Affiliate Marketing Revolutie 4.0 Review

Wie is Jacko Meijaard en wat houdt zijn Affiliate Marketing Revolutie precies in?

Gemiddelde leestijd: 21 minuten

Wanneer je zoekt op Affiliate Marketing in Google kom je op pagina 1 direct advertenties en reviews tegen van de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard. Daarnaast vindt je direct de link naar zijn eigen website en programma. Toeval of niet? Opvallend is dat er op dit zoekwoord op pagina 1 een aantal grote partijen adverteren, een aantal algemene websites naar boven komen én ook de AMR wordt gepromoot.

Wat we op dit punt al kunnen concluderen, is dat als het gaat om affiliatie marketing, Jacko Meijaard als enige op pagina 1 staat met een daadwerkelijk programma waarin hij mensen zoals jij en ik leert hoe je passief inkomen kunt verdienen als affiliate. Wat wil ik hiermee zeggen? Google vindt de informatie die Jacko biedt in zijn cursus en de reacties op zijn cursus erg interessant én relevant.

Inhoudsopgave

Internetsuccesgids.nl

Aangekomen op zijn landingspagina, zijn website, valt gelijk op dat Jacko beweerd het #1 verdienmodel te hebben waarmee jij passief inkomen kunt opbouwen dankzij internet. Dit klonk mij als muziek in de oren. De nummer 1, ik ben dus op de goede plek? Vervolgens claimt Jacko hoe hij met slecht 1 tot 2 uur per dag minimaal 10.000 euro per maand verdient. Dit is geen omzet, maar winst. Tot slot laat hij een screenshot zien waarin hij openlijk bespreekt hoe hij op 1 dag 5.169,29 euro aan commissies heeft verdiend.

Dit zijn 3 statements die je aan het denken zetten (mij wel in ieder geval). Want ik ben volgens zijn website op dé plek gekomen waar ik een passief verdienmodel kan leren. Ik zou ook wel 1-2 uur per dag over hebben om 10.000 euro per maand te verdienen. En ik zit zelf ook op LindkedIn, ik weet dat dit een professioneel platform is en dat je hier minder snel scam zult tegenkomen. Tot slot zijn de reacties op zijn berichten eerlijk, veelbelovend en positief.

In deze review ontdek je wie Jacko Meijaard, de man achter Affiliatie Marketing Revolutie is en waarom hij doet wat hij doet. Je ontdekt voor wie de cursus geschikt is, ik vertel je mijn persoonlijke ervaring met zijn cursus en met Jacko én of zijn cursus het geld ook waard is.

Wie is Jacko Meijaard?

Jacko Meijaard is oprichter en eigenaar van Meijaard Media. Hij houdt zich bezig met online publishing. Een mooi woord voor marketing via internet en hier je geld mee verdienen. Onder Meijaard Media vallen diverse handelsnamen, zijn grootste op dit moment is https://www.internetsuccesgids.nl/. Jacko heeft zich de afgelopen 10 jaar toegelegd op het bouwen van een passief inkomen via internet, om te komen tot een inkomen van 10.000 euro per maand. Het model dat hij voor zijn succes gebruikt heeft en nog steeds toepast, deelt hij nu met anderen om een passie inkomen te kunnen realiseren.

Jacko woont in het dorpje Yerseke in Zeeland, waar vanuit hij zijn affiliate bedrijf runt, heeft hij een succesvolle podcast genaamd de Jacko Meijaard Podcast waarin hij zowel andere succesvolle ondernemers interviewt als dat hij zelf waardevolle tips met zijn volgers deelt. Bijna dagelijks deelt hij ook informatie op LinkedIn en Instagram en hij is door het www.AD.nl geïnterviewd vanwege onder meer zijn succes.

Tot slot is Jacko bekend van zijn succesvolle website internetsuccesgids.nl waar hij met regelmaat interessante artikelen plaatst over online ondernemen en affiliate marketing, maar ook over wat te doen als het even iets minder gaat en je obstakels moet overwinnen.

Controle op zijn onderneming

Wanneer ik een product overweeg te kopen van iemand die ook diverse claims deelt op zijn website ga ik denken. Is het echt zo? Door alleen al eerdergenoemde informatie te onderzoeken en te lezen is wat hij doet al veelbelovend. Echter heb ik ook een klein onderzoek naar zijn bedrijf op de Kamer van Koophandel gedaan. Waarom? Dan zie je in een notendop of iemand ook is wat hij zegt, wat ook zo is.

Daarnaast heb ik contact gezocht met Jacko in het beginstadium en dit ging goed. Hij claimt namelijk enkele uitspraken en deze zette mij aan het denken. Echter kan Jaco deze prima onderbouwen. Je spreekt dus direct met hem.

Wat is de Affiliate Marketing Revolutie precies?

Want wie wil nou niet 100% financieel vrij zijn dankzij internet?

Hier is waar de AMR cursus begint. Hier zit nog 1 scherm voor waarin alle topics worden besproken waarover je vragen kunt hebben, waar je jezelf kunt introduceren of andere mensen kunt helpen. Maar de training start hier. Zoals je ziet is alles in de Nederlandse taal en zit er een duidelijk volgorde in. Je begint niet zomaar, je begint met een motivatietraining en Jacko leidt je stap voor stap door de modules heen. Herhaaldelijk laat hij ook weten dat je geen stappen over wilt slaan, je mist dan waardevolle informatie die je altijd weer terug zoekt.

Ik ben 100% VRIJ dankzij het internet, en ik wil jou helpen dit ook te worden

Jacko Meijaard

Zoals je kunt zien heeft de cursus 7 modules (na 2 introductie en motivatie hoofdstukken). Alleen al in deze hoofdstukken worden veel tips gegeven die jij direct kunt toepassen. Elke module bevat diverse video’s. Deze leiden je logisch van a naar b. De volledige cursus (buitenom de introductie en motivatietraining) bestaat uit 7 modules met 69 video’s die jij op elke gewenst moment kan bekijken.

Jacko introduceert in het begin het programma Marketheme. Dit is een geoptimaliseerd thema in WordPress dat hij zelf met een software ontwikkelaar heeft ontworpen. De modules worden ook aan de hand van Marketheme besproken. Je bent vrij om te kiezen of jij Marketheme wilt gebruiken of zelf aan de slag wilt gaan met WordPress. Echter ik als beginner, ben ik direct met Marketheme begonnen.

Het fijne aan deze cursus, en zeker voor starters, is dat wanneer je iets niets begrijpt, je deze vraag in het ledengedeelte kan stellen en hier heel binnen een dag, inclusief van Jacko, reacties op krijgt. Het ledengedeelte is actief en je vindt er veel gepassioneerde en behulpzame mensen.

Een pluspunt aan deze cursus en ook aan Marketheme, is dat je er geen technische kennis voor nodig hebt. Je hoeft niet te coderen niet te specialiseren in hoe je website eruit moet gaan zien of hoe ik iets aan moet passen. Marketheme geeft je namelijk een werkomgeving die je tijdens de cursus zelf in kan delen en aan kan passen naar eigen wens.

Hierboven zie je de backend van Marketheme, een vrij eenvoudig en begrijpbaar menu waarin je een bericht kunt maken om te publiceren. Waar je wel rekening mee moet houden is dat je niet alles direct moet willen snappen. Hoe langer je er mee bezig bent, hoe meer je namelijk ontdekt.

Zoals ieder software programma heb ik alles rustig op me af laten komen. Niet alles tegelijkertijd willen doen. Jacko adviseert in zijn cursus dan ook om zijn modules niet 1 keer maar zo vaak mogelijk te bekijken. Tot dat je het snapt.

Wat leer je per module?

Module 1 – Starten met Affiliate Marketing

In deze module ga je direct aan de slag. Je hebt motivatie & inspiratie gekregen, maar je wilt ook resultaten zien. Je ontdekt hier wat affiliatie marketing is, je leert over verschillende netwerken en je gaat ontdekken wat goede affiliate programma’s zijn. Een van de belangrijkste stappen is dat leert hoe jij je producten het beste kan kiezen. Ook ga je hier aan de slag met jouw domeinnaam.

Module 2 – Website inrichten

Je hebt een niche of product gevonden en je domeinnaam staat. Nu ga je aan de slag in de backend. Een logo toevoegen is een optie. Een pagina aanmaken, menu’s aanmaken. Dit deel is leuk omdat je ziet waar een gemiddelde website uit is opgebouwd en jij ziet jouw website groeien. Je leert hoe je je hoofdpagina (home) inricht, wat moet hier komen te staan, zodat mensen snappen waar jouw website straks voor staat.

Module 3 – Hoger scoren in Google

We waren aan het kruipen, nu gaan we lopen. Je hebt inmiddels geleerd hoe je de basis opzet, welke titels je moet gebruiken en hoe je een artikel maat. Nu wordt je geleerd hoe Google jouw artikel vindt, waardeert en rankt. Hoe kom jij op pagina 1? Je wordt geïntroduceerd in de wereld van zoekmachineoptimalisatie, beter bekend als SEO. Hoe vindt jij de juiste zoekwoorden. Deze zoekwoorden pas jij vervolgens toe in je artikel waardoor Google jouw hoger zal plaatsen. Je wordt vindbaar.

Daarnaast leer je in deze module een hele belangrijke link te plaatsen. Jouw affiliate link, waar mensen op moeten gaan klikken. Waar plaats je deze link en hoe laat je hem opvallen. Zoals eerder gezegd, alles wordt stap voor stap uitgelegd. Ik verwachtte dan ook niet van mezelf dat ik al een genie was na 1 dag. Jacko waarschuwt je voor hetzelfde: werk er elke dag even aan en wordt er beter in.

Module 4 – Website live zetten

Dit is een iets kortere module omdat het grote werk gedaan is. Ondanks dat deze module kort is, is hij wel belangrijk. Je wordt namelijk begeleid naar het moment dat jij live gaat. Het moment dat jij live bent, kunnen mensen jouw vinden, kan Google jouw vinden en ben je ”in de game”.

Module 5 – Meten is weten

In deze module ontdek je de manieren om te kijken hoe jouw website het doet in Google. Hoeveel bezoeker krijg je? Google Analytics kan jouw laten zien hoe goed jouw website het doet en waar jij deze nog kan optimaliseren. Ondanks dat deze module pas na circa 2-3 maanden echt interessant gaat worden, omdat je website dan volwassen begint te geworden, leer je hoe je Google Analytics goed instelt en kunt aflezen.

Module 6 – Puntjes op de i

Zoals met alles begin je ergens aan en volgen er na bepaalde stappen nog losse eindjes of kleine details waarop gelet moet worden. Het zijn vaak de kleine dingen die jouw site of artikel vindbaar maken en jouw website zodoende beïnvloeden. Deze module is vooral belangrijk om te zorgen dat jij alles in goed zet en dit blijft herhalen. Een belangrijk punt hierin is het maken van een goede Call to Action knop en het instellen van broodkruimels.

Module 7 – Afronding

De afronding. Je bent al een heel eind gekomen nu. Nu is het aan jouw om te bepalen hoe je verder gaat, met behulp van de beschikbare stappen. Jacko legt hier onder meer uit welke artikelen logisch zijn om mee door te gaan en hoe je deze moet plaatsen.

De Affiliate Marketing Revolutie biedt meer!

In de AMR krijg je niet alleen toegang tot een uitgebreide cursus. Ook krijg je meer informatie over e-mail marketing. Wat is e-mail marketing, hoe en wanneer zet je dit in? Hoe deze vorm van marketing jou nog meer geld op zal leveren met minder moeite.

Als e-mail marketing goed wordt ingericht en een website bezoeker zijn e-mail achterlaat, kun je deze bezoeker heel gericht waardevolle informatie sturen. Dit wordt dan een warme lead, want ze kennen je al. Middels een e-mail kan een bezoeker terug worden gehaald naar jouw website om later alsnog een product te kopen dat jouw weer een commissie oplevert.

Wat je verder zal ontdekken in de Affiliate Marketing Revolutie:

 • Wat is e-mail marketing en hoe kan ik het gebruiken?
 • Hoe je professionaal kan overkomen met 1 e-mail
 • De manieren waarop je een email lijst opbouwt
 • Het gebruik van de juiste hulpmiddelen

The money is in the list

Net zoals ik zul je wellicht denken, ik laat niet zomaar mijn e-mail achter. Want je wilt geen spam, geen nutteloze nieuwsbrief etc. Jacko leert je echter hoe jij wel zorgt dat mensen hun e-mail achterlaten en hoe jij wel waardevol kunt zijn. Je leert de kracht van een pop-up, je leert hoe je een landingspagina maakt en hoe je automatische e-mails instelt.

Achter de schermen

Naast alle online videotrainingen kom je in een hechte community terecht (zie hieronder). Je kunt dit deel van het platform beschouwen als het grootste affiliate marketing forum van Nederland en België. Ik overdrijf niet, het is een hechte community en heeft al 8.000+ leden. Erg actief dus en veel waarde!

Voor wie is de Affiliate Marketing Revolutie geschikt?

Ondanks dat ik graag zou zeggen, voor iedereen, moet ik ook realistisch zijn. Algemeen gesproken is de cursus geschikt voor iedereen die:

 • Moeite wilt steken in het creëren van een passieve inkomstenbron
 • Open staat voor verandering (mindset)
 • Een financieel aangenamer leven wil op langere termijn
 • Wil leren van mensen en nieuwe mensen wilt leren kennen

Het maakt voor de AMR niet uit of je al een bedrijf hebt of nog niet en of je parttime werkt of fulltime. Dit is allemaal te combineren. Zeker in het begin, gaat het erom dat je er voor gaat en realistische doelen stelt. Hier wordt je mee geholpen, maar jij bent de bouwer van jouw website.

Wat zeggen andere mensen over de Affiliate Marketing Revolutie?

Ik ben persoonlijk erg te spreken over deze cursus en over Jacko Meijaard zelf. De cursus bevat alles wat je nodig hebt om een affiliate website te starten en Jacko is erg gemotiveerd om jouw hierbij te helpen. Niet voor niks heeft zijn cursus op dag van schrijven al ruim 8.000 leden. Maar om je een beter beeld te geven deel ik hieronder enkele reviews:

Wij kunnen alleen maar goede ervaringen over deze training vinden. De meest negatieve reacties komen van mensen die nog niet genoeg verdienen. Voor een beginnende internet marketeer is dit een echte must.

PPreviews.nl

Jacko Meijaard is niet alleen betrouwbaar over, zijn methode werkt ook echt. Er komen veel nieuwe dingen aan bod die je niet snel op het internet vindt. De prijs staat lang niet in verhouding tot de waarde die je ontvangt. Je kunt meer ondersteuning krijgen als je dat wilt, maar dat hoef niett, daar wordt je vrij in gelaten.

Geldgorilla.nl

Eindelijk is er iemand in dit wereldje die 100% open en betrouwbaar is. Je moet het natuurlijk wel zelf doen, maar met deze training ligt het echt aan jou als het niet lukt… Jacko is erg goed bereikbaar, en je kunt met de AMR daadwerkelijk dromen waar maken.

Ervaringsgids.nl

Conclusie

Ik hoop dat ik je met dit artikel een stapje dichter bij jouw doel heb kunnen brengen. Of jouw doel is om financieel vrij te worden, voor jezelf te beginnen of een nieuwe uitdaging aan te gaan maakt niet uit. Op basis van mijn eigen ervaring kan ik zeggen dat ik geen spijt heb van deze cursus.

De AMR heeft me namelijk niet alleen een website gebracht die mij passief inkomen oplevert. Ik heb er vaardigheden door geleerd die ik kan blijven toepassen, ik heb waardevolle nieuwe mensen ontmoet die mij kunnen helpen met mijn doelen en ik kan werken wanneer ik dat wil en hoe vaak ik dat wil. Er zitten wat dat betreft weinig nadelen aan de AMR, mits je er moeite in steekt.

Mocht jij al een website hebben, maar hier nog geen of weinig geld mee verdienen, dan is de AMR de kans om te kijken waar verbeterpunten liggen, je komt immers terecht in een community waar Jacko, samen met duizenden anderen jouw advies kunnen geven.

 • Toegankelijk voor iedereen – Geen technische kennis vereist en geen opleiding nodig
 • Duidelijk overzicht – De AMR is duidelijk en stap voor stap opgedeeld en je kunt alle video's terugkijken
 • Community – Je krijgt direct toegang tot de grootste affiliatie marketing community van Nederland en België
 • Updates – Jaarlijks vernieuwd Jacko de video's waar jij toegang tot blijft houden
 • Erg lage opstartkosten en veel upside potential
 • Niet snel rijk worden – Je moet er tijd en moeite in steken, alleen doorzetters gaan verdienen
 • Motivatie – Er zullen momenten zijn dat je weinig motivatie hebt, op die momenten moet jij jezelf zien te pushen

Unieke actie van de AMR

Jacko heeft een actie waarin jij voor een laagdrempelig bedrag toegang krijgt tot hele cursus en de community. Voor slechts € 47,00 euro krijg je ruim 60 video’s, toegang tot een hechte community en de kans om jouw passieve inkomstenstroom te starten.

Bij aankoop geldt er een 30 dagen niet goed geld terug garantie. Mocht je dus twijfelen over aankoop, je hebt 30 dagen om alles te bekijken en te testen en dan alsnog je geld terug te vragen. Je loopt dus geen risico op een miskoop.

affiliatie marketing revolutie

Ontdek nu hoe je geld kunt verdienen met een website. Klik op de knop hieronder om toegang te krijgen tot de kortingsactie:

Ga naar de kortingspagina

Zie voor meer informatie over stap voor stap opzetten van een succesvolle affiliate website ook mijn 7 stappen om een succesvolle affiliate site te bouwen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website maakt gebruikt van cookies. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op "cookies toestaan" om je de best mogelijke browse-ervaring te geven. Als je deze website blijft gebruiken zonder je cookie-instellingen te wijzigen of als je hieronder op "Accepteren" klikt, stemt je hiermee in.

Sluiten