Misss Bitcoin, coach en boegbeeld van crypto Nederland

Gemiddelde leestijd: 10 minuten

Hebben we het in Nederland over crypto of specifiek bitcoin, dan hebben we het al snel over Madelon Vos,. Ook wel bekend als Misss Bitcoin. Een jonge maar zeer actieve vrouw als het gaat om kennis deling over crypto en macro economie. Niet alleen doceert de duizenden mensen met haar cursussen en Moneytalks Community. Ze heeft een succesvol en groeiend Instagram en Youtube kanaal en is een veelgevraagd spreker in podcasts en Youtube video’s/shows.

Als je je een beetje verdiept in bitcoin, kom je haar naam ook onherroepelijk tegen. De naam Misss Bitcoin komt uiteraard van de nummer 1 cryptomunt die Madelon op de voet volgt en binnenste buiten kent. Het is een hedge tegen het grote economisch systeem dat op klappen staat en meer dan voldoende input biedt om over te vertellen, geld in te verdienen en mensen in te doceren.

Boegbeeld van bitcoin en crypto Nederland

Nog vaak denken we bij een financiële wereld aan mannen in pakken, saaie banken, hypotheken en ons salaris. Sinds de komst van crypto en vooral bitcoin, is digitaal geld steeds interessanter aan het worden. Dit komt vooral door de redenen waarom de munt bestaat. Het moet namelijk een erkend wereldwijd betaalsysteem worden dat decentraal staat. De overheid en banken hebben er geen invloed op in tegenstellig tot de Euro of Dollar.

Misss Bitcoin of Madelon, kreeg hier al vroeg lucht van en werd van jongs af aan al geleerd dat geld voor je moet werken. Zij is dan ook al vroeg begonnen met het opbouwen van een portfolio waarin bijvoorbeeld edelmetalen en crypto niet in mogen ontbreken.

Door haar aanwezigheid op social media en het uitrollen van haar trainingen, is de bekendheid van Madelon vergroot. Gelukkig maar, want het is een verfrissend gezicht en mooie verschijning in deze ogenschijnlijke mannenwereld. Je zou kunnen zeggen dat ze het vrouwelijke boegbeeld is van crypto Nederland. Haar kennis is van hoog niveau en ze heeft een duidelijke visie op de economie.

Wil je meer lezen over Madelon? Lees dan dit artikel over Madelon Vos als crypto expert.

Hieronder zie je de eerste video die ze 3 jaar geleden opnam. Uiteraard over bitcoin. Nu heeft ze bijna 61.000 abonnees en zelfs een internationaal Youtube kanaal naast haar nationale kanaal.

Misss Bitcoin als crypto coach

Waar het begon met één basis training over wat bitcoin precies is, groeide het aantal trainingen de Madelon gemaakt heeft al snel. Een van haar passies is namelijk handelen. Het begon met daytraden, alleen paste dit niet 100% bij wat Madelon op lange termijn vol wilde en kon houden. Tegenwoordig handelt ze op basis van koersen lezen/voorspellen en weten wanneer ze welke trades kan plannen of zetten.

Topproducten van Madelon Vos

Wie wil beginnen in crypto, meer wil leren over crypto, graag meeleest of luistert naar expert of graag wil handelen is op het juiste adres. Alle mogelijk zitten verpakt in 3 pakketten. Eigenlijk 4, want sinds kort biedt Madelon Bitcoin Basics en Technische Analyse aan als 1 pakket.

Je kan dus beginnen waar jij wilt in de wereld van crypto en zeker weten dat je door kenners geholpen wordt. Zeker met Moneytalks is dit het geval. Meer hierover bij de volgende beschrijvingen.

De basis leren van bitcoin en cryptocurrency

Voor de perfecte basis over bitcoins en andere crypto’s is dit de training voor jou. Hier leer je namelijk de complete basis om verder te gaan met crypto. Niet alleen leer je veel over crypto en bitcoin, je gaat ook aan de slag. Zo leer je hoe je crypto veilig aanschaft, verkoopt of verstuurt.

Leuk om te weten is dat je €5 bitcoin gratis krijgt, dit is om je zonder risico alvast mee te laten doen en te laten voelen hoe het is om crypto te bezitten. Dit is het begin van manieren leren om geld te verdienen aan crypto en leren waarom dit zo belangrijk is.

Met deze Bitcoin Basics training heb jij een goed en compleet beeld van wat je aan kennis nodig hebt om je verder te ontwikkelen in crypto. Plus, je krijgt 30 dagen gratis toegang tot haar super waardevolle Moneytalks Community!

Deze training krijgt een gemiddelde van een 4,8/5 van 5570+ mensen

Leren geld verdienen met Technische Analyse

Oke, als je weet wat bitcoin precies is en hoe crypto werkt ben je al verder dan de meeste mensen. Maar je moet iets met deze informatie doen. Anders is het kennis die je niet gebruikt. Het vervolg hierop is vaak dat je gaat handelen of traden. Je heb een basis van de cryptovaluta, deze kun je nu gebruiken om te leren hoe het handelen erin werkt met technische analyse.

Dit klinkt spannender als dat het is. Het ligt er een beetje aan wat voor type handelaar je bent en of je focus hebt op korte termijn winsten of lange termijn. Hoe dan ook komt het neer op het begrijpen van hoe je een handelsplatform gebruikt en waar op moet letten als je je eigen geld inzet.

Stap voor stap brengt Madelon je deze kennis haarfijn bij in haar cursus Technische Analyse. dit betekent dat je gaat leren hoe koersen bewegen en waarom. Als je dit onder de knie krijgt, kun je hier namelijk op anticiperen. Als je koersen leert lezen, kun je ook je koop en verkoopmomenten beter bepalen. Een bekend platformen dat hierbij veel gebruikt worden zijn Bitvavo.

Deze training krijgt een gemiddelde van een 4,8/5 van 6500+ mensen

MoneyTalks Community

Op het moment dat je je wekelijks of zelfs dagelijks bezig houdt met crypto, kan het zijn dat je hier graag over wilt praten of vragen hebt. Wat is er dan beter om direct met mensen in contact te komen die in dezelfde mindset op dezelfde reis zitten als jij. Soms zijn het zelfs mensen die al ver voor jou liggen en je dus supergoed verder kunnen helpen.

Een uitstekende plek waar dit allemaal samenkomt is MoneyTalks. Een actieve Discord groep vol crypto enthousiastelingen. Hier kun je met vrijwel elke crypto gerelateerde vraag terecht of meelezen met wat anderen mensen doen.

moneytalks community

Deze waardevolle chatgroep krijgt een gemiddelde van een 4,8/5 van 1400 mensen

Als je dit stiekem bij elkaar optelt zie je dat de reviews alleen al van circa 13.000 mensen komen! En dat met een 4,8/5. Dit zijn dus alleen de mensen die de daadwerkelijk een waardering achtergelaten hebben. Je kunt dus nagaan dat de waarde in deze groepen en trainingen hoog ligt. Er wordt alles aan gedaan om jou zo goed mogelijk van informatie te voorzien en te helpen waar nodig.

Aan de slag met Misss Bitcoin

Lijkt het jou ook leuk om aan de slag te gaan met bitcoin en de fascinerende wereld van crypto. Dan is dit je kans! De groep zit namelijk vol met actiontakers die elk op eigen tempo hun weg door de crypto heen werken. De een verdient er dagelijks zijn brood mee, de ander plant het juist op lange termijn. Je kan alle kanten op, maar een ding staat vast: crypto is het geld van de toekomst.

Het is dus sowieso een slimme zet om je er nu in te verdiepen en daadwerkelijk te weten dat je informatie uit goede bronnen komt. Dit is namelijk op internet en Youtube lang niet altijd het geval, zeker als je nog wat nieuwer bent. Wil jij meer leren over bitcoin en crypto? Kijk dan zeker eens verder via onderstaande knop.

Bitcoin-Basics-Cryptos-cursus

Kijk niet langer vanaf de zijlijn toe hoe crypto meer waard wordt en jouw spaargeld minder!

Leer nu alles over bitcoin en de impact ervan op jouw toekomst…

Ontdek het geld van de toekomst

Meest recente artikelen

Leon
Ben jij net als ik fan van online ondernemen & online geld verdienen, wil je er graag meer over leren of ben je al bezig, maar wil je graag een nieuwe inkomstenbron opbouwen? Op dit blog vertel ik je alles over de mogelijkheden van online geld verdienen en hoe jij financiële onafhankelijk kan creëren! Ik ben Leon, online ondernemer en via geldisgoed.nl neem ik je mee in een wereld die mijn wereld zeer positief heeft veranderd. Benieuwd naar meer? Laat een reactie voor me achter of kijk even rond!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *