Moneytalks Community Madelon Vos

Dé plek voor alles over investeren, bitcoin, macro-economie & TA

Gemiddelde leestijd: 13 minuten

Moneytalks Community van Madelon Vos. Ben jij een crypto liefhebber, bitcoin fanaat, graag met bezig met macro-economie of wil je hier meer over te weten komen? Tot op heden was er in Nederland nog geen gericht kanaal waar je zowel als crypto beginneling of als expert je gedachten kon delen. De Moneytalks Community brengt gelijkgestemden in de cryptowereld bij elkaar. Je kunt er lid van worden en afhankelijk van jouw interesses waardevolle kanalen volgen.

Stel jij hebt prangende vragen over crypto of je wilt graag netwerken met mensen in die wereld. Het kan allemaal in deze community. Hiervoor hoef je niet per se eerst in haar cursus Bitcoin Basics te zitten of bezig te zijn met technische analyses. Ben jij iemand die vragen heeft, informatie wilt delen of zeker wil weten dat de informatie die je leest betrouwbaar is, probeer Moneytalks dan eens.

Over Madelon Vos

Madelon Vos, op social media ook wel bekend als Miss Bitcoin, maakt zichzelf al jaren hard voor cryptocurrency. Het is haar passie en al circa 8 jaar haar interesse. Zoals haar bijnaam al zegt, vind ze crypto interessant, maar zit de bitcoin in haar vizier. Madelon is actief trader en ook wel bekend van de Cryptocast podcast, haar eigen Youtube kanaal (met Madelon navigeert), en snel groeiend Instagram kanaal en ze is columnist.

Ik volg Madelon al geruime tijd en het is een ware bron van informatie en een vrouw die crypto op een leuke manier bespreekbaar maakt. Van jongs af aan werd ze al geleerd dat je geld voor je moest laten werken. Ik zou je dan ook zeker aanraden haar te volgen als je meer wilt weten over de actualiteiten rondom crypto en edelmetalen.

Wat is de Moneytalks Community?

Met inmiddels ruim 750 leden is de de Moneytalks Community een groeiende community gelijkgestemden in de cryptowereld. Oprichter Madelon Vos is zeer bekend in de cryptowereld. Ze besloot naast haar cursussen een plek in te richten waar mensen samen konden komen omtrent dit onderwerp.

In de community zitten al reeds experts, maar ook beginnelingen, en samen met een actieve Madelon is het een zeer interessant platform. Het platform is een product van Madelon dat los staat van haar cursussen, maar er tevens een goede aanvulling is. Je kunt dus vanuit het platform besluiten om ook de cursus aan te schaffen of vice versa.

Abonnementen in de community zijn, afhankelijk van je keuze, direct opzegbaar. Het doel van Madelon is vooral om meer waarde, bekendheid en ruchtbaarheid te geven aan crypto.

moneytalks community

In de Moneytalks Community

De Moneytalks Community bevind zich op het platform Discord. Het is een web-based platform, toegankelijk vanaf elk mobiel apparaat. Momenteel bestaat het platform uit 15 inhoudelijke kanalen waar bijna dagelijks mensen actief zijn. Ook zijn er nog 2 kanalen voor algemene informatie.

Kanalen

Chat. Deel jij het liefst de hele dag door informatie of ben je graag actief, dan is de chat iets voor jou. Op dit kanaal kun je je dagelijks vermaken of inhaken op onderwerpen zoals crypto, huidige koersen en nieuwsberichten. Ook kun je hier je vragen kwijt als je bijvoorbeeld inlogproblemen op je exchange hebt of wat de beste tijden zijn om te traden. Het is een algemene chat waarin uiteenlopende onderwerpen voorbij komen.

Bitcoin Only. Het kanaal waar alle informatie die gedeeld wordt alléén over Bitcoin gaat. Denk hierbij aan koersen, trades, nieuws, Youtube updates etc. Wat er ook gebeurd met de Bitcoin, in dit kanaal lees je het of kun je er iets over kwijt.

Altcoins Only. Wat voor Bitcoin Only geldt, gaat ook op voor Altcoins Only. Deze werkt exact hetzelfde, alleen heeft Madelon een slim onderscheid gemaakt in Bitcoin en Altcoins. Heb jij de vragen, nieuws of iets anders over Ethrerium bijvoorbeeld, dan is dit je kanaal.

Goud en zilver. Naast crypto houdt Madelon zich ook bezig met edelmetalen. Voornamelijk goud en zilver. Hiervoor is dan ook een apart kanaal opgericht. Ben jij voorbeeld bekend met crypto en niet met edelmetaal, dan kun je hier veel leren. Wil jij weten waar je edelmetalen kunt kopen, ook dat leer en lees je hier. Recente gesprekken gaan bijvoorbeeld over de stijgende zilverkoers. Super interessant!

Deel je ta. Ook wel deel je technische analyse. Ben jij actief bezig met technische analyses en wil je graag je bevindingen delen of juist vragen stellen. Dan kun je in dit kanaal delen wat je wilt of meekijken naar het werk van anderen. Omdat Madelon zelf ok actief trader is, praat zij ook actief mee in dit kanaal en kan ze je ook coachen of tips geven.

De beurs. Ben je actief op de beurs of wil je hier meer over te weten komen. In dit kanaal kun je je vragen stellen of informatie delen over aandelen en opties.

Updates

Het technische analyse kanaal in updates is in tegenstelling tot het chat kanaal, het kanaal waar Madelon regelmatig updates geeft over haar eigen analyses. Dit doet ze met onderbouwde informatie. Je krijgt zodoende feitelijk informatie direct vanuit Madelon en dus erg waardevol.

Dagelijkse updates is een interessant kanaal waar je dagelijks belangrijk nieuws te zien krijgt. Soms zijn die meerdere berichten in 1 bericht, om te zorgen dat je alles meekrijgt. Dit is een kanaal waar je 1 keer per dag alle hoogtepunten meekrijgt. Voorbeelden van dit soort berichten zijn:

dagelijkse update

Belangrijke tweets. Misschien zit je al op twitter, misschien niet. Veel invloedrijke of belangrijke personen zoals Willem Middelkoop maar ook Elon Musk delen regelamtig tweets die veel gevolgen kunnen hebben of opvallend zijn. Je hoeft dus niet per se Twitter te hebben of te zoeken wie jw nou moet volgen. Een automatisch systeem zorgt dat jij in Discord de belangrijkste tweets meekrijgt. Een voorbeeld hiervan is:

In het kanaal Youtube video’s doet Madelon ook aan zelfpromotie (geheel terecht) en deelt ze elke video die online komt op haar Youtube kanaal. Eerlijk is eerlijk, de content die ze produceert is buitengewoon waardevol en in het Nederlands. Dit maakt dat de content begrijpbaar wordt gemaakt en dat jij op de hoogte bent van de ontwikkelingen.

Nieuwsfeed is een betrekkelijk klein kanaal maar gaat ook de hele dag door. Je vindt hier nieuws over crypto of ander belangrijk macro-economisch nieuws.

Vraag en antwoord. Een zeer waardevol kanaal voor alle leden. Je kunt bijvoorbeeld je vragen in de algemenere chat stellen, maar in dit kanaal pakt Madelon ook interessante topics mee voor haar maandelijkse Q&A. Vragen die je hier kunt verwachten zijn:

  • Wat is het verschil tussen de Binance en Bitvavo, of;
  • Vraag aan Madelon: denk je dat Bitcoin ooit nog onder de 20K komt.

Statische content

Statische content is content waar geen activiteit of chat in plaatsvindt. Cursussen is er 1 van. Je kunt hier linkjes en info vinden als je graag de cursus van Madelon zou willen aanschaffen. De tweede vorm is aanbevolen platformen. Hier deel Madelon de platformen waarop zij actief is met (affiliate) linkjes hier naartoe.

Overig

Omdat Moneytalks, ondanks de sterke groei ervan met ruim 750 leden, nog maar sinds dit jaar bestaat is het platform in ontwikkeling. Madelon heeft dit kanaal speciaal ingericht om iedereen die feedback/tips heeft hier te delen. Heb jij dus iets wat je mist of iets dat voor verbetering vatbaar is, dan kun je dat hier op kwijt.

Mijn Moneytalks Community ervaring

Net als dat jij het kunt, ben ik begonnen met 7 dagen proeven voor €1,-. Letterlijk een no-brainer vond ik, zeker als je wilt kijken wat het inhoud. De Community is erg actief en je kan merken dat er zowel beginners als ver gevorderden in zitten. Dit maakt het platform bijzonder interessant.

Naast alle leden zie ik ook dagelijks dat Madelon actief is, dit vond ik erg belangrijk omdat het haar platform is. Dit wil niet zeggen dat ze overal op reageert, dit is onmogelijk, maar je weet dat je goed zit.

De indeling van de kanalen is logisch en dit maakt dat je weet welke kanalen je voorkeur hebben. Zo is het platform ook erg geschikt als je geen van haar cursussen hebt. Je kunt dan bijvoorbeeld technische analyse op stil zetten. Je kunt er dan wel in, maar krijgt niet constant updates.

Heel fijn vind ik dat er ook over goud en zilver gepraat wordt en niet alleen over crypto. Al met al snap ik goed dat Moneytalks in zeer korte tijd al zo hard gegroeid is en ik vermoed dat dit pas het begin is.

Ik ben dan ook zeer positief omdat je laagdrempelig erg veel waardevolle informatie op 1 plaats binnen krijgt.

Wat jij kunt verwachten na aanmelding

  • Toegang tot een platform met experts op het gebied van crypto, edelmetalen, macro-economie en technische analyse;
  • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding, de drempel ligt erg laag voor toegang tot goede relevante informatie.
  • Je bent altijd op de hoogte van het laatste nieuws.
  • Direct praten en sparren met Madelon Vos. Ze is hier erg open en transparant en deel haar kennis graag.
  • Wil je niet overal updates van krijgen, dan kun je een kanaal eenvoudig dempen.
moneytalks community

Probeer de Moneytalks Community nu 7 dagen voor maar €1,-  

  • Dé plek voor alles over investeren, bitcoin, macro-economie en TA
  • Maandelijkse Q & A met Madelon
  • Altijd op de hoogte van het belangrijkste economische nieuws
Probeer de Moneytalks Community

Gerelateerde artikelen

Leon
Ben jij net als ik fan van online ondernemen & online geld verdienen, wil je er graag meer over leren of ben je al bezig, maar wil je graag een nieuwe inkomstenbron opbouwen? Op dit blog vertel ik je alles over de mogelijkheden van online geld verdienen en hoe jij financiële onafhankelijk kan creëren! Ik ben Leon, online ondernemer en via geldisgoed.nl neem ik je mee in een wereld die mijn wereld zeer positief heeft veranderd. Benieuwd naar meer? Laat een reactie voor me achter of kijk even rond!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *