Online geld verdienen in 2021

De complete A tot Z startersgids om succesvol te starten met online (passief) geld verdienen!

Gemiddelde leestijd: 70 minuten

Een passief online inkomen binnen handbereik

Online geld verdienen is een slimme manier passief en actief één of meerdere inkomens op te bouwen via internet. Het kan je veel geld kan opleveren, maar toch komt er vaak meer bij kijken dan op het eerste oog zichtbaar is. Online starten is namelijk niet heel moeilijk, maar dan ben je er nog niet. Slim geld verdienen vanuit huis of vanaf welke plek dan ook, vereist iets meer dan alleen starten. Wat dit precies is, lees je verderop.

Door technieken, tips en trainingen te gebruiken die in dit artikel worden beschreven kan je niet alleen een goede afweging maken wat precies bij jou past. Ook kan je optimaliseren waar je al aan bezig bent om meer sales, commissies, verkeer te genereren.

Om de juiste keuze en progressie te maken in de manier hoe je nu geld verdient of wilt gaan verdienen, beslaat deze complete startersgids veel terrein! Het lezen ervan kan even duren, dus voel je vrij om met behulp van de inhoudsopgave sneller te ontdekken wat jij wilt wilt weten.

Voordat we beginnen

In dit artikel wordt ervan uitgegaan dat je een (passief) online inkomen wilt gaan opbouwen of al hebt maar deze nog niet loopt zoals je wilt en graag verder wilt komen. Wil je alvast een sprong vooruit wagen, dan hebben we hier alvast de top 5 online verdienmodellen voor je. Lees meer over het geld is goed en goede online verdienmodellen op geldisgoed.nl.

Als je al langer denkt over andere bronnen van inkomen of hier nog wat sceptisch tegenover staat, dan zal deze startergids je alle informatie geven om de juiste beslissing te maken. Natuurlijk willen we graag dat je de kansen en de kracht van internet ervaart. Daarom hebben we ook een uitleg over hoe online geld verdienen precies werkt.

Als je eenmaal weet dat internet voor jou kan werken, wil je niet meer terug. Een leuk en erg leerzaam boek dat je hierbij op weg kan helpen is eerste hulp bij ondernemen.

Wat is online geld verdienen

Je zal er waarschijnlijk wel een voorstelling van kunnen maken. Online geld verdienen is geld verdienen via internet, bijvoorbeeld vanuit huis. Internet is in dit geval letterlijk je primaire bron van inkomen en locatie onafhankelijk. Het is een breed begrip en misschien zelfs wat vaag, want zeg nou eerlijk, internet staat niet als zodanig op je bankafschrift dat het je geld stuurt. Internet is vooral het wereldwijde platform waarop je de mogelijkheden kunt faciliteren om er goed en misschien zelfs moeiteloos geld mee te verdienen.

Waarom is internet zo interessant?

De grondslag van internet vond plaats in 1984 door het Amerikaanse Ministerie van Defensie. Sinds 1982 kwam internet naar Nederland (en Europa) op het CWI in Amsterdam. Fast forward naar nu heeft internet onvoorstelbaar veel mogelijk gemaakt. Onder meer om direct met mensen in contact te komen over de hele wereld, om er dingen te zoeken die je graag wilt weten en om bepaalde diensten en producten aan te bieden en af te nemen.

Zonder internet was jij niet op deze website beland, wist je waarschijnlijk niet wat je nu wel weet en doe je dingen je anders misschien niet had gedaan. Via internet kunt je veel leren en maakt het een soort deel uit van de persoon die je nu bent. Ga maar eens na wat een dag of zelfs een week zonder internet zou betekenen.

Kortom, internet is interessant omdat het zoveel kansen biedt, informatie geeft maar vooral, omdat je er veel geld mee kunt verdienen door de massa aan mensen die je ermee kunt bereiken. En als je veel mensen kunt bereiken, kunt je mooie dingen bereiken.

vrouw op bank

Online ondernemer vs. werkgever

Starten met online geld verdienen betekent niet automatisch dat je direct ondernemer bent of moet worden. Ondernemen is leuk, maar het moet ook een beetje in je zitten. Hetzelfde geld bij een werkgever. Je hebt een baas, een ”takenpakket” en je weet wat je dagelijks ‘moet doen en wat je dagindeling is. Zo zijn fundamentele verschillen als je (online) ondernemer of werknemer bent. Heb je wel een leuke baan, maar wil je graag leren ondernemen, lees dan dit artikel over online geld verdienen naast je baan.

Online ondernemer

 • Je kunt meer geld verdienen dan bij een werkgever

 • Je kunt werken wanneer je wilt, waar je wilt, vaak met wie je wilt

 • Je kunt al een online onderneming opstarten voor maar €50-€100

 • Je kunt het makkelijk opschalen als het goed gaat

 • Je kunt je onderneming om je ideale lifestyle bouwen

 • Jij hebt je touwen in handen

 • De weg naar succes vol uitdagen en obstakels

 • Afhankelijk van je business model kan opstarten duur zijn

 • Je moet zelf voor je financiële gezondheid zorgen (buffer opbouwen, geen pensioen)

 • Het moet een beetje in je zitten, anders wordt ondernemen een uitputtingsslag

 • Mogelijk meer stress in het begin, maar veel ontspanning als het loopt

Werkgever

 • Je hebt elke maand salaris (wel hetzelfde salaris)

 • Je hebt elke dag werk en je weet wat je te doen hebt

 • Weinig stress, je doet wat je moet doen

 • Je bouwt voor zover mogelijk pensioen op

 • Een baan lijkt veilig, tot je het niet meer naar je zin hebt of wordt ontslagen

 • Je blijft makkelijker in je comfortzone en hebt weinig echte uitdaging

 • Dagen kunnen er hetzelfde uitzien

 • Je hebt lang niet altijd de touwen in handen

 • Je moet vroeg of laat verantwoording afleggen over je prestaties

De toekomst

Waar zie jij jezelf in de toekomst? Wat verdien je? Wat doe je? Waar woon je? Het zijn vragen waar de ene persoon een direct antwoord op heeft en de ander juist geen. Als je altijd blijft doen wat je nu doet, krijg je altijd wat je nu ook krijgt. Als je daar tevreden mee bent, prima. Maar denk eens aan de kansen die je online laat liggen als je geen actie onderneemt.

Dit hoeft niet altijd met een verdienmodel te zijn, het kan ook om investeringen gaan, leren beleggen of leren hoe je geld aan bitcoin verdiend. Wat je ook doet, er gaat een wereld voor je open. Als je nu start of al bezig bent, zal je merken dat je blik op online ondernemen verbreed, je netwerk uitbreid en dat je groeit. Langzaam maar zeker wordt je een nieuw beter persoon als ondernemer, mits je doet wat nodig is om te komen waar je heen wilt.

Als jij over 5, 10, 20 jaar anders wil leven en misschien zelfs financieel vrij wil zijn, dan hebben de keuzes die je vandaag maakt impact. Zie het zo: wat je nu doet is het gevolg van je acties 1-3 jaar geleden. Als je jezelf dus over 5 jaar mooier of ander leven voorstelt, zijn de acties vandaag van invloed hierop. Een mooi boek dat je hierbij helpt is Master Your Mindset.

denken

Waarom online geld verdienen

Geld is goed om te hebben, vooral toegang tot genoeg geld om van te leven en te doen wat je wil. Een financieel vrij leven is voor de een blijvende droom, maar voor jou, nu je dit leest hopelijk een doel. Maar om dit doel concreet te maken, moet er een plan zijn. Dat plan komt voor uit een idee dat je had. Maar waar het echt begint is een grote factor die meespeelt: onze waarom. Waarom wil je online geld verdienen? Als je je waarom weet en duidelijk voor ogen hebt, is het makkelijker om vervolgens ook je plan uit te voeren en je doel te behalen.

Door je waarom te weten, kun je jezelf hieraan herinneren op momenten dat het even tegenzit. Zo kan je de juiste beslissingen leren maken en trek aan wat je aan wilt trekken. Financieel vrij worden doe je namelijk niet plotseling. Weet daarom altijd waarom je begint en werk gericht aan een plan.

Je waarom weten

Het weten van je waarom is goed voor meerdere doeleinden. Je kan natuurlijk zomaar beginnen en kijken waar het schip strand, maar op die manier zijn de kansen 50/50 of kleiner dat je een succes maakt van waar je aan start. Vaak komt je waarom voor uit 3 dingen:

 • Een intrinsieke motivatie. Je weet diep van binnen dat je meer uit je leven wilt halen dan dat je tot nu toe hebt. Nu nog weten hoe je hier antwoord op moet geven.
 • Noodzaak. Je bent bent ontslagen, je moet de eindjes aan elkaar knopen of wilt koste wat kost meer verdienen dan dat je nu doet.
 • Je ziet anderen succes hebben en wilt dit ook. Op social media zien we de mooiste verhalen voorbij komen van mensen die geld verdienen en een geweldig leven lijken te hebben. Hoe doen zij dat?

Je waarom is de reden dat je in de eerste plaats start met een manier om online geld te verdienen. Hoe sterker je waarom is, hoe makkelijker het wordt om te komen waar je naartoe wilt. Een goede waarom zou kunnen zijn dat je niet goed op je plek zit bij je werkgever en op de achtergrond (thuis dus) bouwt aan een nieuw inkomen om in ieder geval je toekomst veilig te stellen. Stel dat er iets gebeurd op het werk, dan weet je dat je een vangnet hebt. Een hele goede waarom tegenwoordig.

Formuleer je doel

Als je waarom duidelijk is moet je ook weten wat je doel is of wordt. Je doel hangt namelijk samen met meerdere factoren zoals het verdienmodel dat je kiest, de termijn waarop je geld wilt verdienen, wat het gaat kosten, wat je er zelf voor moet doen en niet te vergeten het type persoon dat je bent.

Bereid jezelf voor bij het bepalen van doel met de volgende vragen:

 • Welk bedrag wil ik binnen een welke termijn verdiend hebben?
 • Wat ben ik dagelijks of wekelijks bereid te doen om dit te behalen?
 • Wil ik als ik dit bedrag binnen die termijn behaal, er nog veel zelf aan doen of wil ik alles uitbesteden?
 • Wat zijn mijn sterke kanten als ik eraan start vs. wat er voor nodig is om een goede start te maken?
 • Wil ik mijn online inkomen organisch verdienen of met betaald verkeer?
 • Wat is mijn budget en is dat toereikend voor het behalen van mijn doel?
 • Wat komt er bij welk model allemaal kijken en handel ik dan uit korte of lange termijn idealen?
 • Je kunt korte en lange termijn doelstellingen formuleren, maar is jouw ultieme doel lange (1+ jaar) of korte (1 maand) termijn?
 • Hou ik vol wat ik doe op het moment dat mijn doel behaald is en doe ik dan wat ik nu hoop dat ik dat doe (vrijheid, geld, afhankelijkheid etc.).

Stel jezelf deze vragen en wees eerlijk naar jezelf. Denk aan waar je zelf over bijvoorbeeld een jaar wil staan en en hoe de situatie er dan dagelijks voor jouw uit zou moeten zien. Dit wordt ook wel visualiseren genoemd.

Een goede beslissing

Een veelgemaakte fout is om ergens aan te beginnen op basis van het succes van andere mensen. Zeker als iemand er veel geld verdiend, maar je eigenlijk niet weet hoe, is het aanlokkelijk om jezelf er direct in te verdiepen. Dit kan goed uitpakken, maar eigenlijk hoop je het meer als dat het weet. Let hier op de waarom en je doel.

Wat wil je bereiken om welke reden en met welk doel. Als we als voorbeeld dropshipping nemen en vergelijken met affiliate marketing, zijn dit twee totaal verschillende verdienmodellen. Op veel fronten liggen ze uiteen, maar waarom beginnen jonge ondernemers eerder met dropshipping dan met affiliate marketing?

Het antwoord ligt vaak in de eenvoud om een webshop op te zetten en de mogelijkheid om sneller omzet te genereren. Wat hierbij later tot frustratie kan leiden is dat advertenties worden geblokkeerd of dat je vervelende klantenservice krijgt. Affiliate marketing daarentegen werkt pas na langere tijd, denk aan enkele maanden. Maar als het eenmaal werkt, werkt het voor altijd en dat zonder advertenties, klantenservice, producten testen etc. De enige e-mails die je krijgt zijn commissies.

Maak dus vooraf een beslissing waar jij je tijd, geld en moeite in gaat steken. Onderzoek is hierin heel belangrijk. Hierover later in dit artikel meer.

Overwegingen online geld verdienen

Of je nu nog bij een werkgever zit, wil starten met online geld verdienen of hier al mee begonnen bent, je maakt altijd overwegingen. Je begint namelijk aan een online reis waar je tijd, geld en moeite in steekt. Je maakt daardoor overwegingen op basis van je huidige situatie: kan het wel? is het voor mij? waarom zou ik het doen? wie doet het nog meer? wat wil ik bereiken?

Te weinig mensen denken echter aan hun toekomstige situatie. Wat zou je bereiken als je nu begint? Stel dat het lukt, hoe trots kan ben je dan op jezelf! Welke dromen worden realiteit als ik dit volhoud?

Het is te makkelijk om je keuzes te maken op basis van de ”nu”. Denk liever aan je ideale dag of week over 5 jaar en hoe je die zou willen leven als alles kon. Je bent dan veel bewuster bezig met de keuzes die je moet maken. Werk je dan liever voor een baas met alle ”zekerheden” die je denkt te hebben of ga je dan voor een leven dat om jou draait waarin geld online binnen komt.

Wat past bij jou

Er zijn zoveel manieren om online te starten dat het lastig kan zijn om te kiezen wat bij je past. Vergelijk het met het kiezen van een opleiding en een school. Of het kiezen van een nieuwe baan. Je weet vooraf niet altijd wat je tegenkomt, hoe een systeem werkt en of jij je draait erin vindt. Toch lijken we de keuzes voor een opleiding of een nieuwe baan vrij snel te kunnen maken.

Bij een opleiding letten we vooral op wat je in een paar jaar tijd geleerd kan worden, de locatie waar je studie is, de baankansen erna en wat je precies met je diploma kunt. Bij een baan speelt je salaris een rol, je functie, de locatie al zoek je automatisch in een bepaalde straal en je doorgroeimogelijkheden.

Kijken we naar online geld verdienen, dan lijkt de wereld aan je voeten te liggen. Je hebt niet te maken met een vast salaris, diploma’s of reisafstanden. Sterker nog, je hebt vaak alleen te maken met je computer en internet.

Lange en korte termijn

De beslissing of je op lange termijn of korte termijn geld wilt verdienen heeft invloed op de manier waarmee je geld gaat verdienen en je verwachtingen hierbij. Je kunt niet verwachten dat elk verdienmodel binnen een maand een fulltime salaris oplevert. Er zijn mogelijkheden, maar deze komen vaak gepaard met andere korte termijn uitdagingen.

Ben je bereid om op lange termijn een inkomen op te bouwen dat op lange termijn ook steeds beter zal werken, dan moet je vooral in het begin doorzetten, in jezelf geloven en er consistent aan werken.

Tijdsbesteding

Wat doe je met de tijd die je is gegeven? Een mooi en diepgaande vraag uit het boek Master Your Mindset. We staat er te weinig bij stil wat we doen op een dag. Of je nou ondernemer of werknemer bent, of online geld verdient naast je baan, tijd is tijd en die krijg je niet meer terug. Nooit meer. Misschien denk je nu, dat weet ik ook wel, maar morgen weer een nieuwe dag.

Ken je dat gevoel dat de dag voorbij vloog? Of dat een vakantie over is voordat je het beseft? Het zijn voorbeelden die laten zien dat tijd waardevol en kostbaar is en we vaker stil moeten staan bij wat we ermee doen. Kijkend van dag tot dag is er maar zoveel dat je kunt doen, maar vaak overschatten we dit. Gevolg is een overvolle agenda, drukke dagen en dagen die voorbij vliegen. Maar wat je doe nou precies op zo een dag. Leef je of wordt je geleefd? Een interessante training hierin is ”nooit meer zorgen of stress”.

Ten opzichte van wat we per dag denken te doen, onderschatten we wat we in 1 tot 5 jaar kunnen doen. Zover denken we vaak niet, laat staan plannen, een goede planner kan je hierbij helpen. Het is namelijk van belang als je kiest voor een leven als ondernemer. Niet elke dag zal geweldig zijn, maar je kunt wel naar jouw doelen werken, elke dag, week en maand weer.

Ga eens bij jezelf na, wat doe ik nu elke dag en wat bijdraagt aan wie ik over 5 jaar wil zijn of hoe ik over 5 jaar zou willen leven. Ben je goed op weg of moet er iets veranderen?

tijdbesteding

Eigen baas en verantwoording

Het opstarten van je eigen online business kan, zeker als je nog maar past begint, best spannend en nieuw voelen. Er gaat een nieuwe wereld voor je open en jij speelt de hoofdrol. Je bent ineens eigenaar van je bedrijf en dus moet je aan de slag. Zaken die op je pad komen zijn je administratie, vinden van klanten, een naam opbouwen en de verantwoording nemen voor wat jij wilt gaan bereiken. Voorkom daarom dat je stress gaat ondervinden.

Online gebeurd dit op dezelfde manier, maar kan het sneller en efficiënter wat direct ook veel met je mindset doet. Klanten kun je digitaal gaan zoeken. In artikel extra inkomen met een online bijbaan lees je hier meer over. Start je echter met je eigen webshop of website, dan zijn jouw klanten sneller gevonden en weten ze jou te vinden.

Eigen baas zijn moet je een beetje liggen, niet alles is altijd even leuk, denk aan je belastingaangifte, verlies of break even draaien, randzaken waar je je eigenlijk niet mee wilt bezig houden of klantenservice. Wat je ook gaat doen, deze zaken kom je een keer tegen. De positieve kant is dat je aan je eigen toekomst werkt met een eigen bedrijf en als het goed is meer inkomen (zelfs meerdere bronnen van inkomen). Ook kan je je eigen dag indelen, doen wat jij wilt, werken waar jij wilt etc.

Inkomsten

Een interessante factor in online online ondernemen is inkomsten. Omdat je online bent en feitelijk de wereld aan je voeten ligt kun je veel mensen bereiken. Maar niet alleen klanten. Je kunt ook starten met aandelen door te traden of te handelen in bitcoin of aandelen.

Waar de inkomsten bij een werkgever maandelijks hetzelfde zijn, kunnen die in je onderneming groeien. Exponentieel zelfs. Afhankelijk van wat je doet en hoe goed je ergens in bent zijn worden er jaarsalarissen in een maand verdiend en maandsalarissen in een dag. Voorbeelden van verdienmodellen die dit mogelijk kunnen maken:

Mindset

Last but not least in het hoofdstuk overwegingen: mindset! Een van de belangrijkste en meest onderschatte dingen als het om ondernemen, online geld verdienen en groei gaat. Heel simpel, met de verkeerde mindset kom je er niet. Misschien wel op korte termijn, maar zeker niet op de lange. Mindset begint bij jou en niet bij je klant, compagnon, vriend of familie.

Een goede mindset slaat zich door alle hiervoor genoemde onderwerpen heen en maakt overwegingen makkelijker. Mindset is iets wat je niet kan aanraken of zien, het is hoe je bent, hoe je denkt, hoe je beslissingen maakt, hoe je opstaat, de dag in gaat etc.

De meest succesvolle mensen hebben alles te danken aan de manier waarop ze denken. Dit is niet vaak niet vanuit school geleerd, maar des te meer door te ondernemen, te ervaren, vallen en opstaan. Ook speelt het lezen van de juiste boeken een grote rol, het volgen van mensen die al zijn waar jij droomt te zijn en het hebben van een goede coach.

Online geld verdienen mogelijkheden

Vanaf gaan we verder met het bespreken van manieren om online geld te verdienen. Het zijn manieren waarmee wij direct of indirect geld verdienen of hebben verdiend. Het zijn betrouwbare manieren om een keuze te maken die bij je past.

Waar je ook voor gaat, wij elk verdienmodel gaan we er vanuit dat je er serieus mee aan de slag gaat.

Het is je al opgevallen dat geld verdienen via internet helemaal niet moeilijk hoeft te zijn en voor vrijwel iedereen mogelijk is. Zolang je maar bereidt bent te doen wat nodig is, consistent te werken en je doel voor ogen te houden. Onderwerpen als een loterij, gokken en enquêtes invullen is niet wat bij verstaan onder een langdurig en volwaardig verdienmodel.

We gaan nu aan de slag met een lijst aan verdienmodellen die wij wel serieus nemen en in lijn liggen met wat wij hebben gedaan of nog steeds doen.

Online geld verdienen in de coronacrisis

Eerst nog een korte wake-up call. De corona crisis heeft ons laten zien de arbeidsmarkt lang niet altijd even stabiel is. Een op het oog zekere baan bij een werkgever blijkt lang niet zo zeker. Ook kwam er een andere werkhouding en werkomgeving bij kijken. Voor veel mensen vereiste dit een grote aanpassingen in hun dagelijkse leven. Zeker als we naar gezinnen met 1 of meer kinderen kijken

Niet voor niks dat online verdienmodellen nog nooit zo populair zijn geweest. Veel mensen nemen toch een toevlucht naar alternatieven en een 2e of zelfs 3e inkomstenstroom lijkt eerder een noodzaak dan een luxe. Maar waar begin je? Er is in bepaalde niches veel concurrentie, maar dit alles creëert ook mogelijkheden.

Het is nooit te laat om te beginnen, zelfs als je je baan nog steeds naar tevredenheid hebt en de crisis is geweken. Alles wat je nu doet, kan je zoveel opleveren op lange termijn. Maar het begint het bij jou: jouw keuzes, jouw leven.

TIP: Wil je liever gaan beleggen, lees dan hier alles over hoe je je geld kunt investeren (voor langere termijn).

Online verdienmodellen

Je geld verdienen via het internet kan op veel manieren en iedereen heeft zo zijn eigen voorkeur. Zo kiest je buurman misschien altijd de snelle geldroute en ga jij voor de betrouwbare langere termijn opties. Zeker als je net begint is er niet per definitie een beste online verdienmodel. Mits je al ergens goed in bent en daar in door wil, is het vaak ook testen wat bij jou en je situatie past.

Hieronder bespreek ik de meeste voorkomende verdienmodellen die wij betrouwbaar vinden en waar met de juiste inzet ook leuk geld in te verdienen is.

Online geld verdienen met crypto

Niet geheel toevallig bespreek ik deze methode het eerst. Dit heeft alles te maken met de opkomst van cryptocurrency en de interessante koersbewegingen van de bitcoin. Zelfs als je niks van crypto of bitcoin weet is de kans klein dat je hier nog niks van gehoord hebt. Crypto is hot, komt daardoor steeds meer in het nieuws, maar eerlijk gezegd zien de meeste mensen slechts tet topje van de berg.

Een van de grootste misvattingen omtrent crypto is dat het moeilijk is om erin te beginnen. Een ver van je bed show. Niks is minder waar, want ook jij kunt in eenvoudige stappen aan GRATIS account aanmaken op Bitvavo en vandaag nog beginnen met investeren in crypto.

Via deze link betaal je voor het kopen en traden van cryptomunten geen handelskosten. Omdat Bitvavo een zeer gebruiks- en klantvriendelijk platform heeft, kun je dus vandaag nog beginnen (zelfs met €1,-).

Wil je meer weten over de crypto, maar voorkomen dat je onnodige fouten maakt, lees dan de 10 meest gemaakte beginnersfouten. Kijk je liever direct mee over de schouders van crypto expert, lees dan de review over de Crypto Masterclass eens.

Geld verdienen

Om geld te verdienen met crypto door middel van handel koop je munten in op een lagere prijs dan waarvoor je ze koopt. Het is een serieuze manier van geld verdienen voor zowel korte als lange termijn. Als traden jou wel iets lijkt, dan kun je hier de training volgen van Madelon Vos bekijken waarin ze jou meeneemt in het hoe je leer traden in crypto. Wil je gewoon eens kijken of crypto bij je past, volg dan deze gratis training, de bitcoin basics.

In tegenstelling tot de traden in aandelen, waar je een stevig beginkapitaal nodig hebt, is dit bij crypto niet het geval. Je kunt met weinig geld beginnen (€50,- bijvoorbeeld) en dit relatief snel zien groeien. Dit komt doordat de markt nog vrij nieuw is en de prijzen van dag tot dag bewegen.

Een tip: wanneer je besluit te handelen in crypto, lees jezelf dan altijd en en investeer desnoods in een bewezen training die je alles leert. Doe je dit niet, dan gaat het op gokken lijken, want je stopt geld in iets zonder te weten wat je doet. Lees hier alles over hoe jij veilig start met crypto.

Ben jij van plan on volledig in de cryptowereld te duiken en alle ins en outs te weten komen. Dan kunnen 2 voor mij bekende gezichten uit de online geld wereld jou verder helpen. Het zijn 2 enthousiastelingen die van crypto hun dagelijkse bezigheid hebben gemaakt en dit delen in gratis online trainingen. Deze kun je hier volgen. Het is een hands-on training waar je direct geleerd wordt hoe je je 1e euro kunt beleggen in crypto. Wil je direct aan de slag met hun Crypto Masterclass, dan heb je direct toegang tot de meest uitgebreide en nummer 1 training van Nederland.

Geld verdienen met affiliate marketing

Een eigen affiliate website is een goede en op termijn zeer winstgevende manier om online geld te verdienen. Dit model noemen we ook wel affiliate marketing. In mijn optiek de meest passieve en meest efficiënte manier van geld verdienen via internet. Het mooiste van dit model is dat je heel veel kanten mee op kan. Je kan kiezen om het met begeleiding te doen, hiervoor biedt de Affiliate Marketing Revolutie je een volledige training.

Ook kun je kiezen om zelf een WordPress site te bouwen. Hoe dan ook moet je een domein registeren met een hosting. Neostrada is hierin aan te bevelen waardoor je in no-time aan de slag kunt.

Als je geld wilt verdienen met online marketing en je eigen website start kun je beginnen in een niche of over een onderwerp waar je al veel van weet en wat je leuk vindt. Als je dit goed doet, waarin een deze affiliate training je zeker kan helpen, komen bezoekers op je website terecht via Google. Waarschijnlijk ben jij ook zo op deze website gekomen, wat bewijst dat het werkt.

Deze bezoeker kun je zien als gratis websitebezoekers. Ze komen organisch naar je toe omdat ze zoeken naar onderwerpen waar jij over praat of blogt. Hier kun je vervolgens geld mee verdienen.

Online en passief geld verdienen met een website (zoals deze) kan op meerdere manieren. Denk aan:

stappenplan affiliate marketing

Starten met jouw website

Het is helemaal niet moeilijk om je website op te starten, binnen een week kan deze zelfs al helemaal staan. Dit doe je eenvoudig door een domein te kopen op Neostrada en als je direct goed wilt beginnen, de Affiliate Marketing Revolutie te volgen. Heb je nog geen idee hoe bloggen werkt of wat dit is? In dit artikel ”goede blogs leren schrijven’‘ lees je daar meer over.

Commissies

Bij affiliate marketing krijg je per bezoeker die een product afneemt (geconverteerd) dat jij promoot een commissie (een vergoeding). Dit kan een wederkerige commissie zijn of eenmalig. Geheel afhankelijk van het product kunnen commissie oplopen tot 50% van de productprijs of tot wel €500,-. Met de goede affiliate marketing producten kan dit best snel gaan.

Om een commissie te ontvangen meld je je aan op een affiliate netwerk om een affiliate link te krijgen. Deze verwerk je op je website, blog, Instagram of andere social media kanalen waar je actief bent. Waar je de link deelt maakt niet zoveel uit, zolang mensen er op klikken en uiteindelijk kopen kan jij geld verdienen.

Wil je zelf graag een affiliate website of een blog starten? Maak dan hier eenvoudig je domein en hosting aan via Neostrada. Hoe ik dit heb gedaan lees je hier.

Wat is belangrijk bij affiliate marketing

Niks komt voor niks. Daarom is het als affiliate belangrijk dat je of een stevige following hebt op je social, of genoeg bezoeker trekt naar je website. Dit kan betaald of organisch. Hiermee vergroot je simpelweg de kans op meer en sneller succes. Hoe meer mensen je website bezoeker, hoe beter.

Online teksten vertalen

In 10 jaar ondernemen hebben we er verschillende leren kennen: mensen met een talenknobbel. Ideaal om mensen online te helpen om teksten te vertalen. Dit kan niet alleen veel opleveren omdat het een vrij unieke vaardigheid is als je goed bent, ook kun je vrij eenvoudig aan opdrachten komen. Hier zijn verschillende platforms geschikt voor zoals Upwork en Fiverr.

Een vereiste die nodig zijn om online teksten te vertalen is dat je ten minste 2 talen vloeiend beheerst, in hoge kwaliteit schrijft en hier het liefst bewijs van hebt. Eigen teksten mag, maar reviews of resultaten zijn beter.

Verdiensten en tactiek

Vertalen of transciberen kan toegepast worden bij blogs, websites, webshops, boeken schrijven of het vertalen ervan. Geheel afhankelijk van je niveau kun per woord tussen 5 en 15 cent vragen. Uiteraard ook meer of minder, maar dit hangt af van jouw kwaliteiten. Maar als je dit nagaat kun je voor een artikel al snel €50 – €150 euro vragen en een boek al snel €5000,-.

Laatst genoemde is wel een grote opdracht en krijg je niet zomaar. Houd je visie breed en focus je ook op artikelen, websites etc. Een slimme tactiek is om (grotere) bedrijven hiermee te helpen waarvoor een de Google vertaalmachine niet professioneel genoeg is.

Ook maakt het heel veel uit welke taal of talen je beheerst. Zo is vloeiend Engels spreken een stuk makkelijk dan bijvoorbeeld Chinees. Verdiep je dus ook in de meeste gevraagde en best betaalde opdrachten.

Producten verkopen op Bol.com

Product (door)verkopen via Bol.com is een interessant manier om online geld te verdienen. Je hebt feitelijk je eigen webshop op het platform van Bol.com. Hierbij maakt je gebruik van de goede naam en het netwerk van Bol. Je hoeft dus geen website te hebben, je beheert je producten via een account op Bol.com.

Een voordeel hiervan is is dat je gebruikmaakt van een grote bekende naam en mensen niet snel twijfelen om iets te kopen. Het nadeel is dat als je een product veel concurrentie heeft je moet concurreren. In dat geval is het lastiger om uniek te zijn, omdat je shop er hetzelfde uit ziet.

bol.com

Iedereen kan geld verdienen met Bol.com, alleen lang niet iedereen weet hoe. Hierover is een boek geschreven dat tot in detail beschrijft hoe jij kunt beginnen. Dit boek heet Geld verdienen via Bol.com geschreven door Tina Goravani en Sander Roex. In dit boek wordt uitgelegd hoe je:

 • De beste verkooppositie verkrijgt binnen Bol.com en hierin domineert
 • Een effectieve platform strategie toepast
 • Start met Bol.com en wat hier bij komt kijken
 • De juiste nichemarkt ontdekt
 • Aan welke succesfactoren je product moet voldoen
 • Hoe je geschikt leveranciers vind en hoe je hiermee in contact treed
 • Een prijsstrategie

Wil je meer leren over hoe Bol.com werkt? Lees dan zeker dit (fysieke) boek en voor een goede start. Lees hier vooral ook de reviews van mensen die je al voor gingen. Wil je direct aan de slag, check dan deze Bol.com review.

Geld verdienen met online marketing

Met online marketing bedoel ik zaken zoals SEO en SEA. Een manier van geld verdienen die prima vanachter de laptop kan. Als je geld wilt verdienen als online marketeer ben je bijvoorbeeld actief in het opzetten van advertentie campagnes, social media beheer, Search Engine Optimalisation (SEO) en Search Engine Advertising (SEA).

Misschien moeilijke woorden, waar het op neerkomt is dat jij andere bedrijven helpt om meer klanten of sales te laten genereren. Je kunt nagaan dat als jij veel geld voor iemand kan opleveren, je ook veel geld kunt verdienen. Dit kun je je als volgt voorstellen:

Stel dat jij een campagne draait voor een klant en die levert die klant €5000,- op. Dan kun jij hier voor jouw kennis/tijd makkelijker €1000,- voor vragen. Het interessante is dat deze werkzaamheden vaak maar een paar uur tijd kosten en verdient naar je waarde, niet je tijd.

Ga nog niet te snel juichen, online marketing is een breed begrip. Hoe beter jij in een specifieke richting bent, hoe beter. Hoe algemener hoe minder. Zorg dat je wordt gezien als een expert en dat mensen naar jou toe komen. Een gouden boek hiervoor is de Online Marketing Tornado van de Internet Marketing Unie. Niches waarin je je kunt specialiseren zijn:

 • Content marketing
 • Concersie optimalisatie (vooral interessant bij webshops)
 • E-mail marketing (een goede email is goud waard en kan blijven werken)
 • Google advertenties (SEA)
 • Growth hacking (weten hoe je een website of webshops kunt optimaliseren voor groei)

Het komt er op neer dat je je specialisatie zoekt (of al weet), dit aanbiedt, er bekend mee wordt en er dus geld mee gaat verdienen. Wil je je verder verdiepen in de mogelijkheden van online marketing, dan is de Online Marketing Tornado Masterclass misschien iets voor jou!

Geld verdienen met video-editing

Niet alleen wordt er steeds content geproduceerd, er is ook steeds meer nodig. Er worden dagelijks honderden uren aan content geüpload, getest en bekeken en met name video-editors zijn hier het hardst nodig. Denk aan promotievideo’s, advertentie video’s of website banners.

Heel goed zijn in video’s bewerken is een kunst. De effecten kunnen verbazingwekkend goed zijn. Kun jij goed omgaan met bijvoorbeeld Adobe Première, dan betaald je ervaring hierin zichzelf snel terug en kan dit veel geld opleveren. Ook kan je je verdiepen in Adobe, om het onder de knie te krijgen.

Editen kun je prima leren en waar je ook echt goed in kan worden. Je kan hiervoor dure cursussen volgen, maar dit praktische e-book helpt je een heel eind op weg. Vul je kennis tegenwoordig aan met content van Youtube en je voor het weet kun je editen als een pro.

Online geld verdienen met coaching

Coaching is een erg populaire manier van geld verdienen in 2021. Het lijkt ook of tegenwoordig iedereen zichzelf coach noemt en er gelijk een bedrag aan hangt. Uiteraard heb ik het hier over online coachen van andere ondernemers die willen komen waar jij al bent geweest. Dit kan gaan over coachen in zijn leven, maar ook in zijn performance, of webshop resultaten.

In feite ben jij diegene die iemand anders op weg helpt of verder helpt waar zij tegen een plafond aan zitten. Je maakt de droom van een ander toegankelijk en geeft hiervoor de juiste stappen mee. Je bent een luisterend oor, objectief en zegt wat nodig is (niet altijd wat iemand wil horen).

Coaching kan prima online, programma’s zoals Zoom, Skype of Google Meets lenen zich hier perfect voor. Ook dit online doen waar jij maar wilt, je bent echt locatie onafhankelijk.

coaching

Verkoop jouw kennis in een product

Dit is een verdienmodel dat steeds meer mensen doen. Ze stoppen hun kennis in een videotraining, maken er een cursus van en verkopen het. Zeker als jij ergens heel goed in bent en veel van weet is dit een goede passieve manier van inkomen die bij puur winst betekent.

Als je een digitaal product zoals een training hebt, hoef je hem alleen maar de promoten (gratis of betaald). Per sale stuur jij je cursus (automatisch) op en verdien je geld.

Een video training kan groot zijn, maar gaat wel diep in op 1 onderwerp. Hoe meer mensen interesse hebben om jouw training te volgen, hoe meer sales jij maakt. Het kan namelijk volledig passief inkomen genereren, omdat het verkoopproces volledig te automatiseren is. Ben je niet goed voor de camera, ook hier zijn tips voor, zo kun je alleen een diapresentatie geven en zelfs je cursus uitschrijven zodat iemand anders deze voor je inspreekt.

Vertaal je trainingen ook naar het Engels, zodat jouw product internationaal verkocht kan worden.

Dropshipping – producten verkopen via een webshop

Grote kans dat je dropshipping kent. Zo niet, dropshipping betekent dat je producten online verkoopt via een webshop zonder zelf voorraad aan te houden. Je bent dus de tussenpersoon of bemiddelaar tussen de klant en de leverancier. Je hebt dus zelf geen producten nodig en je hoeft ze zelfs niet te zien.

Er zijn grofweg 3 manieren te onderscheiden:

 • Low ticket: je verkoopt producten met een verkoopprijs tot circa €50,-
 • Medium ticket: je verkoopt producten met een verkoopprijs tussen de €50 – €150,-
 • High ticket: de verkoopprijs van je producten ligt boven de €150,-

Hierbij kun je besluiten om alleen in Nederland te verkopen of in een ander land of wereldwijd. Dit hangt van jou af. Vooral low ticket dropshipping is een veel gebruikte manier om in korte tijd (paar weken – enkele maanden) veel geld te verdienen. Als je er goed in bent of goed aanpakt zijn omzetten van €25.000 – €75.000 per maand haalbaar. Dit hangt onder meer af van je product, je marge, kwaliteit, je advertentie en budget.

Wil je leren hoe je jouw eigen webshop start? Check dan zeker de Dropship Academy. De grootste en bekendste cursus in Nederland die jou leert hoe je je eigen webshop start.

review website

Geld verdienen met Whitepress en advertorials

Het kan goed zijn dat je deze termen voor het eerst leest als is het in de basis simpel. Wanneer jij een eigen website hebt waar maandelijks veel bezoekers op af komen kan je ruimte verkopen aan adverteerders. Deze ruimte, op je website wordt dan gevuld met een advertorial, ofwel een advertentie in de vorm van een artikel.

Heb je zelf een goed blogartikel geschreven dan kun je jezelf aanmelden op Whitepress. Na aanmelding kunnen bedrijven jou vinden en artikelen bestellen. Hierbij liggen de verdiensten tussen de €200 en €5000,- per plaatsing. Dit kan dus best interessant zijn.

Wil je je vlog vaardigheden verbeteren, overweeg dan zeker het e-book ”ik wil bloggen‘ eens.

Online geld verdienen met Youtube

Een nieuwere manier van online geld verdienen is met Youtube. Youtube is niet alleen een eindeloos content kanaal om te kijken. Je kunt er vrij eenvoudig ook eigen kanaal op starten. Dit kan door er een Cash Cow channel op te beginnen. In dit artikel lees je alles over hoe je hiermee begint.

Youtube kan gebruikt worden als personality kanaal (je eigen gezicht), maar ook als Cash Cow kanaal. Het voordeel van de laatste is dat je zelf weinig hoeft te doen (wel kan doen). Maar je hoeft nooit met je gezicht voor de camera te staan.

Zodra je met je kanaal 40.000 kijkuren en 1000 abonnees behaald, kom je in aanmerkingen om het Youtube partnerprogramma te komen. Dit betekent dat Youtube je kanaal beoordeeld waarna je vrijwel altijd in aanmerking komt om inkomsten te genereren uit advertenties.

Dit zijn geen advertenties die jij maakt of draait, maar bedrijven die adverteren op Youtube waarna Yotube bepaalt dat die advertenties op jouw kanaal zichtbaar zijn. Dit zijn de betaalde promoties die je vast wel eens gezien hebt bij het kijken van een Youtube video.

De truc

De truc van een Cash Cow kanaal is dat als je in aanmerking komt om geld te verdienen (kan al binnen 3 maanden), je dit model op kunt schalen. Je kan bijvoorbeeld van 2 naar 4 video’s gaan of van 1 kanaal naar 2. Per kanaal is het de bedoeling om zoveel mogelijk kijktijd te generen. Hoe langer mensen kijken (incl. de promoties) hoe meer jij verdient.

Afhankelijk van je niche kun je met de video omschrijvingen (de tekst onder de video’s) en via de community tab ook producten promoten als affiliate. Op die manier kun je dus nog meer verdienen met de bezoekers en abonnees je hebt. Wil jij graag meer weten over Youtube Cash Cow kanalen, lees dat hier hoe je geld kunt verdienen op Youtube zonder je gezicht te laten zien of ga direct naar de Cash Cow Academy.

youtube

Stockfoto’s verkopen

Dit is niet direct het meest voor de hand liggende online verdienmodel, maar het is er wel degelijk een. Zeker of eigen vooral als je een zeer goede fotograaf bent. Voor veel professionele maar ook hobby fotografen is dit een uitkomst. Foto’s maken van waar jij het beste in bent en deze te koop aanbieden op een website. Voorbeelden hiervan vind je op websites zoals Pexels, Pixaby en Unsplash.

Jouw indirecte klanten zijn bijvoorbeeld websitebouwers of bedrijven die unieke content willen hebben. Wat jij hiervoor moet doen en kunnen is een account maken op een stockfoto website en goede foto’s uploaden. Ben je een goede fotograaf, maar kunnen je Photoshop skills verbeterd worden, bekijk dan zeker eens deze Photoshop cursus.

Online (bij)verdienen met Fiver of Upwork

Upwork en Fiver zijn bij uitstek twee platformen waar je jouw diensten op kunt aanbieden voor een breed publiek. Ben je bijvoorbeeld goed in logo’s ontwerpen, IT, webshops bouwen, bloggen of een andere online skills, dan kun je hier terecht.

Je kan jezelf aanmelden, een eigen profiel opzetten (een soort CV) en opdrachten krijgen. Andere personen of bedrijven kunnen jou dan benaderen en je vragen om een opdracht voor ze uit te voeren. Handig als je net bent begonnen al freelancer of zzp’er en nog geen van klanten of cashflow hebt.

Online (huiswerk)begeleiding

Iets anders als online coaching, of een lichtere vorm ervan is online begeleiding. Stel dat jij net je school hebt afgerond of al werkt of onderneemt en goed bent in een bepaald vak. Dan zijn er genoeg studenten (nationaal en internationaal) die online huiswerkbegeleiding goed kunnen gebruiken.

Vaak zijn dit mensen die net even een stapje of lesje extra nodig hebben, die jij ze kunt bieden. Een website waarop je je kunt aanmelden voor het geven van dit soort begeleiding is huiswerkbegeleiding.nl.

Verkoop je eigen e-book

In plaats van een eigen cursus, kun je ook laagdrempeliger starten met je eigen e-book. Even voor de goede orde, een e-book is geen echt fysiek boek, waarbij de publicatie ook echt anders gaat. Bij een e-book is dit een stukej makkelijker. Denk aan:

 • Lage opstartkosten omdat je je eigen kennis digitaliseert en online houdt
 • Een e-book is vaak veel korter dan een gewoon boek
 • Je kan e-books publiceren zonder een ISBN.

Denk dus zeker niet aan een online van van 50.000 woorden of meer. Een e-book kan al volledig zijn bij 10.000 woorden en soms zelfs nog minder. Ik heb er gezien van maar 1.000-2.000 woorden waarvoor ook geld wordt gevraagd. Vaak zijn het naslagwerken die andere mensen iets te leren. Zo kun je een e-book schrijven over fitness, afvallen, website optimalisatie, meer klanten trekken en nog veel meer.

E-books kun je verkopen op platformen zoals bol.com, maar ook bij affiliate netwerken zoals Paypro en de Plug&Play Marketplace van IMU.

Verdienen met Instagram, TikTok, Yotube en Facebook

Mocht je het nog niet weten, elke social media platform heeft een mogelijkheid om het ook in te zetten als verdienmodel. Dus zeker niet alleen als gebruiker en consument ervan. Je kunt op of via elke platform wel geld verdienen, veel mensen weten alleen niet hoe.

Je kunt het op drie manieren doen, met behulp van een grote following als je die al hebt, anders met betaalde advertenties of organisch. Zo heb je voor Instagram als nel een fanbase nodig van 50.000 volgers of meer en liefst organisch gegroeid (geen betaalde volgers). Bij Youtube ligt dit op gemiddeld 10.000 abonnees en bij Facebook op circa 50.000 pagina likes.

Het makkelijkst is dus om betaald te verdienen met deze platformen of om te weten hoe je snel kunt groeien als je nog niet aan deze aantallen zit. Zit je hier wel aan of ver overheen, dan kun je advertenties van bedrijven toestaan op jouw account. Ook kun je reviews maken over een product of bedrijf tegen betaling. Heb je een grote following, houdt dan ook je affiliate marketing kansen in de gaten.

Wil je hier meer vanaf weten, lees dan hier hoe je geld verdient met Youtube.

facebook

Verkoop producten via Amazon

Wie kent dit platform niet. De gigant onder de online webshops. Amazon is een wereldwijd platform met 1 doel: gebruikers/kopers ervan de best mogelijk ervaring te geven. Veel klanten zijn over het algemeen snel geneigd hier een aankoop te doen door de goede service, klantgerichtheid en prijs.

Je kunt hier ook zelf producten op aanbieden. Hier zal je niet snel rijk worden, want het is een langer proces om ook top seller te worden. Maar naarmate je erin groeit, worden je inkomsten ook hoger. Zo kun je ook Amazon Affiliate worden. Amazon betaald een commissie op basis van de categorie waarin het zich bevindt:

 • Speelgoed is 3%
 • Outdoor producten en gereedschappen 5,5%
 • Kleding, sieraden, bagage en accessoires liggen op 7%
 • Meubilair, huisverbetering, producten voor dieren zijn 8%

Zie jij het zitten om dit jaar met Amazon aan de slag te gaan, speciaal voor jou is er dit Online Amazon Kickstart Event.
Ook kun je op je gemak verkennen in dit GRATIS boek ”Nu of Nooit op Amazon

Hoe je succesvol online geld kan verdienen

Zoals in het begin van dit artikel al gezegd, start je je het liefst vanuit je waarom en met een doel. Dit maakt het makkelijker om vol te houden, maar ook om consistent en doelgericht te werk te gaan.

Wat je kan doen is een model kiezen en direct aan de slag, maar kijk eerst eens welke van deze verdienmodellen het dichtst bij je ligt. Wat zou het best voor jou werken en bij je passen. Kijk naar je situatie, naar je toekomst en hoe jij de komende maanden/jaren wilt gebruiken. Dit is namelijk voor elk verdienmodel anders en niet is over een even lange termijn nog geschikt.

Vergelijk de keuze met het maken van een goed verdienmodel met het kiezen van een baan. Wat wordt er geboden, welke opties zijn er, wie worden je collega’s, wat weet je zelf al en waar stap je in.

Online geld verdienen komt niet aanwaaien

De geldkraan gaat niet zomaar open, sterker nog, om hem aan te zetten en open te houden kost, energie, toewijding, consistentie en misschien geld. Je moet in jezelf geloven en er echt voor willen gaan om er een succes van te maken. Probeer vooral lange termijn te denken, plannen en actie te ondernemen. Dan komen vaak de meest realistische en mooiste resultaten.

Laat je (nieuwe) online bron van inkomen je energie geven, doe iets waar je echt voor wilt gaat en niet omdat de massa er voor kiest. Aan het eind van de dag moet jij voor jezelf zorgen. Heeft je buurman veel succes, stap niet geblinddoekt in dezelfde boot. De verleiding om basis van iemands resultaten hetzelfde te doen groot, doe dit dan ook niet. Doe je eigen onderzoek waar nodig en start waar jij denkt dat de meeste kans maakt. Lukt het niet, dan kun je altijd iets anders doen, maar blijf bij jezelf.

Wanneer je voor snel geld kiest levert dat nu misschien wat op, maar vraag je je morgen op volgende week af waar het geld blijft. In dit artikel staan duurzame manieren zoals affiliate marketing om lange termijn én wederkerende inkomsten te realiseren. Deze zorgen dat je geld blijft verdienen, maar je inkomen ook per maand stijgt.

Starten zonder investering

Het grote voordeel van online starten is dat je (afhankelijk van waarmee je start) vaak zonder investeringen kan starten. Als je al moet investeren zijn de kosten online bijna altijd lager dan offline. Er zijn geen duizenden euro’s nodig om een winkel te openen, pand te huren of een inventaris te kopen. Wat je nodig heb ik een laptop, tijd en internet.

Gratis trainingen over online geld verdienen

Wil je direct van start met een gratis training? Misschien zijn de volgende trainingen iets voor jou:

Handelen in cryptocurrency

Leer in deze training hoe je online geld kunt verdienen door te investeren in crypto. Ga naar de training.

Verdien geld met verkopen via Bol.com

Leer in 5 eenvoudige stappen om een winstgevende webshop op te zetten zonder kennis of ervaring. Ga naar de training.

Expert tips over online geld verdienen

Nog enkele tips die ik je wil meegeven naar het lezen van alle verdienmodellen en online mogelijkheden. Veel mensen starten er namelijk mee, maar lang niet iedereen slaagt. Zonde, want internet biedt genoeg kansen voor iedereen. Weet dus wat je kiest en wees eerlijk naar jezelf over de verwachtingen en je kennis. Zo kun je niet altijd verwachten dat je binnen een maand geld binnen sleept. Maar weet je iets niet, wees dan eerlijk en kijk naar trainingen die jou sneller bij je doel krijgen.

Bij geldisgoed.nl zien we online geld verdienen niet als een project binnen een bepaalde tijd. Wij weten dat consistent werken aan een bewezen verdienmodel (waar affiliate marketing een goed voorbeeld van is) zijn vruchten afwerpt. Wij leven op lange adem en verwachten geen onrealistische resultaten. Dit wil niet zeggen dat je online niet snel kunt verdienen. Maar zie het als een nieuwe carrière en niet als een bijbaantje.

Je gaat vaak genoeg onderuit en je moet leren 10 keer op te staan als je 9 keer valt. Het meest leer je door het toe doen.

Zorg ervoor dat je eerlijk naar jezelf blijft en jezelf serieus neemt. Denken op lange termijn haalt 9/10 keer de korte termijn denkers in. Zeker las jij wilt werken aan een extra inkomen is dit essentieel.

Van actief naar passief inkomen

Doen we het hier niet allemaal voor? Is dit niet het ultieme doel? Passief inkomen verdienen, maand na maand. Het grootste kenmerk van online geld verdienen is dat je kan werken naar een volledig passief inkomen. Passief betekent simpelweg dat jij er op den duur niks voor hoeft te doen, maar het geld wel binnen komt. Er wordt dus geld gestort, waar jij ooit iets voor hebt gedaan. Online is dit allemaal mogelijk.

De basis van online marketing

Bij online geld verdienen komt er ook een stuk online marketing kijken. Je moet namelijk weten of leren hoe je iets kun promoten en verkopen via internet. Denk bijvoorbeeld aan hoe jij overkomt als je iemand anders wilt overtuigen. Zorg daarom dat je basis van online marketing kent. Dit maakt het een stuk leuker en makkelijker om er geld mee te verdienen. Vaak nemen mensen hiervoor ook training, omdat het een goede basis is van online verdienen.

Aan de slag met online geld verdienen

Nu is het aan jou. Ga aan de hand van dit artikel eens na waar je mee start en begin je online reis naar succes. Durf te vragen, te investeren en te netwerken, maar onderneem vooral actie. Als je elke dag iets aan je business doet, groeit deze vroeg of laat. Online geld verdienen is ook een groot deel mindset. Ik kan er alle vertrouwen in hebben dat jij erin slaagt, maar jij moet in jezelf geloven om het waar te maken. Geloof me, achteraf ben je blij je dat je vandaag in actie kwam.

affiliate marketing revolutie

Lijkt het jou leuk om te beginnen met affiliate marketing?

Onderneem vandaag nog actie en bekijk de Affiliate Marketing Revolutie, een zeer geschikte online training om jou in het zadel te helpen.

Ontdek de Affiliate Marketing Revolutie

Meest recente artkelen

Leon
Ben jij net als ik fan van online ondernemen & online geld verdienen, wil je er graag meer over leren of ben je al bezig, maar wil je graag een nieuwe inkomstenbron opbouwen? Op dit blog vertel ik je alles over de mogelijkheden van online geld verdienen en hoe jij financiële onafhankelijk kan creëren! Ik ben Leon, online ondernemer en via geldisgoed.nl neem ik je mee in een wereld die mijn wereld zeer positief heeft veranderd. Benieuwd naar meer? Laat een reactie voor me achter of kijk even rond!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *