MONEY TALKS: dé chatgroep voor like-minded crypto fanaten?! (leer van en praat met experts)

Gemiddelde leestijd: 7 minuten

Op zoek naar een crypto WhatsApp groep, of simpelweg een toffe community waar je kan chatten over crypto met like-minded mensen? Dan biedt Money Talks, de Discord crypto community van Madelon Vos jou uitkomst. Voor de verandering is dit geen chatgroep met alleen mensen die net starten in crypto en ook niet met mensen die hopen er snel rijk mee te worden.

Nee, je kan merken dat Money Talks een serieuze en inmiddels ook grote groep is waar je pure kennis opdoet, mensen ontmoet die echt waarde bieden en waar niet slechts 1 van de 100 berichten interessant is. Ik noem dit alternatief op een crypto WhatsApp groep een van de beste en waardevolle plekken die er bestaan om te chatten met crypto aanhangers én te leren van diverse experts mét track record. Zeker de moeite waard om een kijkje te nemen!

Wat is Moneytalks?

Moneytalks is community op Discord (chat app) die in 2021 is opgericht door Madelon Vos. In deze groep staan onderwerpen zoals cryptocurrency, investeren, macro-economie, technische analyse, online geld verdienen en edelmetalen centraal. Het is feitelijk waar Madelon zelf dagelijks mee bezig is. Met circa 10 jaar ervaring mogen we Madelon een expert noemen binnen de crypto trading wereld, maar daarnaast heeft zij bergen aan kennis die ze deelt in de andere groepen binnen de community.

Omdat er nog niet eerder een dergelijke groep was, waarbij ook andere experts in dit werkveld konden aanschuiven of lid worden, besloot Madelon het heft in eigen handen te nemen. Met ruim 1000 leden is de groep in slechts een paar maanden tijd flink gegroeid en is de waarde van de groep enorm. Dit komt mede doordat er zowel nieuwkomers in zitten als experts of bepaalde vlakken. Er is dus altijd een antwoord op een vraag of een goede uitleg over iets wat gebeurd in de koersen.

Wat kan je verwachten binnen Moneytalks?

Als je nog niet bekend bent met Discord, krijg je per e-mail alle instructies om te zorgen dat jij feilloos in de Discord groep kunt komen. Dit is in een minuutje geregeld. Vervolgens zie je links in je scherm alle kanalen waar je toegang tot hebt en een groot chat scherm waarin je alles kunt lezen wat er in de groep gedeeld wordt.

Wat je kunt verwachten is een levendige community waar over diverse interesses geordend per groep nieuws, updates of andere leuke of interessante dingen worden gedeeld.

Voorkomen dat Moneytalks je overweldigd

Los van het feit of Discord nieuw voor je is of niet, krijg je als lid toegang tot ruim 20 kanalen. Denk hierbij aan kanalen zoals: welkom, algemene chat, bitcoin only, deel je ta, goud zilver en meer. Als je net zoals mij in elkaar zit, wil je niet dagelijks tientallen nieuwe berichtenbolletjes (omdat in elke groep wel wat gezeg wordt.

Stel dat je van alle kanalen, wil starten met alleen bitcoin of altcoins, dan kun je met 2 klikken op de knoppen alle groepen dempen. Je toegang tot alle groepen blijft ongewijzigd, alleen demp je alles. Je krijgt dan alleen nieuwe berichten van groepen die je echt wilt zien of ontvangen.

Heb je zoiets van ik bepaal zelf wanneer ik in welke groep kijk, dan kun je ook alle groepen dempen en op eigen initiatief meekijken in de chat. Dit geeft wel de meeste rust als je wel nieuws wilt meekrijgen, maar niet elk notificatie wilt ontvangen.

moneytalks community

Is Moneytalks echt iets voor jou?

Als je op zoek bent naar crypto WhatsApp groep, of in dit geval Discord, is Moneytalks zeker het proberen waard. Het is super geschikt voor beginners, maar ook voor de experts die al het nodige weten uit bepaalde interesses zoals bitcoin, macro-economie of goud en zilver.

Moneytalks is zeer geschikt om je kennis te verbreden en nog meer in diepte te leren over onderwerpen waar je al interesse in hebt. Daarbij is het een goede aanvulling op cursussen van Madelon zoals technische analyse en bitcoin basics.

Kortom, wil jij alles en meer leren over crypto, macro economie, edelmetalen en investeren, dan is Moneytalks een zeer geschikt chatkanaal.

Waarom ik Moneytalks een goed platform vind

Moneytalks is dan wel een betaald platform, maar je kan het 7 dagen gratis proberen. In deze tijd krijg je alle kans om te zien waaruit het platform bestaat, welke waarde je er vind en of het past bij wat je echt zoekt. Alle voordelen van deze Discord chat groep op een rij:

  • Toegang tot een community met (bekende) experts op verschillende gebieden. Madelon staat hier zeker niet alleen.
  • De mogelijkheid om al jou vragen te stellen en onderbouwde antwoorden terug te krijgen, hier leer je veel van.
  • De maandelijkse prijs valt in het niet bij de waarde die je ervoor terug krijgt. Zeker als je graag bezig bent met eerdergenoemde onderwerpen, is het een no-brainer.
  • Je blijft eenvoudig op de hoogte van het laatste nieuws in crypto, maar ook alle andere gebieden zoals goud en zilver en macro economie. Hiervoor staan ook automatische bots aan die de belangrijkste berichten van Twitter direct plaatsen.
  • Een gezonde verslaving, omdat er regelmatig veel nieuwe informatie wordt gedeeld waar je direct wat aan hebt. Denk bijvoorbeeld aan koersverwachtingen en hoe je hierop in speelt, maar ook economische gebeurtenissen die een bepaalde invloed hebben.
  • De groep, alsmede de leden erin zijn transparant. Er zijn geen dubbele agenda’s of vage berichten. Madelon houd van transparante en open informatie en dit krijg je dan ook.
madelon-vos-2

Ontdek de Moneytalks community nu GRATIS voor een week!

Ontdek de Moneytalks Community

Lees meer

Leon
Ben jij net als ik fan van online ondernemen & online geld verdienen, wil je er graag meer over leren of ben je al bezig, maar wil je graag een nieuwe inkomstenbron opbouwen? Op dit blog vertel ik je alles over de mogelijkheden van online geld verdienen en hoe jij financiële onafhankelijk kan creëren! Ik ben Leon, online ondernemer en via geldisgoed.nl neem ik je mee in een wereld die mijn wereld zeer positief heeft veranderd. Benieuwd naar meer? Laat een reactie voor me achter of kijk even rond!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *