Bitcoin Meester Review

Is dit de beste en veiligste broker om crypto's te kopen?

Gemiddelde leestijd: 16 minuten
bitcoinmeester-logo

Bitcoin Meester is een Nederlands crypto platform waar je ruim 200 cryptovaluta kunt kopen en verkopen. Dit platform lijkt minder bekend dan brokers zoals Bitvavo. LiteBit of Binance, maar doet hier zeker niet voor onder. Sterker nog, er wordt meer gezocht en gehandeld naar Bitcoin Meester, maar waarom zou dit zijn?

Om hier antwoord op te geven heb ik verder onderzoek gedaan naar dit platform en deel ik in de review waarom Bitcoin Meester zo populair is! Het platform geeft je de mogelijkheid om eenvoudig, snel en veilig crypto te verhandelen. Het maakt gebruik van alle veilige betaalmethodes en kent geen verborgen kosten of verassingen, alles open en eerlijk.

Inhoudsopgave

Handelen in cryptovaluta

Cryptovaluta is een mooi woord voor een digitale currency, net zoals dat de Euro een currency is. Alleen is de Euro niet digitaal. Crypto en in het bijzonder zelfs Bitcoin kan binnen nu en een aantal jaren een grote impact gaan hebben op het financiële stelsel zoals wij dat kennen. Niet voor niks is Bitcoin in de afgelopen jaren zo gestegen.

We zouden er dagen over kunnen praten, maar bitcoin heeft er voor gezorgd dat er totaal nieuw verdienmodel en financieel systeem in ontwikkeling is. handelen in cryptovaluta zoals bitcoin kun je in bepaalde mate vergelijken met aandelen, echter is de volatiliteit een stuk hoger. Koersdalingen en stijgingen van 30% zijn hierin geen uitzondering.

Als je met de juiste kennis weet hoe deze koersen werken, kun je er ook leuk geld mee verdienen. Maar om te handelen heb je een platform nodig. Hierin biedt Bitcoin Meester uitkomst. Je kunt de door hun aangeboden diensten gebruiken om crypto te kopen en verkopen. Laten we nu inzoomen Bitcoin Meester. Aan het eind van de review kunt je dan de keuze maken om direct een account aan te maken en je eerst cryptovaluta aan te kopen.

Bitcoinmeester.nl

Het platform is feitelijk een broker, een digitaal/online bedrijf waar je cryptovaluta kunt kopen en verkopen. Bitcoin Meester bestaat sinds 2017 en is zoals hierboven als kort benoemd één van de populairste en sterkst groeiende brokers in Nederland. Een deel van deze populariteit ligt in het feit dat het een Nederlands bedrijf is.

Dit houdt dus in dat je Nederlandse klantenservice hebt. Daarbij komt dat alle informatie op de website in begrijpelijke Nederlandse taal staat. Daardoor geen verrassingen of onduidelijkheden. Wat ik persoonlijk ook zeer fijn vindt, is dat Bitcoin Meester zeer actief artikelen schrijft. Mocht je dus iets niet weten, dan is de kans groot dat ze dit haarfijn hebben uitgelegd in een artikel of in de veelgestelde vragen.

Als je in bitcoins of altcoins wilt handelen, kun je veilig en eenvoudig gebruik maken van Bitcoinmeester.nl. Je kunt de door jouw gewenste cryptovaluta kopen, maar ook verkopen wanneer jij dit wilt.

Geschiedenis

Mocht je iets minder bekend zijn met de geschiedenis van crypto, dan hier een kleine inleiding. In 2008 werd bitcoin in het leven geroepen door Satoshi Nakamoto. Een tot nu toe onbekend persoon die een white paper op internet publiceerde die de opmars van de cryptovaluta bitcoin betekende.

Sinds dat jaar is crypto jaarlijks meer en meer in populariteit gestegen, vooral bitcoin. Nog geen 10 jaar later kwam de bitcoin al tot zijn eerste hoogepunt, of beter gezegd, all time high. De koers kwam op $20.000 te staan. Realiseer je even dat 1 bitcoin in 2008 op $0 begon. Stel dat je toen al had meegedaan, was je inleg dus verveelvoudigd.

Lange tijd werd dit hoogtepunt onmogelijk gehouden, tot het daar was. De munt bleek sterk en bleef ondanks zijn volatiliteit groeien. Dit hadden de oprichters van Bitcoin Meester ook door. In 2017 werd het bedrijf opgericht en richtte zich op zowel bitcoin als altcoins.

Altcoins zijn alternatieve munten op de bitcoin en hebben in tegenstelling tot bitcoin een bedrijf dat erachter zit. Bitcoin heeft dit niet.

Oprichting Bitcoin Meester

Het bedrijf is opgericht door Boyd Meuleman en Mitchell Zandwijken. 2 heren met een passie voor bitcoin en de hierbij behorende blockchain technologie. Al vroeg hadden zij door dat bitcoin een grote betekenis zou krijgen. Zelf waren en zijn ze ook actieve crypt handelaren. Je zou dus kunnen stellen dat ze van hun passie hun bedrijf hebben gemaakt.

Aanbod van cryptovaluta

Sinds de oprichting in augustus 2017 bleek Bitcoin Meester al direct veelbelovend. Ondanks dat het zeker niet de enige broker is, zoals in de inleiding al vermeld, biedt het platform iets opvallends. De broker is vrij toegankelijk, biedt een groot scala aan altcoins en is 100% Nederlands. We zien alle bekende cryptovaluta terugkomen. Wanneer je naar bitcoinmeester.nl gaat en op koers en coins klikt zie je een overzicht met real-time koersen

Het huidige aanbod van Bitcoin Meester biedt naast bitcoin, meer dan 200 altcoins aan. De kans is daardoor zeer groot dat de munt die jij wilt kopen hier tussen zit en daarmee te koop is. Verkopen is vervolgens ook mogelijk op elk moment wanneer jij dit wenst. Dit kun je vergelijken met handelen bij Bitvavo.

Handleiding crypto kopen

Bitcoin Meester is zo ontworpen dat je je met groot gemak eenvoudig kunt aanmelden en crypto kunt kopen. De broker werkt erg intuïtief wat dat betreft. In het volgende overzicht zie je hoe het proces in zijn werkt gaat:

 1. Registreer je bij Bitcoin Meester
 2. Voer altijd je echte gegevens in en klik op account aanmaken (wel particulier, een zakelijk account werkt momenteel nog niet)
 3. Verifieer je e-mail adres en log in.
 4. Vul de overige verificatie vragen in
 5. Maak het tabblad portefeuille actief en klik op Euro’s storten
 6. Voer hier het bedrag in waarvoor je crypto wilt kopen en kies je gewenste betaalmethode
 7. Kies je voor iDeal? Dan staat het bedrag direct onder BM credits
 8. Via het tablad portefeuille ga je naar cryptocurrency en klik je de munt aan die je wilt kopen
 9. Geef aan hoeveel van je gestorte tegoed/credits je wilt investeren in crypto

Je hebt nu geïnvesteerd in crypto met Bitcoin Meester. Je crypto’s staan vrijwel direct in je wallet die Bitcoin Meester voor je aanmaakt.

Waarin onderscheid Bitcoin Meester zich?

Om te beginnen, als je wilt starten met het kopen van bitcoin of altcoins, ben je bij Bitcoin Meester aan het juiste adres. Ook al kun je uit veel meer brokers kiezen, dit platform heeft zich wel bewezen op bepaalde fronten.

Efficiënt handelen

Om te beginnen ben je niet de eerste en laatste op dit platform, al ruim 50.000 mensen gingen je voor. Volgens eigenaar Mitchell is dit mede te danken aan de manier waarop het platform werkt. Zo hoef je niet je cryptovaluta om te zetten naar bitcoin, voordat je het koop of verkoopt. Je kunt bijvoorbeeld direct XRP inruilen voor Holo om maar een voorbeeld te noemen.

Je kunt dus zeer eenvoudig crypto bijkopen, verkopen en ook tegen andere munten. Bitcoin Meester heeft dit gedaan om handelen voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk en laagdrempelig te houden.

Veilig inloggen / account aanmaken

Ook al staan Bitcoin Meester bij de DNB geregistreerd en moeten ze zich aan strenge wetgeving houden, dit levert geen probleem op om een account aan te maken. Bij het maken van het account doorloop je soepel de stappen en is de informatie die van je gevraagd wordt eveneens logisch.

Veilig aankopen

Elke aankoop die je via Bitcoin Meester doen kan via iDeal. Het populairste en meest gebruikte betaalmiddel in Nederland. De transactie is snel gemaakt en je tegoed staat bijna direct op je account in het dashboard.

Transparant!

Wat en wanneer je ook koop of verkoopt, het platform is 100% transparant in wat je betaald en tegen welke prijs. Je hebt in tegenstellig tot andere brokers dus geen verborgen kosten. Niet voor niks lees je op de website letterlijk ”what you see is what you get”. Heldere informatie, veilige transacties en met een goed gevoel handelen is dan ook geen probleem.

Handelskosten Bitcoin Meester

Als tot nu toe bovenstaande voordelen van Bitcoin Meester jou aanspreken, komt er nog een laatste bij. Want ook de handelskosten zijn voordelig. Je betaalt per transactie een standaardtarief van 1%. Het mooie is dat je dit percentage naar beneden kunt krijgen als je een VIP level behaald. Het komt erop neer dat hoe meer je handelt, hoe lager je fee wordt. Zie het voorbeeld hieronder:

bitcoin meester vip level

Het VIP level wordt gebaseerd op 30 dagen handel. Als je dus per maand voor voor meer dan €1000,- of €5000,- handelt, betaal je nog maar 0,7 of 0,8% fee.

Any to any functionaliteit

Tel hier de unieke any to any functionaliteit bij op. Deze halveert namelijk de te betalen fee. Stel jij maakt een trade van bitcoin naar euro en weer naar ethereum. Dan betaal je niet 2x fee (verkopen en aankopen), maar 1x want je maakt gebruikt van any to any.

Stablecoins

Handel je ook in stablecoins? Dan is je fee slechts 0,1% per transactie. Een stablecoin is een cryptomunt waarvan de waarde direct gekoppeld is aan een fiat valuta zoals de Euro of Dollar.

Staking

Staking is het vasthouden van je crypto in je wallet en hierover rente ontvangen in crypto. Sinds begin 2021 biedt Bitcoin Meester dit aan en gebruikers van het platform kunnen hiermee interessante staking rentes en rewards ontvangen. De rewards zijn variabele en mede afhankelijk van het netwerk of het bedrijf achter de munt. Het mooie is, het platform biedt tot wel 10,5% aan rewards aan, zo kun je zonder er moeite voor te doen ook online geld verdienen.

Ervaringen Bitcoin Meester gebruikers

Eerder noemde ik al dat Bitcoin Meester meer dan 50.000 klanten kent. Om jezelf niet blind aan te melden bij het platform, heb ik gekeken naar andere reviews en beoordelingen over dit platform. Ik was enthousiast, maar oordeel zelf.

Als je al nagaat dat mensen niet zomaar een review achterlaten, is het bijzonder dat ruim 1.400 mensen dit al hebben gedaan. Een vrij hoge score dus met een gemiddelde van 4 sterren. Kijkend naar een schaal van 1-5 is dat dus goed/uitstekend. Enkele reviews die eruit sprongen deel ik hieronder.

bitcoin meester review

Starten bij Bitcoin Meester?

Aangekomen bij het einde van de review, heb je uitgebreide informatie gekregen over Bitcoin Meester. Tussen de regels door heb je zelfs mijn mening en ervaring met dit platform kunnen lezen. Ik zit al een tijdje bij Bitcoin Meester en ik kan je dit platform zeker aanraden. Als jij wilt starten met inkopen van cryptovaluta, wacht dan niet te lang en maak vandaag nog gebruikt van deze klantvriendelijke en volledig Nederlandse broker.

De voordelen die deze broker heeft:

 • Snelle en vriendelijke Nederlandse klantenservice
 • Transparant in elke stap van aankoop tot verkoop
 • De website is duidelijk en je vindt er veel informatie omtrent crypto. Je kunt dus vrijwel elk antwoord ook hier vinden.
 • Je kunt rechtstreeks cryptovaluta tegen elkaar wisselen, dit is lang niet altijd het geval bij andere brokers.
 • Bitcoin Meester werkt met een snelle overzichtelijke app

Ik kan Bitcoin Meester dan ook aanraden als broker, mijn ervaringen zijn zeer positief. Wil jij ook direct handelen in cryptovaluta? Maak dan gebruik van onderstaande link en maak geheel gratis een account aan. Na verificatie kun je direct genieten van alle voordelen van deze broker!

bitcoinmeester-logo

Maak nu gratis een account aan bij Bitcoin Meester

Naar Bitcoin Meester

Meest recente berichten

Leon
Ben jij net als ik fan van online ondernemen & online geld verdienen, wil je er graag meer over leren of ben je al bezig, maar wil je graag een nieuwe inkomstenbron opbouwen? Op dit blog vertel ik je alles over de mogelijkheden van online geld verdienen en hoe jij financiële onafhankelijk kan creëren! Ik ben Leon, online ondernemer en via geldisgoed.nl neem ik je mee in een wereld die mijn wereld zeer positief heeft veranderd. Benieuwd naar meer? Laat een reactie voor me achter of kijk even rond!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website maakt gebruikt van cookies. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op "cookies toestaan" om je de best mogelijke browse-ervaring te geven. Als je deze website blijft gebruiken zonder je cookie-instellingen te wijzigen of als je hieronder op "Accepteren" klikt, stemt je hiermee in.

Sluiten