Affiliate Marketing Revolutie kopen?

Mijn ervaringen na 1,5 jaar

Gemiddelde leestijd: 15 minuten

Welkom, in dit artikel neem ik je graag mee in mijn ervaringen met de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard. Mogelijk sta jij nu op dezelfde plek als waar ik 1,5 jaar geleden stond. Namelijk wel of niet beginnen met affiliate marketing en/of wel of niet met de Affiliate Marketing Revolutie. Voor mij is er een hoop veranderd sinds de aanschaf en ben ik anders naar mijn website en mijzelf gaan kijken.

Affiliate marketing is namelijk niet zomaar een verdienmodel ben ik achter gekomen. Het creëert een bepaalde levensstijl en mindset die verder gaat dan dat je op het eerste oog zien. We zijn misschien geneigd te kijken naar het ideale plaatje, de verdiensten en de magie van online geld verdienen. Maar we moeten niet vergeten dat zelfs de maker van deze training Jacko Meijaard, die nu super succesvol is als affiliate én met zijn cursus, niet aan kwam waaien.

Hierbij verklap ik direct al een golden nugget, affiliate marketing is here to stay en wordt alleen maar groter. Het is een lange termijn online verdienmodel dat super winstgevend voor je kan uitpakken als je maar in jezelf gelooft. Het model en de training hebben zichzelf namelijk al bewezen,

Jacko verdient dagelijks duizenden euro’s met zijn affiliate websites die allemaal draaien volgens de manier die hij in zijn training uitlegt.

Waarom ik met affiliate marketing ben gestart

De nummer 1 reden zal ik niet onder stoelen of banken steken, namelijk online geld verdienen. Al loop ik hier niet mee te koop, geld verdienen wil iedereen. Maar het was vooral de manier van geld verdienen die mij aansprak bij affiliate marketing. Namelijk door het ontvangen van commissies die voortkomen uit aankopen die mensen via je website doen, waar je vervolgens niks voor hoeft te doen.

Het idee dat ik een goed product kon promoten, dat ik zelf interessant vond en daarmee geld kon verdienen zonder gedoe achteraf klonk mij als muziek in de oren. Deze website, geldisgoed.nl, is dan ook opgezet dankzij de Affiliate Marketing Revolutie en dankzij de goede coaching van Jacko.

Ik zag voor me dat ik op lange termijn internet voor mij kon laten werken. Geniaal. Ik was me bewust dat dit model niet binnen 3 weken een jackpot zou opleveren, maar wel binnen 3 jaar. De eerste commissie kwam na 4 maanden binnen. Maar het geld om er van te leven, wanneer internet echt voor mij werkt heeft even tijd nodig. Ik ben dus gestart om kortere tijd veel moeite te doen voor deze website, om er op lange termijn 100% van te genieten.

Gestart met Affiliate Marketing Revolutie

Graag leg ik je ook uit waarom ik direct met de Affiliate Markerting Revolutie ben gestart. Affiliate marketing zoals ik het ben gaan toepassen en zoals deze training het leert, werkt met een affiliate website waar via Google organisch bezoekers naartoe komen. Ja dit duurt even, maar uiteindelijk komt dit verkeer geheel gratis naar je website.

De manier die Jacko mij via zijn AMR training heeft geleerd is door het opzetten van een website en deze wekelijks te voorzien van een relevant blogartikel. Ik wist voordat ik begon erg weinig van affiliate websites bouwen, WordPress, SEO en andere belangrijkste onderwerpen die hierbij komen kijken. Precies daarom koos ik ervoor om me te laten begeleiden door iemand die dit beheerst en een track record heeft.

De inhoud van de Affiliate Marketing Revolutie is geschikt voor elke beginner die wil starten met een affiliate website. Voor de prijs van €47,- krijg je belachelijk veel waarde. Voor iemand die hier weinig ervaring mee had, lukte het mij om in een paar dagen tijd mijn website, inclusief blogartikel live te zetten. Zonder Jacko had dit me veel meer tijd, frustratie en misschien zelfs geld gekost.

Een affiliate website

Een affiliate marketing website, ongeacht in welke niche of vorm, levert geld op doordat mensen er organisch naar toe klikken en producten kopen via de website. Dit gaat volledig natuurlijk, waarbij een potentiële koper wordt geïnformeerd over een product waar hij/zij interesse in heeft. Dit kunnen trainingen zijn, maar ook verzekeringen of fysieke producten.

Via affiliate netwerken zoals PayPro, Daisycon en Bol.com kun je als affiliate talloze producten vinden en promoten. Een account aanmaken is gratis, waardoor je in een dag al kunt beginnen.

Voor het gemak pakken we een review website. Dit is een website waarop alleen maar reviews van producten worden geplaatst. Het is een aannemelijke plek voor een koper om te kijken of het product wat hij/zij wil aanschaffen de moeite waard is. Vervolgens kan die persoon het product kopen als hij overtuigd is. De eigenaar van de review website krijgt commissie, de maker van het product een sale en een klant en de klant zelf een mooi product.

affiliate marketing stappenplan

De kracht van een affiliate website zit in het op lange termijn meer en meer aantrekken van bezoekers die op zoek zijn naar producten die jij promoot. Deze mensen willen zich laten informeren of zitten in al een koop modus en hebben het laatste zetje nodig. Hoe groter jouw website en hoe meer waarde jij biedt, hoe sneller en hoe meer commissies je kunt ontvangen. Dit legt gelijk uit waarom een affiliate website met 5 artikelen nog niet veel zal doen, in tegenstelling tot een website met 500 artikelen.

Voor- en nadelen affiliate website

Tussen neus en lippen door heb ik al enkele eigenschappen van een affiliate website genoemd. Voor een beter beeld som ik de grootste voor- en nadelen voor je op.

 • Je werkt met organisch verkeer en betaald dus niet voor je bezoekers, mensen komen bij voorbaat al met de juiste intentie naar jouw website

 • Je ontvangt commissies en hebt daardoor geen omkijken naar de klanten die het product kopen of de service die bij het product komt kijken

 • Een affiliate website is 100% uit te besteden wat de commissie inkomsten per definitie 100% passief maakt

 • Een affiliate website werkt op lange termijn dus voor jou dankzij internet, niet andersom

 • Je hebt geen klantenserivce, geen voorraad, geen productonderzoek, geen advertenties en geen overhead kosten

 • De kosten om te starten liggen onder de €50, dit is verwaarloosbaar t.o.v. de potentiële opbrengsten

 • De niche waarin je start kan bijna altijd je eigen interesse zijn, dit maakt starten nog leuker

 • Je bouwt daadwerkelijk aan een asset: een website die op termijn geld voor jou oplevert zonder dat jij nodig bent

 • Mensen die snel geld willen verdienen moeten even 2x denken, dit model werkt op de lange termijn

 • Je moet consistent blogartikelen willen schrijven (min. 1 per week) – maar dit is uit te besteden

 • Zonder een strategie of goede aanpak, kan dit model demotiveren omdat je weinig bezoeker krijgt en daardoor weinig commissies – daarom zijn trainingen zoals de AMR efficiënt

Wat je leert in de Affiliate Marketing Revolutie

Affiliate marketing komt neer op het principe ”eerst zaaien, dan oogsten”. Je hebt een lange aanloop maar het uitzicht is uiteindelijk fenomenaal. In de AMR leer je van A-Z de basis én de details van hoe je een affiliate website opzet. Op het oog lijkt dit eenvoudig, maar zeker met dit type website is aandacht voor detail belangrijk.

Jacko leert je in zijn trainingen stap voor stap elk detail over:

 • In welke niche je kan beginnen
 • Hoe je je stap voor stap website opzet van A-Z
 • Hoe je goede producten vindt
 • Hoe je door Google gevonden wordt en dus door je bezoekers
 • Hoe je leer meten hoe je website presteert met Google Analytics
 • Welke aandachtspunten je niet mag vergeten bij het schrijven van een artikel en correct gebruik van zoekwoorden
 • Hoe een goed artikel eruit ziet
 • De kracht van consistentie, relevantie en lange termijn denken
Affiliate-marketing-overview

Een van de dingen die ik heb geleerd is dat je een goede basis nodig hebt. Zie het als de fundering van je huis. Als je te snel wilt gaan bouwen, zonder dat de palen goed in de grond staan, kom je niet of veel later naar het volgende niveau. Als de basis echt goed staat, is het aan jou om zijn laatste lessen te blijven herhalen en hier beter in te worden: blogartikelen schrijven en plaatsen.

Van actief naar passief

Het mooiste van het affiliate marketing is dat je van actief naar passief kan gaan. In het begin, laten we zeggen de eerste paar maanden zal je veel zelf moeten doen. Denk hierbij vooral aan de website opzetten en artikelen maken. Mocht je genoeg geld hebben, dan kun je zelfs dit direct uitbesteden.

Naarmate je commissies binnen krijgt (of het geld ervoor hebt ) kun je besluiten om zoekwoordonderzoek en het schrijven van artikelen uit te besteden. Het grote gemak hiervan is dat je jezelf veel tijd bespaart en dat je waarschijnlijk kwalitatief betere artikelen krijgt. Je besteedt het werk namelijk uit mensen die dit dagelijks doen en beter kunnen schrijven.

Om volledig passief te gaan werken kun je zelfs het plaatsen van je artikelen laten doen door de persoon die ze schrijft. Op die manier wordt je website continu aangevuld met goede relevante artikelen. Deze leveren vervolgens commissies op, waar jij passief van kunt genieten.

Mijn ervaringen

Na 1,5 jaar actief te zijn in affiliate marketing, heeft niet alleen de AMR maar vooral ook Jacko mij veel geleerd. Op gebied van mindset, artikelen, website optimalisatie en lange termijn denken. Als je de AMR koopt, koop je zeker niet alleen een training om een succesvolle affiliate website op te bouwen. Je krijgt namelijk ook direct toegang tot:

 • Een actieve AMR community die meer dan waardevol is. Met nu bijna 12.000 leden kom je in een warm nest met enthousiaste affiliates. Stuk voor stuk bereidwillig om jou verder te helpen.
 • Coaching van Jacko. Je kan Jacko zowel via de AMR community als dagelijks per e-mail alle vragen stellen die je hebt. Ik heb op die manier veelvuldig contact met hem en ik krijg altijd binnen een dag reactie.
 • Iets wat ik onderschatte toen ik net begon, maar de AMR zit niet alleen vol met behulpzame en succesvolle affiliates. Er worden ook veel artikelen gedeeld over hoe jij verder komt als je een probleem hebt met bijvoorbeeld je website. Er is dus al heel veel informatie beschikbaar die bij elkaar een nieuwe training zouden kunnen vormen.

Waar affiliate marketing vooral op neerkomt en dat is ook mijn ervaring, is het geloof in succes op lange termijn. Het is een manier van geld verdienen die naarmate je website groter wordt (meer artikelen), meer commissies op gaat leveren. Ik heb 1x op het punt van pauze gestaan. Dit kwam omdat ik te weinig die lange termijn voor ogen had en te graag commissies wilde zien. Jacko herinnerde mij er direct aan: waarom ben je begonnen en je bent al zover, laat het niet voor niks zijn. Daardoor ben ik in een half jaar tijd van 5-10 bezoekers per dag naar 30-60 bezoekers per dag gegroeid, met de positieve gevolgen van dien.

Kleine investering, grote impact

Deze titel omvat voor mij letterlijk de Affiliate Marketing Revolutie. Het is een kleine investering van slechts €47,- die jou alles geeft om een succesvolle affiliate website op te zetten. De impact die deze website kan hebben over 1 jaar is groot. Het wordt namelijk een geld producerende asset voor je waarbij je ook alles kan uitbesteden.

Het mooie is, je krijgt levenslang toegang tot de AMR en de waardevolle community die erbij zit. Als je het mij vraagt, een no-brainer, al moet jij wel actie ondernemen;)

affiliate marketing revolutie

Start nu jouw affiliate website onder begeleiding van Jacko Meijaard

Jacko runt momenteel 25 affilaite websites en verdient dagelijks passief duizenden euro’s. Deze kennis zit allemaal in de AMR!

Ontdek de Affiliate Marketing Revolutie

Meest recente artikelen

Leon
Ben jij net als ik fan van online ondernemen & online geld verdienen, wil je er graag meer over leren of ben je al bezig, maar wil je graag een nieuwe inkomstenbron opbouwen? Op dit blog vertel ik je alles over de mogelijkheden van online geld verdienen en hoe jij financiële onafhankelijk kan creëren! Ik ben Leon, online ondernemer en via geldisgoed.nl neem ik je mee in een wereld die mijn wereld zeer positief heeft veranderd. Benieuwd naar meer? Laat een reactie voor me achter of kijk even rond!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *