Maandelijks passief inkomen dankzij deze affiliate marketing cursus!

Gemiddelde leestijd: 8 minuten

Je leest het goed, ik had weinig ervaring met het opzetten van affiliate websites en toch verdien ik maandelijks passief inkomen. Het lukte mij om binnen een week een affiliate website te lanceren inclusief mijn eerste artikel. Ook was ik er niet 24/7 mee bezig. Het lukte me met 2-3 uur per dag dankzij de affiliate marketing cursus die ik zo bespreek.

Ik ben Jaco en jij bent op zoek naar een affiliate marketing cursus en die heb ik voor je. Het is een instapklare cursus, perfect voor beginners en zoals je leest hoef je geen ervaring of bepaalde kennis te hebben. Wat je wel nodig hebt is toewijding, doorzettingsvermogen en een lange termijn visie. Bezit jij deze ingrediënten of wil je er aan werken? Dan kan je vandaag nog aan de slag!

De Affiliate Marketing Revolutie

De affiliate marketing cursus waarover ik spreek is de Affiliate Marketing Revolutie van Jaco Meijaard. Een instapklare cursus om jouw de basis van een affiliate website stap voor stap uit te leggen. In deze cursus, die inmiddels meer dan 10.000 leden kent, kijk je letterlijk mee over Jacko’s schouders.

Jacko is een ondernemer en is inmiddels ruim 10 jaar bezig met affiliate marketing. In de loop van de tijd heeft hij zo’n 20-25 affiliate website opgezet, waaraan hij goed verdient. Je kan in deze zin al 2 geheimen van zijn model lezen. Hij is er al ruim 10 jaar mee bezig, dit betekent dat affiliate marketing zeker geen korte termijn succesformule is. Het is echt gericht op lange termijn, waarbij je website door de tijd heen echt voor jou gaat werken. Dit de kracht ervan.

Daarnaast heeft hij ruim 20 websites, die dag na dag duizenden euro’s binnen brengen. Enerzijds moet je hier niet naar willen kijken als beginner, omdat het je zowel kan motiveren als demotiveren, maar het zegt iets over de schaalbaarheid. Ooit is Jacko begonnen met 1 website over iPhone reviews. Nadat deze website commissies binnen bracht, start hij zijn volgende. Een ervan is internetsuccesgids.nl

De basis is zo belangrijk

De basis van Jacko’s websites is te danken aan een grote mate van consistentie, geloof, doorzettingsvermogen en een visie. Hij wilde ooit €7.500 per maand verdienen. Dit is tegenwoordig zijn gemiddelde dag inkomen. Dit is precies wat jij ook kan, als je met zijn affiliate marketing cursus jouw website start.

Het is een lange termijn model, dit betekent dat je er niet te lang me moet wachten. Onthoud ook dat je nooit perfect begint, maar dit is juist waar deze basis cursus zo goed voor is. Je leert alles over de basis van een goed website, waarvan Jacko genoeg bewijs levert. Als de basis staat, is het een kwestie van bouwen. Dit komt neer op het wekelijks plaatsen van artikelen over producten die je promoot.

Ja zal zien dat je na enkele maanden je eerste commissies scoort, maar na enkele jaren er maandsalarissen uit haalt. En dit allemaal online en passief!

Mijn ervaring met deze cursus

Ik ben zelf begin 2020 gestart met mijn affiliate website. Al was ik wel bekend met online geld verdienen, ik wist nog weinig van affiliate websites af. Wat dat betreft kon ik dus wat hulp gebruiken. De reden overigens waarom ik begon is omdat ik een digitale asset wilde bouwen waar ik over de jaren heen passief geld mee kon verdienen.

Ik ben nu dus ruim 1,5 jaar bezig en met succes. Ik ontvang namelijk de gewenste commissies doordat ik maand na maand bouw aan deze website en meer en meer bezoekers trek.

Als je voor deze cursus kiest, krijg je niet alleen een reeks trainingen. Aan de trainingen alleen zou je overigens al wel genoeg hebben om je website te bouwen. Ook krijg je een call met Jacko zelf, waarin je met hem kan kennismaken en je plannen met je website kan toelichten. Hiermee helpt hij jou vervolgens verder.

Ook krijg je direct toegang tot een grote community. Hier wordt op een goed georganiseerde manier veel gedeeld over alles wat je als affiliate moet weten. Soms is de info aanvullend op de training, soms krijg je zelf meer dan dat de training behandeld. Dit komt simpelweg omdat er veel grootverdieners in zitten die graag hun expertise delen. Dit is niet alleen Jacko;)

Omdat de cursus niet heel groot of complex is, wat terugkomt in de vriendelijke prijs ervan (slechts €47!) kun je er vrij soepel doorheen. Mede hierdoor was ik binnen 1 week al in staat live te gaan met mijn eerste blog. Dit kan jij dus ook!

Je bent je eigen baas

Er zijn genoeg voordelen aan het beheren van een affiliate website, maar je bent en blijft zelf verantwoordelijk voor jouw succes. Ook al heb je alle ingrediënten, als jij er niet voor gaat, gebeurd er niks. Zeker niet in de affiliate wereld. De keerzijde is dat als je er juist voor gaat, er super mooie dingen kunnen gebeuren.

Zie het dan ook als een zaadje dat je plant wat langzaam tot bloei komt. Hoe meer aandacht je eraan geeft hoe harder hij groeit. Met andere woorden online geld verdienen als affiliate is niet moeilijk, maar je moet er wel voor werken. Dit vereist een bepaalde mindset van je, waarbij jouw succes van jouw afhangt.

Starten met de cursus van Jacko Meijaard

Wil jij ook starten met het opbouwen van passief inkomen, dan is de Affiliate Marketing Revolutie zeker iets voor jou. Het is de beste affiliate cursus van Nederland en België met meer dan 10.000 leden. Jacko heeft ruim 10 jaar ervaring en weet als geen ander hoe hij jou de perfecte basis moeten leren van een affiliate website.

Je wordt in deze cursus van begin tot eind meegenomen en je leert wat een affiliate website nou eigenlijk succesvol maakt. Het gaat namelijk niet alleen over artikelen schrijven, het zit hem in de details die de groei veroorzaken. Deze strategie en de juiste uitvoering leer je allemaal.

Heb je weinig tijd of doe je in het in avond of weekenduren? Geen probleem. Je kan de hele cursus op jouw tempo doorlopen en terugkijken. Jij hebt je eigen snelheid en voortgang daarmee in de hand. 1 ding is wel zeker, als je van deze kans gebruik maakt, verandert je leven:)

affiliatie marketing revolutie

Bouw aan een passieve inkomstenbron met affiliate marketing

Bekijk deze aanbieding

Lees meer

Leon
Ben jij net als ik fan van online ondernemen & online geld verdienen, wil je er graag meer over leren of ben je al bezig, maar wil je graag een nieuwe inkomstenbron opbouwen? Op dit blog vertel ik je alles over de mogelijkheden van online geld verdienen en hoe jij financiële onafhankelijk kan creëren! Ik ben Leon, online ondernemer en via geldisgoed.nl neem ik je mee in een wereld die mijn wereld zeer positief heeft veranderd. Benieuwd naar meer? Laat een reactie voor me achter of kijk even rond!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *