Affiliate Marketing Revolutie kopen? Dit is wat je krijgt!

Gemiddelde leestijd: 16 minuten

De Affiliate Marketing Revolutie kopen? Je staat op het punt om de Affiliate Marketing Revolutie aan te schaffen of je er verder in te verdiepen. In dit artikel wil ik je graag meenemen in concrete redenen waarom je voor de cursus zou kiezen. Waarom is deze cursus wel of juist niet geschikt voor jouw en past hij bij jouw doelen?

Na het lezen van dit artikel of mijn review ”Affiliate Marketing Revolutie Review 2021” heb je de benodigde kennis uit huis om een goede keuze te maken. Je weet dan precies wat de cursus jou te bieden heeft.

Waarom de Affiliate Marketing Revolutie kopen?

Om deze vraag te beantwoorden neem ik je kort mee in mijn eigen ervaring. Begin 2020 heb ik de cursus gekocht toen ik hem per toeval via een andere cursus tegenkwam in Paypro (een affiliate netwerk waar je digitale producten vindt je je kunt promoten).

Op dat moment was ik nog niet zo bekend met affiliate marketing, maar ik wist genoeg van online ondernemen en zag er zodoende toekomst in. Ik las me in over de Affiliate Marketing Revolutie en besloot om Jacko Meijaard, de maker van de cursus, enkele vragen te stellen. Ik was op dat moment nog geen lid, maar ik kreeg binnen een dag al antwoord. Netjes, dacht ik.

affiliatie marketing revolutie

De voornaamste reden die ik had om in de affiliate wereld te starten, was het verdienen van passief inkomen. Al snel kwam ik erachter dat de manier die ik eerst wilde starten (door middel van adverteren) in conflict kon liggen met mijn toenmalige webshop. Hiervoor adverteerde ik ook via Facebook. Omdat de wegen van Facebook echter ondoorgrondelijk kunnen zijn en je zonder pardon geblokkeerd kan worden dacht ik twee keer na.

Bij de Affiliate Marketing Revolutie komt het er op neer dat je bouwt aan een asset. Een bron van inkomen die tot in lengte van jaren voor je kan werken. Ik was hiervoor niet afhankelijk van advertenties, maar opschalen met meer websites en meer artikelen was goed mogelijk om meer geld te verdienen.

Het feit dat ik ook in eigen tempo aan mijn website kon werken, artikelen kon publiceren over interessante onderwerpen en zo mijn weg naar commissies kon opbouwen vond ik interessant!

Nu een jaar later heb ik goede solide websites en krijg ik organisch bezoekers via Google. Dit kan ik beschouwen als digitaal vastgoed, omdat de websites geld genereren zonder dat ik er altijd mee bezig ben.

De nummer 1 Affiliate Marketing cursus van Nederland

De Affiliate Marketing Revolute is een cursus die je van A-Z leert hoe je een goede affiliate marketing website opbouwt. De cursus van Jacko staat al maandenlang op nummer 1 en niet zonder reden! De inmiddels ruim 10.000 leden en talloze succesverhalen (vooral zichtbaar op het forum) getuigen van een succesvolle cursusinhoud.

De manier om er geld mee te verdienen is eenvoudig, maar vergt tegelijkertijd geduld en consistentie. In de cursus wordt je stap voor stap meegenomen in het opzetten van jouw website. Je leert wat affiliate marketing precies is, waar je rekening mee moet houden, wat je ervoor moet doen én wat je ermee kunt verdienen.

AMR paypro

Het feit dat de AMR al lange tijd op nummer 1 staan is geen toeval, maar waar kom dit door?

 • Je wordt vanaf de basis geholpen met het opzetten van je website. Dit gaat niet alleen over je website, maar ook over mindset, consistentie en verwachtingen.

 • Je hebt geen technische kennis nodig om te starten, wat je nodig hebt zie en leer je in de cursus. Denk hierbij aan hosting, domeinnaam, niche research en het schrijven van blogartikelen

 • De fundering is van A-Z gemaakt, dit betekent dat je geen excuus hebt om niet te komen tot een succesvolle website.

 • De cursus is zeer geschikt voor nieuwkomers in online geld verdienen en mensen die aan een passief inkomen willen werken

 • De prijs van de cursus is een no-brainer. Voor slechts €47,- heb jij alles wat je nodig hebt om te starten.

Altijd up-to-date

Ik heb al meerdere cursussen gevolgd, waarbij één van mijn kritische punten vaak is of en hoe up-to-date de cursus is en dus ook updates blijft krijgen. Hebben de makers of de maker één keer moeite gedaan of wordt er consequent aandacht gegeven aan zowel de training als de cursisten. Dit laatste vindt ik namelijk erg belangrijk.

Internetontwikkelingen gaan razendsnel en waarbij je wil weten wat je koopt én van wie. Over de cursus van Jacko kan ik gelukkig zeggen dat hier continu aan gewerkt wordt en er ook maandelijks ontwikkelingen in zijn. Zo leert hij je nieuwe technieken, geeft hij je tips en weet je zeker dat je altijd met recente informatie werkt.

Klein puntje, niet altijd komen deze updates direct in de training terecht, dit is afhankelijk van het onderwerp en de update. Hiervoor is het forum bedoel en erg geschikt voor. Hier zijn niet alleen Jacko en zijn developer Leon dagelijks actief, ook vele cursisten zijn hier dagelijks op te vinden zijn. Voor mij was dat een groot pluspunt.

Maandelijkse coaching

Onmisbaar als je een cursus aanschaft is coaching. Je krijgt namelijk toegang tot een grote hoeveelheid informatie die jou leert hoe je van A naar Z moet komen. Ongetwijfeld ga je hier vragen over krijgen en die wil je ergens kwijt. Daar is de maandelijkse groep coaching voor. Via Zoom kun je dan je vragen stellen en afhankelijk van het onderwerp op dat moment kun je direct verder geholpen worden.

Het komt voor dat je doorverwezen naar een onderwerp op het forum. De kans bestaat namelijk dat precies jouw vraag al eerder behandeld en opgelost is. Het enige wat je dan hoeft te doen is te volgen hoe jouw vraag toen is opgelost.

Heb je geen vragen en gaat het goed, dan is de coaching alsnog een aanrader. Waarom? Je hoort namelijk ook nieuws van mensen die al verder zijn als jou. Hieruit kun je tips en technieken halen die jouw weer inspiratie geven. Vragen vanuit de praktijk zijn dit dat geval super waardevol.

coaching

Het Affiliate Marketing Revolutie Forum

Ook al krijg je automatisch toegang tot het AMR forum, het is zeker het melden waard dat je alleen al uit dit forum een bron aan nuttige informatie hebt. Je kunt hier met vrijwel elke vraag (gerelateerd aan affiliate marketing) terecht. Op het forum zit inmiddels ook diverse experts. Het kan dus voorkomen dat je snel geholpen wordt, maar dat het niet door Jacko is. Er zijn namelijk genoeg mensen actief die goed kunnen leven van de commissies.

In feite zit je met een grote club van gelijkgestemden met veelal hetzelfde doel: winstgevende websites maken, commissies verdienen, groeien als persoon en elkaar verder helpen. Buitenom dit platform, ken ik weinig bronnen waaruit ik dezelfde informatie kan halen, laat staat waar alles zo gecentreerd bij elkaar staat.

Zoals je hieronder ziet, is het forum opgedeeld in diverse boards. Zo zie je de succes lounge, email marketing, WordPress en tools & software. Ieder bord gaat ook specifiek over dat onderwerp. Zoeken kost je dus weinig tijd en als je een vraag hebt, kun je hem ook vrij specifiek op het forum plaatsen. Zo kunnen de juiste mensen je het snelst helpen.

Affiliate-marketing-forum

24/7 support

Support is er in verschillende vormen, waarvan er al een enkele benoemd zijn. Er zijn de maandelijkse coaching sessies, deze zijn online en duren gemiddeld 30-60 minuten. Hier kun je vragen stellen en kennis krijgen van topics die Jacko belangrijk vindt.

Vervolgens heb je ook het forum. Zoals hierboven aangekaart, is dit forum een bron van gerichte informatie waar je als snel veel antwoorden op jouw vragen vindt. Vind je ze niet? Dan kun je ze stellen en krijg je snel een goede reactie. Omdat het forum is verdeeld in boarden, zijn de onderwerpen en gesprekken vaak concreet. Heb je succes, dan kun dit direct delen in de succes lounge.

De derde support mogelijkheid is een e-mail naar Jacko. Hier moest ik in het begin aan wennen, maar het werkt goed. Het maakt niet uit of je Jacko dagelijks, wekelijks of maandelijks mailt, als jij een goede vraag stelt of niet verder komt, reageert hij vaak binnen een dag. Heb je meerdere vragen, e-mail dan niet dagelijks, maar verzamel het en stuur een complete e-mail zodat de informatie ook goed overkomt.

Affiliate marketing opstarten

Om te starten met affiliate marketing heb je in tegenstellig tot bijna elk ander online verdienmodel weinig tot geen opstartkosten. In theorie ben je alleen een paar euro kwijt voor hosting van je website om deze op WordPress te laten draaien. Als je sneller vooruit wilt is de Affiliate Marketing Revolutie een aanrader, maar dan nog blijf je binnen een bescheiden budget van enkele tientjes.

Ik vindt het een interessant model om te starten. Als je volhoudt, ga je er ook de vruchten van plukken en wordt het steeds leuker. Concrete punten waarom ik een affiliate marketing website ideaal vindt zijn:

 • Investering om te starten is erg klein, het is vooral tijd

 • Je hebt geen eigen producten, voorraad of leverancier van producten nodig

 • Je hebt niet te maken met klantenservice

 • Je hebt geen last van retourtjes

 • Je kunt het model onbeperkt schalen en ook automatiseren

 • Je bouwt een 100% passief inkomensmodel op

 • Nadat je je eerste commissie ontvangt, bouw je deze elke maand op

Bedenk je hierbij wel dat je voorinvestering is dat jij consistent aan jouw website bouwt totdat deze bezoekers krijgt en commissies oplevert. Je bent dan als affiliate een tussenpersoon tussen de verkoper van het product (vaak ook digitaal) en de gebruiker (bezoeker). Hierin ben jij diegene die de commissie krijgt, maar hier verder niks voor hoeft te doen of regelen. Volledig locatie onafhankelijk.

Bouwen aan een eigen merk/naam

In de cursus heeft Jacko het met enige regelmaat over focus op lange termijn, en niet voor niks. Affiliate marketing is een gouden model, maar moet opgebouwd worden. Je leer dan ook om daadwerkelijk om aan jouw eigen merk of naam te werken als je dit zou willen. Je krijgt hier ook ruimschoots alle kennis en technieken voor. Denk hierbij niet alleen aan goede blogartikelen en een goede website, maar ook aan sterke e-mailcampagnes.

begin

Zeker als jij veel weet van jouw niche, kun je in uitgroeien naar een ware kenner. Mensen weten jou dan te vinden en weten dat je waarde levert. Jouw website kan dan samen met e-mail campagnes een ware commissiemachine worden. Het leuke hieraan is dat je bepaalde zaken kunt gaan uitbesteden (denk aan het laten maken en plaatsen van blogartikelen) om jouw website nog beter tot zijn recht te laten komen of zelfs uit te breiden.

Meer hierover leer je van Jacko, omdat ook hij, met internetsuccesgids.nl dit trucje heeft gerealiseerd.

Lage drempel om te starten

Starten met jouw affiliate website is kostentechnisch zeer interessant. Zelfs inclusief de Affiliate Marketing Revolutie (AMR) ben je slechts een paar tientjes kwijt. Je koopt de AMR al voor €47,- waarbij je toegang krijgt tot de cursus, een zeer nuttig forum (met ruim 10.000 leden) en coaching.

Mocht de cursus je toch niet bevallen, dan kun je gebruik maken van een 14 dagen niet goed geld terug garantie. Voor dit bedrag loopt je dus erg weinig risico en krijg je een schat aan waarde terug.

Conclusie Affiliate Marketing Revolutie kopen?

De Affiliate Marketing Revolutie is gemaakt voor diegene die online geld willen verdienen en op termijn (meer) financiële vrijheid willen. Omdat je hiervoor alleen een laptop met een internetverbinding nodig hebt kun je het in feite overal opzetten en wanneer jij wilt. De prijs van de cursus is bescheiden en de waarde die je ervoor terug krijgt groot. Je krijgt toegang tot alle informatie om van A-Z jouw website tot een succes te maken.

Wil jij net als Jacko ook een financieel vrij leven leiden, aarzel dan niet langer en begin nu.

affiliatie marketing revolutie

Start NU jouw affiliate website en bouw aan jouw passieve inkomstenbron!

Klik op de link en start vandaag nog met de Affiliate Marketing Revolutie! (14 dagen bedenktijd)

Starten met Affiliate Marketing

Relevante artikelen

Leon
Ben jij net als ik fan van online ondernemen & online geld verdienen, wil je er graag meer over leren of ben je al bezig, maar wil je graag een nieuwe inkomstenbron opbouwen? Op dit blog vertel ik je alles over de mogelijkheden van online geld verdienen en hoe jij financiële onafhankelijk kan creëren! Ik ben Leon, online ondernemer en via geldisgoed.nl neem ik je mee in een wereld die mijn wereld zeer positief heeft veranderd. Benieuwd naar meer? Laat een reactie voor me achter of kijk even rond!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *