Affiliate Marketing Revolutie Review 2021

Gemiddelde leestijd: 32 minuten
affiliate marketing revolutie

In de Affiliate Marketing Revolutie Review, neem ik je mee in de steeds succesvoller wordende methode in binnen affiliate marketing. De maker van deze cursus is Jacko Meijaard. Hij is internetondernemer en affiliate marketing expert op gebied van organische groei. Veel mensen met interesse in deze vorm van marketing, hebben zijn naam vast al eens gehoord hebben.

Affiliate marketing wordt ook wel de meeste passieve methode genoemd om online je geld te verdienen. Jacko gebruikt deze methode al ruim 10 jaar met het nodige succes. Steeds meer mensen ontdekken dit model én het wordt steeds populairder.

Passief inkomen via internet via affiliate marketing kan op meerdere manieren verdiend worden. Een website is 1 manier, maar ook kun je als een een leuke Facebook, Instagram of Youtube kanaal, hier producten promoten. Het meest interessant op lange termijn wordt een combinatie van meerdere kanalen.

Wil jij ook graag starten om passief geld te verdienen via affiliate marketing? De Affiliate Marketing Revolutie is dan een goede 1e stap in deze richting. In deze review lees je er alles over.

Over Jacko Meijaard, maker van de Affiliate Marketing Revolutie

jacko-meijaard

Jacko Meijaard is een in Zeeland wonende internetondernemer die al vroeg wist dat werken voor een baas niet zijn pad was. Ondanks verschillende geluiden van familie en vrienden stortte hij zich in online ondernemen en dat is nu na 10 jaar met veel succes een goede route voor hem gebleken.

Als ondernemer heeft Jacko naast verschillende affiliate websites ook al diverse producten op de markt gebracht. Hij helpt en begeleidt mensen die willen leren hoe je een inkomen opbouwt via online marketing. Hier is zijn cursus mede voor gemaakt. Ook heeft hij recentelijk zijn boek gelanceerd, genaamd de Laptop Lifestyle.

Over de betrouwbaarheid van zowel de cursus als Jacko zelf heb ik geen twijfel meer. Sinds de aanschaf van de cursus haal ik wekelijks waarde uit zijn platform, zijn cursus en hem zelf. Hij beantwoordt vragen vaak binnen een dag en hij zet je daadwerkelijk aan het werk of aan het denken met jouw doel voor ogen.

Een andere grote vertrouwensfactor is het aantal leden dat zijn forum al kent, ruim 10.000! Allemaal mensen die een investering in hem en in zichzelf hebben gemaakt en wekelijks actief zijn. Jacko is ook dagelijks op in zijn Instagram account te vinden, waar hij successen deelt uit de AMR en tips of wijsheden deelt.

Over de Affiliate Marketing Revolutie

De Affiliate Marketing Revolutie is met ruim 10.000 leden de grootste en naar eigen zeggen beste Affiliate Marketing cursus in Nederland en België. De cursus is gemaakt door Jacko Meijaard, die hiermee inmiddels zelf tienduizenden euro’s per maand verdiend. In zijn cursus legt hij jou stap voor stap uit hoe ook jij hier geld mee kunt gaan verdienen.

In de cursus bevindt zich een uitgebreid stappenplan om vanaf niks een succesvolle affiliate website op te zetten. Het stappenplan bestaat uit 69 Nederlandstalige video’s waarin Jacko je aan de hand meeneemt in de wereld van affiliate marketing.

Ongeacht je kennisniveau over websites, internet of online actief zijn, is starten met deze cursus mogelijk van beginner tot expert. Je hebt er in feite geen specifieke kennis voor nodig (wat je wel hebt is meegenomen), want Jacko leert je wat je moet doen. De video’s zijn zeer toegankelijk en worden verteld vanuit zijn startpunt met de ervaring van nu.

affiliate marketing

Heb je overigens al wel kennis in de marketing wereld, dan nog raad ik je aan alle video’s te bekijken. Ze zijn namelijk opgenomen in een reeks die elkaar complimenteren. Het gaat soms om de details en niet de grote stappen waar je de winst boekt. Neem de adviezen die hij je geeft ook serieus en bedenk je daarbij waarom hij die geeft.

Een goed voorbeeld hiervan is het kiezen van jouw niche. Denk hier niet te licht over, maar ook niet te zwaar. Jacko kan je wel tips geven, maar jij moet er in starten. Achter de schermen moet je dus bepalen of jij bijvoorbeeld liever in de gezondheidsniche, muziekniche of reviewniche wilt starten.

Wat krijg je bij de Affiliate Marketing Revolutie

Na aanschaf van de Affiliate Marketing Revolutie voor slecht €47,- krijg je direct toegang tot succesformule die Jacko Meijaard heeft gemaakt. Je komt terecht op zijn forum, genaamd het Internet Succesgids Forum. Je hebt je toegang tot de cursus en je kunt er veel tips en handige tools halen uit alles wat door mede-cursisten gedeeld worden.

Affiliate marketing cursus

Het affiliate marketing forum

Na aanmelding kom je bij de homepagina waar je toegang hebt tot diverse boards, trainingen en coaching. Hierboven zie je de inhoud van de trainingen, waarbij de 10K Club exclusief is, hier zit ik in, maar hier kom je niet automatisch is na aanschaf van de cursus (hierover later meer).

Op het forum, onder boards, zie je alle verschillende topics die besproken worden en waar vrijwel dagelijks activiteit is. Mocht je dus een vraag hebben en niet alleen een reactie of antwoord van Jacko willen, dan kun je die op het forum direct kwijt. Ook kun je hier onderzoek doen naar hoe andere mensen hun successen behalen of bevindingen delen. Dit maakt het forum krachtig en waardevol. Bij d

Bij de boards waar een rood vakje met een nummer staat, betekent het dat er berichten in zijn geplaatst die nog gelezen moeten of kunnen worden. Je hoeft in het begin zeker niet alles te volgen, laat staan mee te doen in discussies. Maar ongetwijfeld komen er onderwerpen voorbij waar je meer van wilt weten of graag feedback op geeft of juist wilt hebben.

1 van de boarden is die van de 10K Club. Deze is niet open als je pas bent aangemeld. Om hier in te komen of te willen heb je eerst een zogenaamde clarity call met Jacko of iemand uit zijn team. Er wordt in die call gekeken waar je nu staat, waar je heen wilt, wat je daarvoor moet doen en waar Jacko van hulp kan zijn.

Tevens krijg je er een uitgebreider deel van de cursus bij. Denk hierbij aan specifiekere onderdelen zoals het opschalen van jouw commissies, het breder inzetten van social media en het uitbesteden van bepaalde taken.

Inhoud van de affiliate marketing cursus

De kern van de Affiliate Marketing Revolutie, de online training, bestaat uit 16 verschillende modules. Uiteenlopend van kennismaking tot het opzetten van een lead generator. Elke module is weer opgedeeld in diverse onderwerpen, dit zijn de stappen die je 1 voor 1 neemt. Tegelijkertijd met de stappen, voer je ook stappen uit, dus je kijkt niet alleen, je maakt tijdens de cursus jouw website.

affiliate marketing module inhoud

Na aanschaf van de cursus, krijg je de keuze om te werken met het Marketheme thema op WordPress of met een eigen (gratis) thema. Dit kom er op neer dat jij met een thema aan de slag kan dat Jacko samen met zijn developer heeft ontworpen of dat jij zelf kiest voor een thema. Mocht je kiezen voor Marketheme dan betaal je hier €67,- per maand voor. Hiervoor werk je wel altijd met de laatste versie van een thema, wordt er gezorgd dat je optimaal blijf samenwerken met WordPress en blijf je werken met een schone code (hier wordt Google blij van en hier vindt je meer over in de cursus).

Voordat je al bij voorbaat gaat denken over het wel of niet nemen van dit thema, een gratis thema werkt in het begin net zo goed. Je moet het geld er namelijk voor over hebben, maar hier krijg je wel iets voor terug (je ziet het alleen niet meteen). Veel mensen beginnen met een gratis thema, ik ben begonnen met Marketheme.

Nu zal ik je meenemen in de inhoud van de cursus:

Start

De eerste video start met een introductie en welkomstboodschap van Jacko. Hierin wordt een korte rondleiding gegeven door alle onderdelen waar je nu toegang tot hebt. Ook wordt je verteld wat je kunt verwachten.

Inspiratie

Zo cliché als dat het klinkt, zo belangrijk is deze module. Jacko geeft je hier inspiratie, tips, motivatie en praktische zaken mee om goed van start te gaan. In zijn verdienmodel wordt er namelijk wel van je verwacht dat je een gezonde dosis doorzettingsvermogen laat zien (vooral aan jezelf). Dit komt neer op gewoonten die je jezelf gaat aanleren en focus op lange termijn.

Jacko ziet affiliate marketing als lange termijn verdienmodel. Niet met het oog op morgen of volgende week. Wel moet je wekelijks de juiste blokken leggen (blogs) om te komen tot een huis dat er jaren zal staan. Enkele onderwerpen die ik erg interessant vond waren:

 • Alles is mogelijk, denk niet in onmogelijkheden

 • Denk niet in wat het gaat kosten, maar wat het je zal opleveren

 • Focus en actie

 • Consistentie

 • Lange termijn denken

Module 1 – Starten met affiliate marketing

Yes! We gaan nu echt van start. Je wordt nu langzaam ondergedompeld in de wereld van affiliate marketing. Je gaat leren waar je terecht kan voor het promoten van welke producten en hoe je hier affiliate wordt. Affiliate netwerken zijn hiervoor de aangewezen plaats, je leert van A tot Z hoe deze werken.

In deze module mag je ook al aan de slag met registeren van je eigen domeinnaam. Jaja! Je mag de naam verzinnen van hoe jouw website gaat heten. Overigens gaat dit makkelijker en sneller dan je wellicht denkt. Hierna krijg je een introductie van het eerder in dit artikel genoemde Marketheme.

Je zal hier de keuze gaan maken of je op dat moment voor Marketheme gaat of voor een eigen thema. Je wordt met beide geholpen, al krijg je met Marketheme indien nodig direct hulp van de developer die met Jacko samenwerkt.

Onderwerpen die in deze module zoal ter sprake komen zijn:

 • Wat is affiliate marketing?

 • Affiliate netwerken

 • Te promoten producten

 • Domeinnamen

 • Marketheme

Module 2 – Je website inrichten

We komen nu op gang, je gaat namelijk aan de slag met maken/opzetten van jouw website. Dit betekent dat je aan de structuur van je site gaat werken. Menu’s, logo’s, homepagina en meer komen hierin aan bod. Je gaat diverse praktische tips krijgen of nuttige informatie hoe je bepaalde informatie waar gebruikt en waarom.

Nogmaals, ook als je geen technische ervaring of of kennis over internet/websites hebt, dan nog zal deze module je prima afgaan. Jacko deelt namelijk zijn scherm en jij ziet wat hij ziet. Je ziet geen PowerPoint, maar daadwerkelijk wat je moet doen tot in detail. In 6 modules zullen onder meer deze onderwerpen ter sprake komen:

 • Maak van je website geen kermis

 • Alles over je logo

 • Maken van menu’s

 • Homepage maken

 • Footer inrichten

Module 3 – Scoren in Google

Nu start het echte werk, je gaat nu namelijk aan de slag om je eerste blogartikel te schrijven. Je leert hoe je jouw affiliate link hierin correct in verwerkt, hoe je je blog het beste kunt opmaken en wat prettig leest en wat niet. Je schrijft namelijk niet voor jezelf, maar voor je bezoeker.

Een belangrijk onderdeel van een blogartikel schrijven, is het gebruik van goede zoekwoorden. Je wilt namelijk dat mensen je via Google gaan vinden. Je leert hoe je dit onderzoek naar zoekwoorden doet en welke woorden het beste zijn met ieder hun eigenschappen. Als dit gedaan is, komt het belangrijkste, het affiliate verdienmodel toepassen op jouw artikel. Je wilt er namelijk geld mee gaan verdienen.

Essentiële onderwerpen doe hier naar voren komen zijn:

 • Alles over SEO

 • Vinden van goede zoekwoorden

 • Het maken van een blogartikel

 • Toepassen van affiliate verdienmodel

 • Je artikel vormgeven en vindbaar maken

Module 4 – Website live zetten

Het moment is daar, je website gaat live. In deze module krijg je benodigde tips en trics om jouw website, blogartikel en vindbaarheid optimaal te maken voordat je op de live knop drukt. Je wilt namelijk dat je bezoekers landen op een verzorgde website en een relevant, informatief en converterend artikel. Op naar die eerste commissie! Deze hele module bestaat uit het live zetten van jouw website en waar je rekening mee moet houden.

Module 5 – Meten is weten

In deze module gaan we even weg van de website en duiken we in Google Analytics. Je leert wat Google Analytics het is, hoe het werkt en in het bijzonder hoe jij er gebruik van kan gaan maken. Google Analytics zal namelijk gekoppeld gaan worden aan jouw website. Alles wat je dus moet weten over je statistieken en websitebezoekers komt hier aan bod.

Module 6 – Puntjes op de i

Zoals de titel al luidt, staat deze module in het teken van details en de finishing touch. Denk aan het controleren en goed zetten van website instellingen, het aanzetten van broodkruimels, toevoegen van categorieën en het maken van een call to action (CTA).

Module 7 – Afronding

Aangekomen bij de afrondende module van de kern van de cursus, krijg je een soort samenvatting van alles wat je tot nu toe gedaan en geleerd heb. Ook leer je het belangrijkste, hoe je nu consistent verder moet gaan. Je kunt denken aan het doen van onderzoek naar goede onderwerpen, schrijven van blogs en het optimaliseren van jouw website. Consistentie is namelijk noodzakelijk om succes te halen.

Na afronding van deze module krijg je de mogelijkheid om een clarity call in te plannen met Jacko. Deze call is zeker aan te raden en leerzaam. Wel stel ik voor om deze call pas te doen als je een paar blogartikelen gemaakt hebt, al lekker op weg bent en ook al enkele vragen of uitdagingen hebt. Dit maakt de call inhoudelijk interessanter en je hebt daadwerkelijk iets om over te praten.

affiliate marketing revolutie overview

Op dit punt heb je alle modules van de cursus doorlopen. Heb jij besloten om te kiezen voor een eigen thema, geen probleem. Zoals je op bovenstaande afbeeldingen ziet, zitten er in de instructies óók video’s speciaal bedoeld voor mensen die zelf een thema kiezen. Ik zal kort de inhoud van de instructies met je doornemen.

Extra content

Instructie 1 – Affiliate Website zonder Marketheme

Bepaalde stappen in de instructievideo lijken op de video’s die je ook volgt met het Marketheme thema. In nummer 1 ga je aan de slag met de installatie van WordPress en leer je hoe je je domeinnaam kunt aanmaken en hosting kunt registreren. Jacko bespreekt hierbij enkele geschikte hostingpartijen, waar Neostrada er een van is. Je bent vrij om zelf jouw hosting te kiezen.

Een tip: bekijk bij elke hostingpartij wel wat je precies krijgt en wat je ervoor betaald. Zo zijn er genoeg partijen die goedkoop zijn, maar waar je tegelijkertijd veel zelf moet uitzoeken (en vice versa). Heb je geen kennis of ervaring in huis om deze beslissing weloverwogen te maken of wil je nu en in de toekomst veilig zitten, dan kan ik je Neostrada aanbevelen. Zij krijgen een 9,4 uit 420 beoordelingen. Bron: Kiyoh.

Instructie 2 – WordPress goed instellen

Instructie 2 neemt je mee in de instellingen van jouw website en je gaat je eerste pagina’s en berichten maken. Jacko geeft je hier tip over welke gratis WordPress thema’s hij zou aanraden die goed passen bij de functie van je website: affiliate marketing.

Onderwerpen die hier aan bod komen zijn:

 • Algemene instellingen goed zetten

 • Pagina’s en berichten maken

 • Thema aanpassen

 • Je aanmelden bij affiliate neterken

Instructie 3 – Google is je vriend

Kort maar krachtig krijg je in deze video uitgebreidde uitleg over Search Engine Optimalization (SEO). Je leert wat het is, hoe het werkt en hoe jij het in jouw website kunt toepassen. Wat je onder meer gaat leren is:

 • Wat SEO is en hoe het werkt

 • Zoekwoorden vinden

 • SEO analyse

 • Afbeeldingen SEO geschikt maken

Instructie 4 – Geld verdienen als affiliate

Nu wordt er stilgestaan bij hoe jij het affiliate marketing verdienmodel het beste kunt toepassen op jouw website en dus in jouw blogs. Je leert hier onder meer hoe je meerdere berichten kunt plaatsen en waar je deze zet.

Instructie 5 – The money is in the list

Misschien is deze uitspraak je niet onbekend: the money is in the list. Hier doelen we op een e-mail lijst en daarmee praten we over e-mail marketing. Want e-mail marketing kan zeer goed werken als je een je e-mail lijst opbouwt.

Je krijgt uitleg wat het precies is en hoe jij dit kunt inzetten op jouw website. Zo leer je hoe je een e-mail adres aanmaakt via jouw hosting partij die je kunt gebruiken voor e-mail marketing.

Instructie 6 – Leads scoren

In de laatste instructievideo wordt je geleerd wat leadpages zijn, waarom deze bestaan, hoe ze werken en wat jij ermee kunt doen. Kort gezegd zijn leadpages pagina’s die een bezoeker kunnen converteren tot een lead: ze laten een e-mail adres achter, waarna jij ze kunt opvolgen.

Je leert ook hoe je een leadpage kunt integreren in jouw website en je gaaat aan de slag met jouw 1e leadbox. In deze video worden de volgende onderwerpen besproken:

 • Introductie leadpages

 • Integratie van een leadpage

 • Maken van leadboxes

 • Leadboxes integreren

 • Maken van een ”bedankt” pagina

Teksten uitbesteden

In de laatste module, die ik als een aparte module beschouw, krijg je de nodige tips en uitleg mee als het gaat om het uitbesteden van teksten (blogs) voor jouw website. Dit raadt ik beginners nog niet aan, omdat het belangrijk is om eerst feeling te krijgen met het schrijven van blogs, maar in de loop van de tijd wordt dit wel degelijk interessant. Zeker als je regelmatig commissies binnen krijgt en je bepaalde zaken wilt gaan automatiseren of opschalen, is dit een slimme zet.

Voor wie is de Affiliate Marketing Revolutie?

Logischerwijs is deze cursus geschikt voor diegene die graag passief geld willen verdienen als affiliate. Als jij een lange termijn visie hebt en je wilt bouwen aan een website die tot in lengte van jaren steeds meer geld kan opleveren, dan is deze cursus zeker een aanrader. Je krijgt namelijk stap voor stap uitgelegd hoe jij tot dit succes kunt komen.

Je kijkt tijdens deze hele cursus mee over de schouders van Jacko, waarin hij ook een website vanaf niks opbouwt. Je kijkt mee hoe hij WordPress instelt, blogs maakt en gevonden kan worden in Google.

Een valkuil van online ondernemen, zeker als affiliate, is dat je morgen al geld wilt zien en er volgende week van wilt leven. Dat kan met bepaalde modellen, maar niet met de manier die Jacko je leert. Dit model bouw je op waarna binnen 2-3 maanden je 1e commissie zult ontvangen. Over de maanden en jaren heen kun je die passief opbouwen naar €10.000+ maanden. Ter info: Jacko verdient nu gemiddeld €2.000 tot €5.000 per dag. Passief en puur winst (geen omzet).

Wil jij voor langere tijd iets opbouwen wat echt van jouw is en blijft en consistent geld binnen brengt, dan is dit model zeker de moeite waard.

vrouw met laptop

Wat ik goed vond aan deze cursus?

Tot nu toe heb je gelezen waar je zoal toegang toe krijgt en wat de cursus je te bieden heeft. Graag deel ik ook mijn ervaring over deze cursus. Ik kan zeggen dat ik vóór aanschaf van deze cursus niet heel veel van affiliate marketing af wist. Ik was al wel online ondernemer, maar ik zocht waarschijnlijk net als jij ook een manier om passief mijn inkomen te genereren. Mijn ervaring was zodoende nihiel in deze richting.

Ook had ik weinig kennis over websites, laat staan het opbouwen ervan. Wat ik wel had, was commitment, doorzettingsvermogen en een hoge wil om te slagen. Uiteraard gaat niet altijd alles goed en over rozen. Toch wil ik graag enkele positieve punten uit deze cursus uitlichten. Er ging namelijk een nieuwe deur voor me open bij de aanschaf van deze cursus. Niet alleen kon ik mijn kennis verbreden en iets moois opbouwen, ik kreeg er een interessant netwerk bij.

Enkele positieve én en minder positieve punten die ik graag uitlicht zijn:

 • Je krijgt direct alle informatie die je nodig hebt om een succesvolle affiliate website op te bouwen

 • Je hebt géén technische kennis of ervaring nodig om te starten

 • De cursus zit bomvol praktische tips, goede uitleg en een duidelijk stappenplan

 • De prijs/kwaliteit verhouding is positief uit evenwicht. Je krijgt naar mijn mening veel informatie voor een bescheiden bedrag

 • Je krijgt toegang tot de meeste complete cursus over het opstarten van een affiliate website

 • Je krijgt direct toegang tot het grootste affiliate netwerk van Nederland en België

 • Het is geen cursus om snel veel geld te verdienen

 • Er wordt van je verwacht dat je lange termijn gaat denken

 • Je hebt doorzettingsvermogen en consistente actie nodig om succes te behalen

Ook al zijn de minder positieve kanten, voor mij geen nadeel, ik wilde ze graag benoemen. Heel eerlijk, ik kan geen harde negatieve punten bedenken waarom je deze cursus niet zou nemen. Het bedrag is bescheiden en de waarde die je krijgt meer dan goed. Hierbij krijg je ook de kans om persoonlijke coaching van Jacko te krijgen.

Kosten Affiliate Marketing Revolutie

De aanschaf van de Affiliate Marketing Revolutie kost op dit moment €47,-. Zoals ik in de pluspunten al zei, vindt ik de prijs aan de lage kant als je beseft welke informatie (+ een zeer informatief forum) je hiervoor terug krijgt. Maar de cursus is en blijft een A-Z basiscursus om succesvol te starten met affiliate marketing. Heb jij de cursus gekocht, maar blijkt het binnen 14 dagen niet bij jouw te passen? Dan kun je eenvoudig je geld terugvragen.

Mijn conclusie

We zijn nu aan het eind gekomen van mijn Affiliate Marketing Revolutie Review. Het zal geen verassing zijn dat ik erg tevreden ben over de aanschaf van deze cursus. Ik was op zoek naar een stabiele, lange termijn bron van inkomen én ik weet dat elk blogartikel dat ik upload vroeg op laat geld op levert. Met dit in mijn achterhoofd, Jacko als coach en het forum waar dagelijks activiteit is, raad ik de cursus zeker aan.

De cursus is laagdrempelig, goed te volgen en altijd toegankelijk. Niet alleen wordt je geholpen met het opzetten van jouw website. Ook krijg je informatie over het type affiliate website dat je kunt starten, waar je goede tekstschrijvers kunt vinden, hoe je hoger kunt scoren in Google en nog veel meer. Klaar om actie te ondernemen?

affiliatie marketing revolutie

Wat je gaat leren in de Affiliate Marketing Revolutie!

 • 100% vrij te zijn dankzij internet
 • Een passief inkomen op te bouwen
 • Je inkomen elke maand laten groeien
 • Een bron van inspiratie te worden voor vrienden en familie
Maak direct gebruik van de welkomstaanbieding!

Gerelateerde artikelen

Leon
Ben jij net als ik fan van online ondernemen & online geld verdienen, wil je er graag meer over leren of ben je al bezig, maar wil je graag een nieuwe inkomstenbron opbouwen? Op dit blog vertel ik je alles over de mogelijkheden van online geld verdienen en hoe jij financiële onafhankelijk kan creëren! Ik ben Leon, online ondernemer en via geldisgoed.nl neem ik je mee in een wereld die mijn wereld zeer positief heeft veranderd. Benieuwd naar meer? Laat een reactie voor me achter of kijk even rond!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *