Nieuwe crypto munten

Ontdek de nieuwste cryptomunten en hoe je ze veilig aankoopt

Gemiddelde leestijd: 14 minuten
Alles-over-Crypto-Review

De markt waarin gehandeld wordt in nieuwe crypto munten lijkt alleen maar sterker en groter te worden. Bitcoin liet ondanks de recente turbulente koers zie dat het zijn mannetje staat en lijkt zelfs een alternatief te worden voor de USD. De belangstelling in deze munt is groot en kijkend op hoog niveau naar personen zoals Elon Musk is er meer gaande dat wat we op het eerste oog zien. Afgelopen jaren zagen we ook dat altcoins steeds vaker benoemd werden en dit jaar lijkt de ene na de andere cryptomunt interessant te zijn.

Deze ontwikkelingen zijn niet meer dan logisch als we kijken naar de toenemende interesse in crypto. Ook zijn er steeds meer mensen die erin handelen omdat er simpelweg veel geld in te verdienen valt. Handelen in crypto is echter slechts een van de factoren die je moet beheersen. Madelon Vos bijvoorbeeld leert je hier alles over in haar cursus traden.

Een andere belangrijke factor is te weten in welke nieuwe crypto munten je wilt investeren, zowel voor korte termijn handel als langere termijn belegging. Daarin zijn er volgens ons wel degelijk enkele munten die je hoog op je lijst wil hebben staan. Het zijn enkele nieuwe altcoins die de interesse wekken en een interesse achtergrond kennen. Laten we ze bespreken.

Disclaimer: De informatie in dit artikel is informatief en is geen investeringsadvies of aanbeveling om een financieel instrument aan te kopen of te verkopen. Wij zijn geen professioneel financieel adviseurs. Als je in crypto wilt investeren, investeer dan alleen geld dat je bereid bent te verliezen, want de kans dat je het verliest is altijd aanwezig. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de investeringskeuzes die jij maakt, de enige die hiervoor verantwoordelijk is, ben jij zelf. Wij willen je met dit artikel inspireren om ook in cryptomunten te handelen, zodat je er een vermogen mee kunt bouwen. Daarvoor kun je de handel in cryptocurrencies combineren met andere verdienmodellen, zoals affiliate marketing. Via het internet ligt de wereld van online geld verdienen in ieder geval aan je voeten!

Dogecoin

Dogecoin, de munt met de hond erop werd bij wijze van een stunt gelanceerd in 2013. Een behoorlijke tijd terug dus. Een vrij onbekende munt op dat moment die kon rekenen op de meest vreemde reacties vanuit het publiek. De waarde van de munt was namelijk onbekend en zo ook de reden van oprichting. Hij was er omdat het kon, zonder fundamentele reden of zonder doel.

Momenteel is Dogecoin een stuk bekender geworden, mede door een enkele tweets van Elon Musk. De munt is mede daardoor veel in waarde gestegen en lijkt, om nog steeds vrij onbekende redenen, veel aanhangers te krijgen. Maar is dit door de waarde ervan, door de invloed van Elon Musk of door fundamentele reden van zijn bestaan. Recentelijk is de munt in een bull run terecht komen, maar is dit een blijvende run of een bubbel?

Een ding durf ik te stellen en dat is dat we voorlopig nog wel van deze munt zullen horen. Vooral omdat Elon erover blijft twitteren en een aanhang heeft van ruim 50 miljoen volgers. Of deze munt een slimme lange termijn belegging is is echter de vraag, maar op korte termijn kun je er door de traden je voordeel mee doen. Wil je leren hoe traden werkt? Leer het in de cursus traden met behulp van technische analyse van Madelon Vos.

Geloof het of niet, maar voor een munt die als grap is bedacht, is hij al veel geld waard. De waarde van deze cryptomunt is nu al 50 miljard dollar. Hij heeft dus een hoge waarde. Wil jij hiervan profiteren, wacht dan niet te lang. Bubbel of niet, je kunt er goed aan verdienen. Wat deze munt in de toekomst precies gaat doen is nog onbekend, maar hij heeft zeker dit jaar veel potentie en zal ongetwijfeld nog stijgen. Wil jij hier meer van weten, leer dan de koers lezen met de technische analyse.

XRP (Ripple)

Door naar RIpple. Een cryptomunt die dit jaar bezig is met een opmars, welke voornamelijk komt door de media, nieuws dus. Hier lijkt de munt behoorlijk gevoelig voor te zijn. zo zie je het effect bij de koers, de positieve berichten over deze coin hebben de koersen regelmatig doen stijgen. Wat dat betreft lijkt dit effect op de twitter berichten van Elon of Doge. Hier kun je van profiteren, al raad ik je wel aan te leren hoe koersen werken en dus hoe je je aankoop en verkoopmomenten kunt bepalen.

Het grote voordeel van deze munt is dat de waarde ervan momenteel laag is, $1,48 op moment van schrijven. Heb je geld dat je kunt missen, dan kun je bij bijvoorbeeld Bitvavo veilig Ripple aankopen. Zodra de koers stijgt, ben jij diegene die lacht.

Tezos

We horen er nog niet heel veel van, maar dat maakt de cryptomunt Tezos niet minder interessant. Tezos is een munt die goed past bij zogenaamde smart contracts. Dit zijn contracten die je online kunt maken. Ze bestaan uit diverse voorwaarden waar beide partijen aan moeten voldoen. De voorwaarden zelf wordt per contract bepaald. Zodra beide partijen een smart contract overeen komen, wordt er een transactie gedaan op basis van een smart contract. Met deze contracten kun je dus eerlijke contracten maken tussen 2 partijen en controleren of ze worden nagekomen.

De Tezos munt is gebouwd op een blockchain platform, ingericht voor smart contracts. Als je dus zo een contract wil maken, kan je hier Tezos voor gebruiken. Betalingen vinden vervolgens ook plaats via deze munt. Het is een zeer interessante munt, met een slim idee erachter. De potentie van de munt dit jaar is dan ook groot.

Omdat de koers van deze munt nog laag ligt, kun je hier je voordeel mee doen. Inkopen kan goedkoop en als de waarde stijgt zit je goed. Tezos wordt door sommige mensen ook wel gezien als hét alternatief op Ethereum. Houdt hem dus zeker in de gaten.

Zcash

Een relatief onbekende munt, maar dit zijn veel munten voordat de grote massa ze ontdekt: Zcash. Een munt die als privacy munt werd geïntroduceerd. De fundamentele basis hiervan ligt dus bij de privacy van transaction met Zcash. Hiervoor maakt de munt gebruik van de bitcoin blockchain technologie omdat deze een van dezelfde waarde kent: privacy.

Vorig jaar vond er een halving plaats van deze munt, wat betekent er minder Zcash beschikbaar is wat de waarde ervan laat stijgen. Dit zie je terug in de koers die geleidelijk omhoog blijft gaan. Als we de nieuwsberichten mogen geloven, welke we ook met een korrel zout nemen (eigen onderzoek doen), zal deze munt de komende maanden groeien. Veel mensen zijn namelijk te spreken over de privacy grondslag ervan.

Heb je interesse in Zcash, wacht hier niet te lang mee, de waarde ervan is momenteel $257. Dit is al ruim $50 meer dan een maand geleden.

XLR (Stellar Lumens)

XLR is een cryptomunt die voor zichzelf een momentum heeft gerealiseerd in projectontwikkelingstakes. De koers van XLR ligt momenteel rond de all-time high na vorig jaar een forse koersstijging en daling te hebben gekend. De toename van interessante projecten maakt dat ook de koers weer meer potentie laat zien.

Een recent project was een investering in Wyre, een toonaagevende blockchain en betalingsprovider die toegang zal krijgen tot XLM. Sinds 2013 heeft Wyre al voor ruim $ 5 mijard aan overschrijvingen zien gebeuren door gebruikers en bedrijven. Afgelopen jaar is het bedrijf ook met ruim 250% gegroeid. Door de recente deal met Steller kan het gaan opereren als een Paypal-like bedrijf.

Beleggers die graag willen weten welke cryptomunten interessant zijn op dit moment kunnen hun oog eens laten vallen op XLR.

Bitcoin

Hoe kan het ook anders. Bitcoin mag in deze rij niet ontbreken, De munt heeft de afgelopen jaren keer op keer bewezen tegen flinke stoten te kunnen. Ondanks vele nieuwsberichten, tweets en gebeurtenissen of wereldniveau, blijft bitcoin terugkomen en stijgen. Op het moment van spreken is de munt circa 30% gedaald door een tweet van Elon Musk. Echter is deze 30% geen vreemde beweging en dit zien we dan ook terug in de koersen.

Het lijkt een kwestie van tijd voor dat de munt de grens van $60.000 passeert, waarna de verwachting is dat hij dit jaar door schiet tot $200.000 of meer. Dit moeten we afwachten. De potentie van bitcoin is enorm en we zijn pas aan het begin. Bitcoin heeft veel mensen weten te verbazen afgelopen jaren en steeds meer grote bedrijven draaien bij en investeren erin.

Heb je geld waar je niks mee doet en wat je bereid bent te investeren, overweeg dan zeker om bitcoin te kopen voordat de koers doorschiet. Dit kun je doet veilig doen bij Bitvavo of Bitcoinmeester.

Eigen onderzoek doen

Wat ik blijf herhalen, omdat het zo belangrijk is is dat je altijd je eigen onderzoek doet. Dit kan je leren door experts te volgen zoals Madelon Vos, een community zoals Moneytalks of via een grote cursus zoals de Crypto Masterclass. Het is raadzaam om te leren van mensen die er echt verstand van hebben. Zeker als je er geld in gaat investeren.

Gratis tips en manieren die je zelf kunt toepassen:

  • Do Your Own Research – Doe onderzoek naar het bedrijf achter een cryptomunt. Je moet een bepaald gevoel hebben voordat je erin investeert en niet blind op de massa afgaan. Je moet de meerwaarde ervan kennen en weten waarom een bedrijf de cryptomunt is gestart. Let ook op de actuele koers en hoe de altcoins is in het verleden heeft gedragen. Een goede keuze kun je namelijk alleen maken door goed onderzoek.
  • Geen emoties – Emoties zijn bij traden en investeren een slechte raadgever. Blijf realistisch en accepteer het feit dat trades soms mislukken of dat de koers niet doet wat jij wilt. Misschien makkelijk gezegd, maar laat je emoties dan geen rol rol spelen. Baal even, maar pak weer door. Zeker als je je eigen onderzoek heb gedaan, weet je dat je of goed zit, of met een goed gevoel begon en dus niet gokt. Rationeel denken en geduld zijn belangrijke factoren hierbij.
  • Volg experts – Experts met een track record weten waar ze het over hebben en hebben vaak een goede reden waar ze informatie delen over een cryptomunt.
  • Pas op met informatie van internet – Een groot deel van onderzoek start met internet. Er bestaan talloze groepen en forums waar je genoeg tips kunt krijgen. Soms zelfs goed bedoelde adviezen. Maar kijk hier ook mee uit. Wat je ook leest of aan wilt nemen, zet er altijd een vraagteken bij en zoek het ook zelf uit of zoek voor bevestiging bij experts.

Bovenstaande tips geven je een goede basis hoe je te werk te kan gaan om de juiste cryptomunten te vinden en te kopen. Wees je altijd bewust van je acties en dat je je inleg kunt verliezen. Niks is gegarandeerd, maar de kansen liggen er zeker. Lees ook mijn artikel over welke crypto gaat stijgen om meer te lezen over crypto onderzoek.

Meest recente artikelen

Leon
Ben jij net als ik fan van online ondernemen & online geld verdienen, wil je er graag meer over leren of ben je al bezig, maar wil je graag een nieuwe inkomstenbron opbouwen? Op dit blog vertel ik je alles over de mogelijkheden van online geld verdienen en hoe jij financiële onafhankelijk kan creëren! Ik ben Leon, online ondernemer en via geldisgoed.nl neem ik je mee in een wereld die mijn wereld zeer positief heeft veranderd. Benieuwd naar meer? Laat een reactie voor me achter of kijk even rond!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *