Ervaring met Jacko Meijaard in affiliate marketing

Gemiddelde leestijd: 15 minuten

Wie is Jack Meijaard precies? Waar komt zijn succes met zijn Affiliate Marketing Revolutie vandaan? En wat zijn mijn ervaringen met Jacko? In dit artikel wil ik je een inkijk geven wie Jacko Meijaard is achter de schermen (mijn ervaring) en waarom wellicht jij hem volgt, herkent of aan hem twijfelt.

Ook wil ik je meenemen in hoe ik Jacko heb leren kennen, welk gevoel ik had na de eerste kennismaking en hoe de samenwerking op dit moment is en wat het geheim is achter een affiliate website.

Kennismaking met de Affiliate Marketing Revolutie

Eind 2019 kwam affiliate marketing op mijn pad door een bericht op Instragram. Ik had al wel van het model gehoord, maar nog nooit iets mee gedaan. Ik was al online aan het ondernemen, ik zag de voordelen er van in, maar ik keek ook (voor)uit voor nieuwe kansen. Dit model ging over een affiliate landingspagina die via advertenties gepromoot kon worden om zo mensen naar je funnel te krijgen.

Nadat ik erachter kwam dat ik via onder andere Paypro en Clickbank affiliate producten kon vinden om te promoten, kwam ik op PayPro de Affiliate Marketing Revolutie tegen. De instapprijs van €47 was bijna te mooi om waar te zijn. Een cursus van Jacko die mij affiliate marketing leert voor dit bedrag? Jacko verdiende er ook €10.000,- in de maand mee (inmiddels meer) dus er zal een kern van waarheid in zitten. Hij stond namelijk goed aangeschreven, maar voor dit geld wilde ik er meer vanaf weten.

Aangezien ik persoonlijk de instapprijs erg aantrekkelijk vond, en alles wat ik las mij ook nog eens realistisch leek, besloot ik na een klein onderzoek de AMR te kopen. Zelfs al had de cursus me niet bevallen, dan kon ik altijd mijn geld terugvragen of ik had weer iets geleerd. Weinig risico in dat opzicht.

Affiliate Marketing Revolutie
Binnen in de AMR

Kennis maken met Jacko Meijaard

Na mijn aankoop had ik direct toegang tot het forum en de cursus. Eerlijk gezegd was ik onder de indruk van de actieve groep die er in leeft. Zelden kwam ik een besloten forum tegen die zo betrokken was, waar mensen elkaar helpen, mensen uit eigen initiatief zichzelf voorstellen, tips delen, succesjes en successen delen en het allerbelangrijkste: Jacko Meijaard is hier vrijwel dagelijks actief aanwezig.

Ik begon met de cursus, en voor mensen die weinig kennis van websites hebben, niet weten wat een domein is of hoe dit werkt en zelfs een artikel schrijven lastig kan zijn: geen probleem. Jacko heeft in zijn cursus van A tot Z rekening gehouden met zowel mensen die er doorheen kunnen fietsen, als mensen die stap voor stap moeten kunnen volgen. Er is over nagedacht.

Ik zat hier tussenin, ik begreep het vrij snel, maar met WordPress had ik nog nooit iets gedaan. Door stap voor stap Jacko zijn acties te volgen, begrijp je ook waarom je iets doet. Sterker nog, dit wordt ook toegelicht. Het tempo is rustig, goed begrijpbaar en je merkt dat er aandacht in zit.

Het eerste gevoel met Jacko (ook al was het via de laptop) was goed. Een nuchter forum met veel interactie. Zoals iedereen had ik ook vragen, maar deze werden en worden vaak al binnen een dag opgepakt. Of door Jacko of door leden. Het mooie is, ook al is Jacko een sleutelfiguur met een bron van kennis, er zijn velen met hem die deze kennis bezitten en het met je delen.

Jacko Meijaard
Jacko Meijaard

Jacko kent zijn wereld goed

In het begin van dit artikel liet ik doorschemeren dat ik ook met een affiliate landingspagina en promotie bezig was. Dit model leek mij erg aantrekkelijk, maar ik had toen ook mijn bedenkingen. Voordat je namelijk op deze manier een goed bruikbare e-mail lijst opbouwt (waar vandaan je je promotie doet), moet je eerst kunnen adverteren of op een andere manier jouw publiek weten te sturen naar jouw pagina.

Mijn onderbuik gevoel was, stel dat Facebook mij blokkeert? Of stel dat 1 product niet aanslaat? Het waren geen angsten of bezwaren, maar vragen waarvan ik dacht, ik ben wel afhankelijk in een bepaalde mate.. wil ik dat? Dit ging dus om mijn gevoel, niet om het model.

Voordat ik de AMR aankocht, stuurde ik Jacko een email, met daarin mijn gedachtes hierover en enkele vragen over zijn cursus. Binnen een dag had ik antwoord. Kort maar krachtig. Daar houdt Jacko van, maar hij zegt genoeg. Waar het op neer kwam? Met een website bouw je, al is het trager, aan stukje passief inkomen dat over een jaar nog werkt en waarschijnlijk nog beter werkt zonder enige afhankelijkheid.

Jacko ken zijn wereld goed, hij weet dan ook waar de kracht ligt van zijn onderneming. Maar tegelijkertijd maakt dit ook de kracht van iedereen die met dit model aan de slag gaat: digitaal vastgoed opbouwen.

Digitaal vastgoed opbouwen

Misschien heb je al eens van de term gehoord, maar digitaal vastgoed wil zeggen dat je werkt aan een digitale bron van inkomsten die uiteindelijk passief inkomen genereert zonder jouw input. Een affiliate website is hier een ultiem voorbeeld van. Jaco begon hier 10 jaar geleden mee, en plukt hier nu welverdiend de vruchten van.

Mocht je hem volgen, dan zul je vast zijn resultaten al eens gezien hebben. Op het moment van schrijven verdient hij soms een gemiddeld maandsalaris per dag. Je leest het goed, per dag! Of dit alles is weet ik niet, maar hij laat zien wat de kracht van dit model is. Dit noemt je ook wel digitaal vastgoed en is een vorm van passief inkomen.

Begrijp me niet verkeerd, 10 jaar is een hele periode en dat moet voor je zijn weggelegd. Of toch niet? Nee, ook jij kan dit en ik ook. Maar een van Jacko’s veelgehoorde uitspraken is: blijf wel consistent bouwen. Werk elke dag aan je business (hoe klein ook). Geloof in jezelf, want het model heeft zichzelf al bewezen.

Het grootse voordeel van de uitkomst van de AMR is dat bouwt aan een website. Een website die uiteindelijk autonoom kan werken zonder klantenservice, zonder heel veel onderzoek, zonder eigen producten, weinig kosten, maar wel passieve inkomsten. Het lijkt te mooi, maar het is realiteit.

Digitaal vastgoed

Jacko Meijaard als affiliate coach

Uiteindelijk bepaald niet de cursus, niet Jacko en niet jouw website het succes. Dit bepaal jij. Hiermee bedoel ik, dat Jacko met de AMR cursus mensen een A tot Z plan geeft om van start te gaan. Daarna is het echter wel aan jou om er een succes van te maken. Dit betekent dat je consistent moet blijven werken aan jouw website.

Publiceer wekelijks een goed artikel. Leer goede zoektermen vinden. Maak steeds betere content. Promoot verschillende producten. Alles om te zorgen, dat je website groeit, gevonden wordt door Google en dus jouw bezoekers en uiteindelijk commissies binnen krijgt.

Maar, hoe dit je dit? De een weet zijn weg naar succes beter te vinden als de ander. Niet iedereen weet ”alles” na het volgen van de cursus en na het zien van alle beschikbare content van Jacko. Jacko stimuleert mensen dan ook dagelijks om zichzelf uit te dagen, onderzoek te doen, concurrenten te zoeken en beter te worden. Het gaan niet vanzelf.

Coaching laat je slim groeien

Jacko is een persoon die net als iedereen 24 uur in een dag heeft. Deze benut hij op zijn manier, maar zijn doel is wel om zoveel mogelijk mensen succes te laten behalen met affiliate marketing. Een begin is zijn cursus, maar je hebt altijd afvallers, hardlopers en volhouders. Mensen die denken het wel even te doen, mensen die geen resultaten zien na 1 maand, of mensen die gewoon een extra steun kunnen gebruiken.

Daarom biedt Jacko, tijdens een zogenaamde clarity call, jou de mogelijkheid om hem als persoonlijke coach te laten helpen. Hiervoor moet je uiteraard betalen, maar hiervoor krijg je levenslang zijn coaching en kun je hem alles vragen wat jou verder helpt met jouw website.

Als je ervoor kiest om persoonlijk gecoached te worden, betaal je een bedrag van €2000,- Je kunt nu dit denken, dat is veel! Of je denkt, oke, redelijk. Maar bedenk je ook wat je ervoor terug krijgt. Persoonlijke coaching en om de 2 weken een live call.

Je kunt hem dagelijks als je wilt, jouw vragen stellen om verder te komen met waar je nu staat. Niet altijd zal er een passend antwoord komen, hij laat je namelijk ook denken, hij daagt je uit. Zijn doel is niet om jou altijd pasklare antwoorden te geven, maar om je te laten groeien als mens en tegelijkertijd een goede website te laten runnen. Immers, als hij de antwoorden geeft, zul je zelf nooit op onderzoek uit gaan.

