Geld is goed! Verdien jij al met internet?

Toegang tot geld is geen luxe maar noodzaak

Gemiddelde leestijd: 11 minuten

Geld is goed. Niet alleen de naam van deze website, maar ook de rode draad in ons leven. We hebben er zelden te veel van, vaak te weinig en de veilige middenmoot heeft genoeg. Maar is dit echt zo? Geld lijkt een onbesproken woord, terwijl we het maar al te graag hebben. Erover praten doen we liever niet, en erover klagen doen we soms te makkelijk, maar waarom?

Geldisgoed.nl is opgericht om geld bespreekbaar te maken en mensen in te laten zien dat het niet erg is om goed geld te verdienen. Internet is hier een prima middel voor. Maar ook al zwoeg je hard in de buitenwereld en nog niet online, dan nog heb je geld nodig om te (over)leven.

Maar wat is genoeg geld, waarmee zijn we tevreden en hoe komt het binnen? Belangrijke vragen die in tijden als deze vaker naar boven komen. Hebben we een buffer en zo ja voor hoe lang? Stel dat er een inkomen wegvalt, wat dan? Kunnen we op vakantie of de kinderen naar een goede school sturen?

De rijken worden rijker en de armen armer

Een uitspraak die je vast en zeker niet voor het eerst hoort. Ongeacht of je je rijk voelt, rijk of arm zijn kan je leven veel veranderen. Zowel positief als negatief. De armen zijn kijken naar de rijken en weten vaak niet hoe ze van geld meer geld moeten maken. De rijken kijken niet naar de armen en zijn bezig om wat ze hebben te gebruiken om er meer van te maken.

Je ziet, ik bagatelliseer hier het een en ander, maar toch kijken we soms te makkelijk en met een scheve blik naar mensen die het veel beter (lijken te) hebben. Het lijkt wel op hun geld aan een boom groeit. Vaak zit er echter een goede reden achter waarom iemand het goed heeft. Vaak weten deze mensen al vroeg hoe ze (slim) geld moeten verdienen en ook hoe ze hier mee om moeten gaan.

Rijken investeren hun geld en geven uit wat over is, armen geven het geld uit en investeren (als ze dit al doen) wat over is. Zo bouwen de rijken aan een vermogen en geven de armen het eerst uit. Wil jij goed geld verdienen, of het over 1 of 2 jaar beter hebben als nu? Lees dan verder!

tijd-en-geld-doel

Geld is goed en geen luxe

De coronacrisis heeft veel van ons en vooral de ondernemers bewezen dat het hebben van een goede buffer essentieel is om te overleven als het tegen zit. Ik heb het nu nog niet eens over het hebben van een tweede of zelfs derde inkomen. Als je een buffer hebt of had voor bijvoorbeeld 6 maanden terwijl je inkomsten opdrogen of abrupt stil komen te liggen is het even schakelen.

Daarom is vooral te toegang tot genoeg geld tegenwoordig eerder een noodzaak dan een luxe. Hiermee bedoel ik dat het hebben van een inkomen dat passief door gaat of een 2e inkomen geen overbodige luxe meer is.

Steeds vaker starten met een tweede inkomstenstroom op, dit kan online en offline, maar een appeltje voor de dorst is fijn om te hebben. Verderop in dit artikel bespreek ik de mogelijkheden die jou dit appeltje kunnen bezorgen. Ook al heb je het goed, heb je je werk nog en heb je een gezin, een extra inkomen is fijn.

Ik praat hier over een inkomen waarvoor niet 40 uur extra moet worden. Eerder een uurtje of 2 per dag, afhankelijk van je tijd om het op te bouwen. Na een jaar kan je dan een gezond tweede inkomen hebben opgebouwd, wat je ook nog eens volledig kunt uitbesteden.

Een online inkomen realiseren

Het is steeds makkelijker om een online inkomen te realiseren waar je zowel fulltime als parttime aan kan beginnen. Internet heeft het makkelijk gemaakt om te starten wanneer het jou uitkomt met wat jij wilt.

In mijn artikel online geld verdienen in 2021 bespreek ik talloze mogelijkheden waarmee je rekening kan en zou moeten houden als je geld wilt verdienen via internet. Ik bespreek ik de mogelijkheden, de kansen en waarom het op lange termijn interessant is.

Mogelijkheden

Als je online geld wilt verdienen kunnen de opties best op je af komen. Vragen als hoe snel verdien ik geld? wat moet ik er voor doen? en wat past er bij me? zijn dan heel logisch. Tips die ik je kan geven zijn, bedenk jezelf wat je wel en niet kunt? zet dit eens op een rijd. Wat past er bij jou? Vervolgens kun je denken aan wat je over een jaar nog zou willen doen? Wil je dat internet voor jou werkt of andersom? Tot slot kun je bedenken wat voor type verdienmodel hier bij past.

Een een eenvoudig voorbeeld is affiliate marketing. Dit kun je al beginnen met 1-2 uur per dag zonder technische kennis en zonder ervaring. Dit model kun je tot in lengte van jaren behouden en alles wat je doet kun je zien als digitaal vastgoed. Dit betekent dat als je vandaag een blog schrijft, deze blog over een paar jaar nog steeds gelezen wordt en geld kan opleveren.

Andere voorbeelden zijn dropshipping, coaching, of bloggen. Veel hangt af van wat er bij jou past. Niet alleen nu, maar vooral over lange termijn. Je begint dan namelijk aan iets wat je wilt volhouden en met een doel en een missie: (passief) online geld verdienen.

Vallen en opstaan

Starten met online geld verdienen om een tweede inkomen te realiseren en makkelijker een buffer op te bouwen gaat niet in 1 rechte lijn. Je zal tegen voldoende obstakels zal oplopen. Het is dan vallen en opstaan en soms ook veel testen.

Kijkend naar mezelf heb ik twee verdienmodellen uitgeprobeerd die de kast in gingen en ook bleven er twee staan. Het was voor mij onbekend, dus ik ging testen. Snel genoeg kwam ik erachter dat het runnen van webshops en affiliate marketing mij goed lagen.

Als je weet wat je ligt en wat je leuk vindt, durf er dan ook vol voor te gaan. Het kan eng zijn, omdat je nieuwe dingen leert of misschien zelfs als persoon veranderd en nieuwe mensen leert kennen. Maar je kan achteraf wel zeggen dan je het je gelukt is, daar gaan we even van uit.

Geld is goed.nl

Het feit dat je dit leest, betekent ook dat ik heb doorgezet. Anders had je mij niet gevonden. Lang niet alles ging makkelijk, maar deze website is een van mijn bewijzen dan geld verdienen via internet lukt. Daarnaast is het doel om jou te helpen met opstarten en wegwijs maken in online geld verdienen. Het is namelijk niet moeilijk, maar komt niet vanzelf.

Redenen om te starten:

 • Niet meer afhankelijk zijn van een werkgever en 1 salaris
 • Meer willen verdienen dan wat je nu verdient
 • Kunnen werken wanneer het jou uitkomt en waar jij wilt
 • Makkelijker tijd kunnen maken voor vrienden/familie in plaats van alleen in weekend of avonden
 • Verdienmodellen kunnen opschalen zonder zelf meer te werken
 • Zorgen voor een passief inkomen
 • Meer vrijheid willen ervaren

Misschien klinken sommige van bovenstaande reden cliché maar het is echt zo. Ik voelde bijvoorbeeld dat ik niet gemaakt was om voor altijd voor een werkgever te werken, maar ook wilde graag iets meer te besteden hebben. Als een van deze 2 factoren ook voor jou geld, denk dan eens aan de mogelijkheden die internet je kan bieden.

Een ideale start

Mocht je nog twijfelen of echt niet weten wat er bij jou past, blijf dan zeker niet in de twijfel modus hangen. Weet je al wel wat jou ligt, top! Hopelijk heb ik je dan tot zover al kunnen helpen. Graag wil ik een verdienmodel met je delen dat zichzelf al talloze keren bewezen heeft en dat zeker op lange termijn zijn vruchten meer dan afwerpt: Affiliate Marketing.

Waarom affiliate marketing?

 • Zeer lage opstartkosten
 • Je kunt vandaag al beginnen zonder kennis of ervaring van internet, websites of andere tools
 • Het is zeer geschikt voor hogere inkomsten op lange termijn
 • Het is 100% passief te maken
 • Het is zeer schaalbaar zonder meer moeite
 • Geen gedoe met klantenservice, producten zoeken, advertenties en andere ongemakken
affiliate marketing revolutie

Leer wat affiliate marketing voor jou kan betekenen voor een extra online inkomen

Lees snel verder!

Meest recente artikelen

Leon
Ben jij net als ik fan van online ondernemen & online geld verdienen, wil je er graag meer over leren of ben je al bezig, maar wil je graag een nieuwe inkomstenbron opbouwen? Op dit blog vertel ik je alles over de mogelijkheden van online geld verdienen en hoe jij financiële onafhankelijk kan creëren! Ik ben Leon, online ondernemer en via geldisgoed.nl neem ik je mee in een wereld die mijn wereld zeer positief heeft veranderd. Benieuwd naar meer? Laat een reactie voor me achter of kijk even rond!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *