Hoe ik geld verdien vanuit huis met slechts 1-2 uur per dag!

Gemiddelde leestijd: 11 minuten

Ik denk dat als er 1 zoekterm in de top 10 staat van afgelopen jaar en dit jaar, dit geld verdienen vanuit huis is. Om de simpele reden dat de impact van de Corona crisis bij veel mensen hard heeft ingeslagen. Bij mensen die hun geld verdienen vanuit huis of een online onderneming hebben en online geld verdienen is deze crisis juist een accelerator van geweest. Zo zie je maar dat een crisis niet altijd slecht op uit te pakken voor je. Het is maar net hoe je er mee omgaat en welke kansen er op je pad komen.

Zo ben jij nu ook op zoek naar mogelijkheden om geld vanuit huis te verdienen. Slim, al zeg ik het zelf. Zeker als je dit online gaat doen. Ik doe het nu ook een paar jaar en er is niks lekkerders dan te weten dat je onderneming altijd doorloopt en aan staat. Ook al ben je er niet, er komt wel geld binnen (online dan).

Maar goed, laten we niet op de feiten vooruit lopen. Zoals de titel al zegt, heb ik een verdienmodel opgezet die mij per dag grofweg 1-2 uur per dag kosten. Ik ben er weliswaar meer mee bezig, niet omdat het in 1-2 uur eigenlijk niet lukt, maar omdat ik het ook leuk vindt. Er zit enorm veel potentie in de methode die ik gebruik. Plus, deze methode is 100% passief te maken, gericht op lange termijn en bovendien schaalbaar. Er zit dus feitelijk geen plafond aan je inkomen (in tegenstelling tot werken voor een werkgever).

Passief geld verdienen met affiliate marketing (€10.000/maand en meer!)

€10.000 per maand verdienen met affiliate marketing. Voor Paco Vermeulen is dit een standaard maandelijks resultaat geworden. Naast Paco zijn er inmiddels vele anderen die dezelfde bedragen of zelfs een veelvoud ervan verdienen. En dat alleen met een markt in Nederland en België. Zo zijn er tal van manieren om te starten met affiliate marketing, maar ook genoeg om het op te schalen.

Ga even na als je 1 website hebt die al €2.000 verdient per maand. De mogelijkheden kennen dan geen grenzen als je meer gaat publiceren op je website, meer website lanceert of het internationaal trekt.

Maar we beginnen bij het begin. Affiliate marketing is een van de manieren hoe ik passief geld verdien. En ja, dit kan al met 1-2 uur per dag. Ik doe het al jaren en ik zeg eerlijk, met 1 of 2 uur focus op dit verdienmodel kun je erg ver komen.

1-2 uur mindset switch

Als je tegen iemand die 8-9-urige werkdagen gewend is zegt dat je met 1-2 uur per dag een passief inkomen kan opbouwen, kan je even raar worden aangekeken. Dat is omdat we gewend zijn om dit aantal uur per dag te werken. We beseffen alleen niet dat we lang niet altijd 8 uur werken. Sterker nog, vaak werk je er maar 4-6 als het meezit. De rest praat je, overleg je, staart je voor je uit of loop je rond.

Het is echter wel degelijk mogelijk om met 1 of 2 uur per dag een affiliate website op te starten en er geld mee te verdienen. Wil je weten hoe? Check dan dit artikel over hoe je een affiliate website op zet.

Makkelijke manier van geld verdienen

Als je affiliate website eenmaal loopt, is de titel meer dan waar. Je verdient dan makkelijk geld. Het komt namelijk passief binnen omdat internet voor je werkt. Wees je er wel van bewust dat het opbouwen van een affiliate website tijd kost, en daarmee veel doorzettingsvermogen en discipline. 2 factoren die (te) weinig mensen hebben om echt succesvol te worden.

Maar je hoeft het zeker niet zelf te doen. Immers weet Paco Vermeulen precies hoe je een affiliate website goed aanpakt. Lees dan ook zeker meer over zijn unieke training via onderstaande knop.

Waarom veel mensen falen met hun affiliate website

Kun je geld verdienen met affiliate marketing met 1-2 uur per dag? Yes! Is het een makkelijke manier om passief inkomen te genereren? Yes! Maar, het komt zeker niet vanzelf. Er zijn superveel mensen die starten, alleen al in de Affiliate Marketing Revolutie zitten 12.000+ mensen. Maar lang niet iedereen verdient er goed mee. Sterker nog, genoeg mensen verdienen na 1-2 jaar niks of slechts enkele euro’s.

Soms komt dit omdat mensen er te makkelijk over denken. Ze schrijven een aantal artikelen, zien niks gebeuren en geven het op of geven het minder aandacht. Het kan dan voelen of de tijd die je erin gestopt hebt, verspilt is en dat is zonde. Op naar het volgende. Vaak is dit precies het punt waarop je door moet bijten.

Een affiliate website groeit namelijk alleen met de tijd als jij er door de tijd heen veel aan doet. Het is geen verdienmodel dat werkt in 2 maanden. Maar wel in 2 jaar, als je het goed aanpakt.

Belangrijkste factoren die meewegen

Als het simpel was zou iedereen en het doen en succesvol zijn. Dit is het niet en dat zeg ik ook niet. Het is vaak een kwestie van geduld en de aanhouder wint. Denk aan de volgende factoren waarmee je sowieso rekening moe houden:

  • Het schrijven van 1 artikel kost tijd of geld
  • Google heeft echt de tijd nodig om jouw website te ranken (naar voren komt als mensen er naar zoeken)
  • Jij bent zeker niet de enige met een website, je bokst in het begin op tegen websites die al langer bestaan en meer artikelen hebben
  • De druk die je onbewust kan voelen omdat je denkt dat internet jou snel rijk kan maken, affiliate marketing is geen overnight succes

Wat we dus vaak willen zien is commissies na een aantal artikelen. Maar wat we niet direct beseffen is dat we de techniek nog onder de knie moeten krijgen. Mensen die er er goed geld mee verdienen, zijn vaak al een jaar of langer bezig. Dit is niet iets wat je ziet. Het maakt de verdienmodel echter niet minder krachtig. Ik zie het al een katapult die je achteruit trekt: je trekt het elastiek naar achter door veel artikelen te publiceren en na je eerste paar commissies werkt elastiek (internet) voor jou en schiet naar voren.

Om een goede affiliate te worden raad ik je aan de volgende factoren te beheersen of te leren:

  • Je hebt een lange termijn visie
  • Motivatie loopt over en je weet waar je aan begint, jij wilt hier geld mee verdienen
  • Je vindt online marketing interessant en je hebt er 1-2 uur per dag tijd voor
  • Je durft deze kans te pakken en all-in te gaan
  • Ook al heb je geen kennis of ervaring, je ben leergierig om je website te bouwen en optimaliseren

Zie bovenstaande punten als een soort profielschets. Je hoeft lang niet alles te hebben, maar je moet er wel naartoe groeien. Dan is het nog makkelijker om te starten met affiliate marketing!.

Geld verdienen vanuit huis in 10 dagen

Misschien lijkt het onmogelijk, maar gelukkig hoef je zelf niks opnieuw op te zoeken of uit te vinden. Om geld te verdienen met affiliate marketing kun je tegenwoordig gebruik maken van zeer goede cursussen. De een is op beginnersniveau en laat je zien hoe je een affiliate website opbouwt, de Affiliate Marketing Revolutie is hier een voorbeeld van. Je wordt van begin tot eind meegenomen hoe alles werkt en je kan letterlijk over de schouders meekijken.

Een andere cursus is die van Paco Vermeulen. Een andere expert op dit gebied die verder gaat dan een basis website en echt de trucjes laat zien hoe hij zelf duizenden euro’s per maand verdient. Hij doet het al jaren, ken de affiliate marketing binnenste buiten en leert dit stapsgewijs aan jou.

Kan je echt in 10 dagen geld verdienen met affiliate marketing? Dit ligt ook grotendeels natuurlijk ook aan jou. Paco neemt je in zijn cursus mee in strategieën die zichzelf keer op keer bewezen hebben om een fulltime inkomen op te bouwen.

Stel dat jij al best lang denkt om geld te verdienen vanuit huis, overweeg dan zeker een blog website. Je kunt er goed van leven met vrij weinig moeite. Een van de redenen waarom mensen niet eerder succes boeken, is omdat ze eerst zelf het wiel uit willen vinden. Ze investeren liever eerst hun tijd dan hun geld en komen er later achter dat ze beter naar een expert hadden kunnen luisteren van het begin. Het zou toch zonde zijn als jij het zelf wilt uitzoeken en opgeeft na verloop van tijd.

Met andere woorden, zet nu die stap en daag jezelf uit om met affiliate marketing aan de slag te gaan. In dit artikel heb je ik diverse handvatten gegeven. Het is nu aan jou om ze te pakken en te gebruiken.

Meest recente artikelen

Leon
Ben jij net als ik fan van online ondernemen & online geld verdienen, wil je er graag meer over leren of ben je al bezig, maar wil je graag een nieuwe inkomstenbron opbouwen? Op dit blog vertel ik je alles over de mogelijkheden van online geld verdienen en hoe jij financiële onafhankelijk kan creëren! Ik ben Leon, online ondernemer en via geldisgoed.nl neem ik je mee in een wereld die mijn wereld zeer positief heeft veranderd. Benieuwd naar meer? Laat een reactie voor me achter of kijk even rond!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *