Slim geld verdienen vanuit huis?

De #1 manier om geld te verdienen via internet!

Gemiddelde leestijd: 14 minuten
geld verdienen vanuit huis met laptop

Geld verdienen vanuit huis. Tegenwoordig wordt dit meer gezien als een noodzaak of extra vangnet dan als een luxe. Veel mensen willen wel een extra inkomen of meer verdienen, maar weten niet waar ze het moeten zoeken of hoe ze nou precies moeten beginnen. Ook hangt het af van je hoe je situatie er uit ziet. Ben je bijvoorbeeld zelfstandig, samenwonend of heb je een mooi gezin. Dit speelt allemaal mee met de keuzes die je maakt, waarbij geld vaak ook grote rol speelt.

Ook al lijkt het voor veel mensen een droom, geld verdienen vanuit huis is makkelijker dan ooit tevoren en hoeft zeker niet bij dromen te blijven! We zijn namelijk geneigd om vaak (veel) moeilijker te denken dan nodig is. Ook maken we onszelf te makkelijk wijs dat we er geen tijd voor hebben, dat het veel geld kost, dat we er geen verstand van hebben of we verzinnen een andere smoes. Onzin! Niet lullig bedoeld, maar waar een wil is is een weg.

Ga eens na voor jezelf wat je over zou hebben om niet meer per se in files te hoeven staan of om zelf eens te bepalen hoe je dag eruit ziet. Wil je wel graan een extra inkomen, maar zit je goed bij je baas, ook dan heb ik goed nieuws. Ik verdien mijn geld al jaren online. Alles wat ik nodig heb ik een laptop en internet. De manier die ik succesvol inzet lees je verderop in dit artikel.

Hoe ik mijn geld verdien

Een paar jaar geleden ontdekte ik online verdienmodellen en begon ik meer te leren en te lezen over mindset. Ik zat toen nog bij een werkgever, maar ik had altijd al een soort gevoel van, is dit het nou? Het gevoel dat er onbewust iets miste, maar niet precies wist wat. Herken je dat? Het was niet dat mijn baan me niet beviel, ik ging er graag heen zelfs. Ik had ook leuke collega’s en mijn salaris betaalde de rekeningen en meer, maar toch bleef er iets zeuren.

Ik besloot na wat speuren op internet, het boek Master Your Mindset te kopen en te lezen. Dit boek van Michael Pilarczyk beantwoorde mijn gevoel door te antwoorden op een simpele vraag: waarom doe je wat je doet? en hoe ziet jouw mooiste leven eruit? Vanaf dat moment veranderde er veel omdat onderzocht waar mijn gevoel vandaan kwam en dit zoektocht bracht me bij naar internet.

Ik begon mij te verdiepen in online verdienmodellen. Wat was er allemaal, wat zou er bij mij passen en waar zou ik graag meer over willen weten. Geld verdienen vanuit huis klonk goed namelijk. Belangrijke factoren die ooit realiteit moesten worden hierbij:

 • Geld moest passief verdiend kunnen worden via internet
 • Het opschalen van het verdienmodel moest mogelijk zijn
 • Alles zou uit te besteden moeten zijn om daadwerkelijk vrij te zijn
 • Mijn inkomen zou moeten groeien zonder dat ik zelf meer moest werken
 • Ik wilde weinig te maken hebben met adverteren, onderzoeken, teams
 • De winstmarge moest hoog zijn

Je leest het al, ik dacht vooral lange termijn en waar mijn ideale verdienmodel aan moest voldoen. Een korte termijn model vond ik ook interessant, maar dan zou ik alsnog na verloop van tijd moet uitkijken naar andere dingen. Daarbij komt dat een lange termijn model vaak een asset kan worden: het levert je geld op zonder dat jij er meer voor moet doen. Sterker je nog, je kunt er minder voor gaan doen.

Geld verdienen vanuit huis met affiliate marketing

Het model waarover ik het heb is affiliate marketing. Als je het mij vraagt een van de slimste en beste lange termijn verdienmodellen. Met affiliate marketing promoot jij producten van iemand anders. Doe je dit met succes, dan ontvang je een commissie. Je hoeft dus zelf geen producten te verkopen, te hebben of in te slaan. Het enige wat je moet doen is een product promoten dat bij je past.

Hoe werkt affiliate marketing?

Zoals gezegd is de basis van affiliate marketing dat jij een producten van iemand anders promoot. Je wordt affiliate op het moment dat je je aanmeld bij een affiliate netwerk. Grote en bekende affiliate netwerken zijn PayPro, Bol.com en Coolblue. Deze bedrijven hebben een affiliate programma. Als je hier toegang tot krijgt is elk product dat je tegenkomt gekoppeld aan een unieke link. Dit is de affiliate link die bij jou hoort.

Als je een product gevonden hebt, die vaak al binnen in je interesse en niche valt, dan is makkelijkste promotiemethode om hier een website voor op te zetten. Niet alleen voor dit product, maar voor de niche waarin waar dit product zich in bevindt. Stel dat jij een een Iphone wilt promoten omdat daar veel naar gezocht wordt, dan kun je je website opzetten rondom Iphones. Je niche is dan smartphones met nadruk op Iphones.

Als je op die website artikelen plaats over Iphones of ze gaat vergelijken met elkaar, kunnen mensen je website via Google vinden. Als bezoekers vervolgens op je website komen, op zoek naar meer informatie over die ene Iphone, kunnen ze in je artikel doorklikken naar bijvoorbeeld Coolblue. In dit geval heb je dus een affiliate link verwerkt in je artikel. Gaat de bezoeker tot aankoop van de Iphone over? dan verdien jij hierover een commissie, oplopend tot wel €100,-.

affiliate marketing stappenplan

Voor- en nadelen affiliate marketing vanuit huis

Als we kijken naar alles wat er bij komt kijken om vanuit huis geld te verdienen met internet is affiliate marketing mijn nummer 1. Dit neemt niet weg dat dit model zeker ook zijn voor- en nadelen heeft. Deze hangen vooral af van wie jij bent als persoon en wat je ervoor over hebt om er geld mee te verdienen. Niks komt uiteindelijk voor niks.

Voordelen

 • Je kan aan je website werken wanneer het jou uitkomt, je bent niet afhankelijk van tijd
 • Als je een goede dag of week hebt, kun je prima vooruit werken voor mindere weken of om harder te gaan
 • Wat je verdient is commissie en dat is winst
 • Je kunt het makkelijk opschalen (meer artikelen per week en meer websites)
 • Als je geld hebt kun je het makkelijk uitbesteden, tot wel 100%
 • Je kunt goed aan je eigen merk bouwen als je dit wilt
 • Je hebt niet te maken met klantenservice, advertenties, testen van producten of maken van hele teams
 • Je kunt binnen enkele maanden al prima toewerken naar een volwaardig passief inkomen

Nadelen

 • Affiliate marketing is voor lange termijn en brengt korte termijn (<3 maanden) weinig op
 • Je moet er zeker in het begin consistent mee bezig zijn (is wekelijks)
 • Je website moet groeien, dus 3 artikelen doen nog geen wonderen, 30 al meer
 • Geheel afhankelijk van je niche kun je te maken hebben met veel concurrentie (dit is goed, maar vergt meer werk)
 • Als het schrijven van teksten echt niet in je zit, kun je teksten uitbesteden, dit kan in het begin kostbaar zijn

Ik houd met deze voor- en nadelen even geen rekening met hoe je woont, waar je nu staat in je leven en of je bijvoorbeeld een gezin hebt of niet. De reden hiervoor is dat ik je puur wil laten zien wat affiliate marketing voor je kan betekenen. Als je het doet, vind je namelijk een weg en de tijd om ermee te starten en succes te behalen. In tegenstelling tot veel andere modellen, ben je namelijk niet afhankelijk van tijd of advertenties. Je bent vooral afhankelijk van je eigen acties.

Waarom affiliate marketing?

Er zijn tientallen verdienmodellen waaruit je kunt kiezen. Veel van die verdienmodellen kun je ook vanuit huis uitvoeren, waarom dan toch affiliate marketing? Als we kijken naar de kenmerken op langere termijn, 3+ maanden, vallen er zaken op die je als affiliate langzaam maar zeker voordeel gaan geven. Factoren die ik zelf heb ondervonden:

 • Geen stress omdat iets af moet zijn voor bepaalde datum. Een artikel per week is prima haalbaar met slechts 15-30 minuten per dag.
 • Geen stress dure advertenties waar je toch niet alle verstand van hebt
 • Je kunt het bijna kosteloos starten
 • Wil je er een dan niet aan werken, dan kan dat ook
 • Prima in te passen in een gezinsleven
 • Hoe beter het gaat en hoe meer je verdient, hoe minder je zelf kunt gaan doen.
tijd is geld

Geld verdienen vanuit huis met affiliate marketing

Nu je weet wat affiliate marketing voor je kan betekenen en wat het is, is de beurt aan jou. Het is tijd om actie te ondernemen en te starten om te kijken of het echt bij jou past. Ik weet zeker dat je me over een paar maanden dankbaar bent. Toen ik begon had ik mijn doel voor ogen: bewijzen aan mezelf dat het systeem werkt en mijn eerste commissies scoren. Ik wist namelijk waarom ik het deed en daar pluk ik nu de vruchten van.

Als je je 1e commissie hebt, weet je waarover ik het hebt. Een 2e en 3e zullen dan snel volgen en voor je het weet zit je aan een paar honderd of duizend euro per maand. Ik overdrijf niet, het is mogelijk.

Om meteen goed van start te gaan is er een online training voor je gemaakt. Deze heb ik ook gevolgd en ik gebruik hem nog steeds. Nu overigens vooral voor de community die erbij komt. Ook zit ik in de 10K club. Zo zie je maar wat er kan gebeuren in een jaar als je maar even doorzet.

In de online training kijk je direct mee over de schouders van affiliate expert Jacko Meijaard. Kennis en ervaring heb je niet nodig, alleen een computer, laptop en een internetverbinding. Zodra je je hebt aangemeld, kun je direct beginnen. Veel succes!

affiliate marketing revolutie

Leer nu geld verdienen vanuit huis met affiliate marketing

 • Elke maand een groeiend inkomen
 • Geen zorgen meer om geld
 • Zelf bepalen hoe je dag er uit ziet
 • Internet gaat voor jou werken!
Direct naar de online training

Gerelateerde berichten

Leon
Ben jij net als ik fan van online ondernemen & online geld verdienen, wil je er graag meer over leren of ben je al bezig, maar wil je graag een nieuwe inkomstenbron opbouwen? Op dit blog vertel ik je alles over de mogelijkheden van online geld verdienen en hoe jij financiële onafhankelijk kan creëren! Ik ben Leon, online ondernemer en via geldisgoed.nl neem ik je mee in een wereld die mijn wereld zeer positief heeft veranderd. Benieuwd naar meer? Laat een reactie voor me achter of kijk even rond!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website maakt gebruikt van cookies. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op "cookies toestaan" om je de best mogelijke browse-ervaring te geven. Als je deze website blijft gebruiken zonder je cookie-instellingen te wijzigen of als je hieronder op "Accepteren" klikt, stemt je hiermee in.

Sluiten