Persoonlijke ervaring

Om mijn ervaringen met Jacko het beste te kunnen weerspiegelen heb ik deze verdeeld in enkele categorieën. Een goede coach is namelijk van meerdere markten thuis en weet wat hij moet zeggen op welke momenten. Alles met het doel om jou beter te maken en verder te helpen, maar wel met het uitgangspunten dat jij het werk moet verrichten.

Mindset

Wellicht de belangrijkste in elke onderneming maar ook als werknemer. Mindset. Waarom doe je wat je doet? Waarom kies je voor dit pad? Geloof je in jezelf? Heb je in je wat er van je verwacht wordt?

Veelal is mindset een ondergeschoven kindje omdat mensen soms beginnen op basis van resultaten van anderen en dit ook graag willen. Of omdat je al voorkennis hebt, maar niet wist hoe je die tot nu toe goed kon benutten.

De mindset die Jacko je aanleert is simpel, effectief, maar vraagt veel van je. Zie jij veel succes bij anderen, ga dan niet aan jezelf twijfelen. Zie jij hoge commissies bij anderen, denk dan niet dat jouw product met lagere commissie slecht is. Uiteindelijk gaat het erom dat je focust op jezelf, maar verder komt door te leren van anderen.

Consistentie & Geduld

Heilig in organisch groeiende websites is consistentie en geduld. Je moet geloven in het systeem dat je opzet en er continu aan bouwen. Consistent werken aan jouw website is dan iets dat Jacko vaak predikt. Uiteraard komt het voor, ook bij Jacko, dat je mindere dagen hebt en zelfs mindere weken. Maar in dit soort periodes moet je juist in jezelf geloven. Anders helpt Jacko je herinneren aan de weg die je al hebt afgelegd.

Geduld loop hier parallel aan. Omdat het geen ”get rick quick” model is, wat overigens ook niet bestaat, is geduld een schone zaak. Je moet je beseffen dat een goede lopende website niet in 1 maand staat en een fulltime passief inkomen oplevert. Echter als jij de juiste mindset hebt, je consistent aan je website bouwt en geduld bewaard, dan helpt Jacko jou naar je 1e commissie en verder. Maar het begint bij jou.

Artikels

Artikels schrijven is de drijvende centrale kracht van een affiliate website. Je kunt nog zoveel linkjes en banners delen, als jouw website er slecht uit ziet en je artikels niet goed geschreven worden, overtuig je niemand.

Omdat niet iedereen geboren schrijver is als het gaat om schrijven met een verkoopintentie, wil dit niet zeggen dat je het niet kunt leren. Oefening baart kunst hier. Je leert in de cursus en op het forum van de AMR tips en trics hoe jij een goed artikel in elkaar kunt zetten. Onderzoek, relevantie en aandacht voor je bezoeker spelen hierin een grote rol.

Als je blijft bij de cursus zul je voldoende inzichten krijgen hoe jij keer op keer jezelf kunt verbeteren. Een stapje verder is de persoonlijke coaching. Coaching houdt in dit geval in dat Jacko elk artikel voor je nakijkt, beoordeelt en zijn advies geeft op een korte krachtige manier. Hij laat je denken, hij geeft je een richting, maar probeert je te pushen in de goede richting. De volgende keer gaat het dan namelijk beter.

Conclusie

Mijn ervaring met Jacko en de Affiliate Marketing Revolutie + zijn persoonlijke coach is goed. Een groot deel van deze mening ligt in het feit dat ik weet dat ik het moet doen. Niet Jacko. Hij vormt een stok achte de deur, maar niet alleen dat. Afhankelijk van hoe nauw je met hem wilt werken, kun je verwachten dat hij er voor je is en veel waarde deelt.

Zijn cursus en zijn forum brengen je al een heel eind op de goede weg Hiermee maak je een prima basis en kun je door bouwen naar een nieuw niveau. Echter is het zeker de overweging waard, om persoonlijke coaching te krijgen. Denk hierbij niet dat je wekelijk een uurtje met hem belt, of even bij hem langs gaat. Dit gaat puur via de e-mail. Hij leest dit dagelijks en antwoord snel.

De drempel voor de cursus is laag, voor de coaching een stuk hoger. Maar het verschil hierin is ook merkbaar. Uiteindelijk is het aan jezelf. Wil je ermee starten, dan kun je het best de cursus proberen. Geloof je erin, en wil je ook slim groeien, overweeg dan zeker de coaching. Overigens is de coaching geen vanzelfsprekendheid. Af en toe open Jacko de deuren en moet je snel zijn. Maar als je erin zit, sta je met 1-0 voor.

affiliate marketing revolutie

Wil jij graag aan de slag met affiliate marketing met een coach die zichzelf heeft bewezen en jou kan helpen?

Yes! Door naar de kortingspagina van Jacko

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *