Op automatische piloot geld verdienen met bitcoin

Gemiddelde leestijd: 7 minuten

Geld verdienen met bitcoin is niet altijd een kwestie van veel kennis, veel traden of crypto expert worden. Sterker nog, er zijn methodes, die ik zelf dagelijks gebruik, waarbij je geld kan verdienen met bitcoin op automatische piloot. Het klinkt als te mooi om waar te zijn, maar door het slim aan te pakken en geloof te hebben in het compound effect op lange termijn kan bitcoin voor jou werken.

Het systeem wat ik hiervoor gebruikt is simpel en groeit wekelijks. Er komen een aantal factoren bij kijken, consistentie, doorzettingsvermogen en geloven dat het werkt. Waar ik het over heb? Ik combineer affiliate marketing met de promotie van brokers. Een systeem dat werkt, niet voor het snelle geld gaat maar op lange termijn erg goed werkt. Hoe ik dit doe, leg ik je nu uit.

Hoe het systeem werkt

De manier van geld verdienen met bitcoin die ik gebruik is mede dankzij toepassing van affiliate marketing en staking. Op deze affiliate website praat ik regelmatig over crypto, bitcoin en brokers waar je crypto kan kopen. Net zoals dat ik bij een andere website een artikel hierover kan lezen, doen mensen dit ook bij mij.

Omdat ik aangesloten bij bij onder andere Bitvavo, kan ik mijn affiliate link van dit platform met jullie delen. Als ik bijvoorbeeld praat over goede brokers waar ik tevreden over ben of waar je je crypto kan aankopen, promoot ik daarmee Bitvavo. Waarom Bitvavo? Het is de goedkoopste Nederlandse broker waar je veilig en snel je crypto kan aankopen, verkopen en verhandelen.

Als jij bij Bitvavo met mijn link een account aanmaakt, wat overigens gratis is, kan jij een week lang gratis handelen tot €1000,-. Dit wil zeggen dat je geen transactiekosten betaald in je eerste week. Verder merk je niks van het feit dat jij via mijn link een account hebt aangemaakt. Ik krijg een commissie over jouw transactiekosten, dat is alles. Hetzelfde zou werken als iemand jouw link straks gebruikt.

Waarom een affiliate website?

Mocht je nog niet helemaal bekend zijn met affiliate marketing, lees dan even dit artikel. Als affiliate promoot ik zoals gezegd crypto gerelateerd producten. Zodra iemand zichzelf dus gratis aanmeld bij Bitvavo via mijn link (wat regelmatig gebeurd) ontvang ik dus een commissie. Mijn affiliate website heeft dus een gratis bezoeker geconverteerd naar een klant van Bitvavo via mijn artikel en link.

Je kunt aal aanvoelen dat als ik meer en meer praat over crypto onderwerpen, ik ook steeds meer mensen aantrek naar mijn website. Hoe groter mijn website, hoe meer mensen en hoe meer kans op conversie. Los van het schrijven (wat je ook uit kan besteden) gaat de rest automatisch. Ik hoef behalve het artikel, niks te doen, behalve afwachten tot een bezoeker zich aanmeld.

Zoekwoorden zijn key

Dit wijkt een beetje van het onderwerp af, maar is niet onbelangrijk. Mocht je het je afvragen, ik gebruik gericht zoekwoord onderzoek om te weten waar mensen op zoeken. Ik gok dus niet dat iemand bijvoorbeeld zoekt op ”met bitcoin geld verdienen” maar ik weet dat er gezocht wordt op ”geld verdienen met bitcoin”.

Dit maakt voor mij de kans groter dat mensen mijn website vinden en bezoeken. Vervolgens moeten deze bezoekers zich willen aanmelden bij Bitvavo bijvoorbeeld en de rest gaat vanzelf.

Hoe verdien je op autopiloot bij Bitvavo?

Bij Bitvavo kun je als je je crypto op je wallet houdt (dus op het platform) gebruik maken van staking. Je krijg dan rente in de vorm van crypto op je balans gestort en dit week na week. Zo verdien je dus ook week na week een beetje crypto meer.

Dit effect kun je vergroten door bovenstaande manier te gebruiken, namelijk meer mensen in contact laten komen met jouw affiliate link. Hierdoor is jouw balans niet afhankelijk van hoeveel jij trade, maar wordt je geholpen door je affiliate bezoekers. Stel dat jij via mij een Bitvavo account aanmaakt en je besluit te gaan traden, dan help je mij verder met commissies.

Als jij dit zelfde trucje ook doet, verdien jij er ook aan: dat is de kracht van affiliate marketing waarbij je geld kan verdienen met bitcoin. Door middel van staking in dit geval.

Start ook met geld verdienen met bitcoin

Zoals je ziet is het verdienen van geld of bitcoin niet alleen afhankelijk van jouw inleg bij een broker of jouw uren ruilen voor geld. Door het gebruik van affiliate marketing, met of zonder website, kun je al starten met deze methode. Hoe meer jij je link kan delen en hoe meer deze gebruikers traden, hoe interessanter het voor je is.

Het enige wat je nog moet doen is jouw balans omzetten naar crypto en staking zijn werk laten doen.

Is het echt zo makkelijk of lijkt dit? Dit is helemaal afhankelijk van jou. Ben je wel of niet bereid een affiliate website op te richten waarin je over dit soort onderwerpen praat? In theorie hoef je maar 5-10 actieve traders te voorzien van jouw affiliate link en je ziet je inkomsten week na week groeien. Dit wordt uiteindelijk een compounding effect.

Elke euro die binnenkomt kun je namelijk direct omruilen voor bitcoin. Hierover krijg je weer staking opbrengsten + bitcoin wordt meer waard. Niet alleen verdien je dus meer, je kapitaal groeit ook.

Maak eenvoudig en snel jouw gratis Bitvavo account aan

Gratis Bitvavo account aanmaken

Lees meer

Leon
Ben jij net als ik fan van online ondernemen & online geld verdienen, wil je er graag meer over leren of ben je al bezig, maar wil je graag een nieuwe inkomstenbron opbouwen? Op dit blog vertel ik je alles over de mogelijkheden van online geld verdienen en hoe jij financiële onafhankelijk kan creëren! Ik ben Leon, online ondernemer en via geldisgoed.nl neem ik je mee in een wereld die mijn wereld zeer positief heeft veranderd. Benieuwd naar meer? Laat een reactie voor me achter of kijk even rond!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *