Online vastgoed bouwen met de Internet Succes Gids

Gemiddelde leestijd: 8 minuten

Kun je daadwerkelijk leven van affiliate marketing als passieve inkomstenbron? Dat is een vraag die ik me voorhield toen ik begon via de Internet Succes Gids van Jacko Meijaard. Ik hoorde al veel verhalen over dat dit de meeste passieve manier zou zijn om inkomsten te genereren. Ook zag ik dagelijks jaloersmakende berichten van Jacko over zijn affiliate commissies. Hij verdiende op 1 dag wat een gemiddelde werknemer nog niet eens per maand verdient.

Hoe realistisch is deze wereld en wat moest ik ervoor doen om dit te bereiken. Want ik weet dat online geld verdienen steeds populairder wordt en de mogelijkheden bijna onbeperkt zijn. Zeker onder jongere mensen hoor je steeds meer onvrede op school, hoge studiekosten en wat wil ik nou eigenlijk later. ”Vroeger” had je je daar vaak maar bij neer te leggen, tegenwoordig lijkt het makkelijker dan ooit om online je bedrijf te starten en geld te verdienen. Alles dankzij internet en mede dankzij affiliate marketing.

Weet je nog niet precies wat affiliate marketing is? Lees hier mijn blog over het opzetten van een affiliate marketing website.

Het Internet Succes Gids geheim

Dit is wat iedereen wil weten. Wat is het geheim van het succes van Jacko en andere affiliates die financieel gezien kunnnen leven van affiliate marketing? Hoe kun je duizenden euro’s per maand verdienen zonder al te veel moeite. Althans zo lijkt het. De Internet Succes Gids biedt een affiliate marketing cursus waarin je van A tot Z geleed wordt hoe je een affiliate website opbouwt.

De start van een affiliate website vrij goed te doen, zelfs als je geen ervaring hebt of voor het eerst van affiliate marketing hoort. Net als dat je leerde autorijden en niet wist hoe je achteruit moest inparkeren wat je nu waarschijnlijk wel kan. Stap voor stap ontdek je hoe al die succesvolle affiliate websites zijn opgebouwd. Je krijgt dus niet alleen een kijkje in de keuken, maar ook hoeveel gram suiker in er het beslag moet en zelfs waar je de suiker koopt. Je snapt de metafoor hoop ik.

Het geheim komt eigenlijk pas aan het eind. Als je website live staat en gevuld moet worden met blogs. Dit is waar ”het geheim”, wat overigens geen geheim is, over gaat. Consistent aan je website werken door in ieder geval wekelijks een blog te uploaden. Als je dit doet met relevante onderwerpen over jouw niche, dan stuurt Google jou op een gegeven moment bezoekers. Deze bezoekers worden na verloop van tijd klanten en als gevolg zie jij commissies binnen komen.

Leven als een affiliate

Noem het hoe je wilt, maar zodra je begint met een affiliate website en andermans productne promoot, ben je affiliate marketeer. Leven als een affiliate zie ik dus niet zozeer als een baan of als werk. Dit is het misschien wel, maar zo voelt het niet. Ik praat over informatie in de vorm van een blog over onderwerpen die ik interessant vind. Als bonus krijg ik ervoor betaald. Hoe beter ik dit ga doen en hoe langer ik het volhoud, hoe meer in ga verdienen. Dit is waar het echte affiliate leven begint.

Dankzij de Affiliate Marketing Revolutie ben ik dan ook in staat om te leven van affiliate marketing. Waar het op neer komt is dat de website wekelijks voorzien wordt van blogs (minimaal 1). Op die manier trek ik maandelijks meer bezoekers naar mijn website en nemen de commissies langzaam maar zeker toe. Meer bezoekers betekent namelijk direct meer kans op commissies.

stappenplan affiliate marketing

Passief inkomen opbouwen

Dit is een van de redenen waarom ik begonnen ben als affiliate marketeer. Passief inkomen genereren. Of zoals ik het liever zeg, ik werk maandelijks om digitaal vastgoed op te bouwen. Een website en een artikel bestaan namelijk over 10 jaar nog steeds. Je doet dus 1x moeite voor een blog die vervolgens jarenlang mee kan gaan en geld kan opleveren.

Een ander groot voordeel is dat je het vrij makkelijk kan opschalen. Als je namelijk 1 website hebt waar je al inkomen uit haalt, kun je een 2e website starten en meer artikelen per week produceren. Hoe meer je produceert en hoe mee website je creëert, hoe meer inkomen je zal genereren. Dit maakt dat een affiliate website geschikt is om op langere termijn steeds meer geld te genereren.

Blog schrijven uitbesteden

Ik hoor je denken, eerst maar eens 1 website tot een succes brengen. Hier heb je helemaal gelijk in. Bedenk je wel dat als je eenmaal succes hebt en commissies binnenkrijgt, je je 2e website kunt starten en kan gaan denken aan werk uitbesteden. De kracht van lange termijn denken is namelijk dat je groeit en taken gaat uitbesteden. Zo groeit je inkomen, maar vermindert jouw daadwerkelijke tijd die je erin steekt. Die tijd kun je weer voor andere zaken gebruiken. Als we het dus hebben over passief, is dit voor mij passief. Geld verdienen, waarvoor je in the end steeds minder voor hoeft te doen: je blogs worden geschreven en geplaatst en Google zorgt voor de bezoekers. Wil je hier meer van weten? Lees dit verhaal even.

Minimale investering, maximaal resultaat

Uiteindelijk draait het om actie ondernemen. Voor niks gaat de zon op. Als jij geld wilt verdienen met het meest passieve internet verdienmodel, moet je er eerst wat voor doen. Een slimme start is een start met de Affiliate Marketing Revolutie. Ik ben zo ook begonnen en ben daar nog steeds blij mee. Dit kan al met een minimale investering van €47.- waarna je maximaal resultaat kan behalen. Dit heb je zelf in de hand.

Ik zou zeggen, wacht niet langer en profiteer van de kortingsactie die Jacko nu heeft lopen. Alleen action takers komen er namelijk. Passief geld verdienen wil iedereen wel, maar wat heb je er voor over. Onderneem dus actie en bepaal of jij, net als Jacko wil leven als affiliate marketeer en wil genieten van commissies als je slaapt of geniet van je vakantie.

Meest recente artikelen

Leon
Ben jij net als ik fan van online ondernemen & online geld verdienen, wil je er graag meer over leren of ben je al bezig, maar wil je graag een nieuwe inkomstenbron opbouwen? Op dit blog vertel ik je alles over de mogelijkheden van online geld verdienen en hoe jij financiële onafhankelijk kan creëren! Ik ben Leon, online ondernemer en via geldisgoed.nl neem ik je mee in een wereld die mijn wereld zeer positief heeft veranderd. Benieuwd naar meer? Laat een reactie voor me achter of kijk even rond!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *