezien heeft een persoon 21 dagen nodig om ergens volledig aan te wennen als er iets nieuws in zijn/haar leven komt. Dit kan over een boek lezen gaan wat je voorheen nooit deed, een meditatie, of wennen aan een nieuwe aankoop in huis.

Jij kunt dus 21 dagen de tijd nemen om te kijken of het bij je past. Een commitment naar jezelf die je mogelijk veel kan opleveren, maar je moet het wel doen. Bevalt het niet, dan loop je na 21 geen risico en kun je er mee stoppen.

affiliatie marketing revolutie

Starten met jouw affiliate website met behulp van de Affiliate Marketing Revolutie?

Ja, ik wil meer weten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *