Starten met de laptop lifestyle?

Leer online geld verdienen met alleen je laptop!

Gemiddelde leestijd: 10 minuten
laptop lifestyle leven

Geld verdienen met een laptop lifestyle. Het lijkt als je social media volgt, alsof elke online ondernemer een geldmachine van zijn laptop maakt. Veel mensen verdienen goed geld met internet en laten die graag zien. Tegelijkertijd zijn er genoeg mensen die hetzelfde willen bereiken, maar niet weten hoe of wat bij ze past.

Ook ik krijg regelmatig de vraag, waar verdien jij nou je geld mee? Omdat geld verdienen via internet ”vaag” klinkt. Het runnen van een webshop of affiliate marketing website is niet voor iedereen gesneden koek. Elke maand je loonstrookje delen is niet interessant, niemand die dat doet. Maar waarom wel met je omzetten of cijfers van je online business?

Simpelweg omdat kansen op succes en het verdienen van veel geld exponentieel hoger kunnen liggen. Niet om uit de hoogte te doen, maar om te laten zien dat als je wil, geld verdienen met je laptop best mogelijk is. Hoe ik dat doe, lees je verderop!

Wat is een laptop lifestyle eigenlijk?

Het klink erg geheimzinnig natuurlijk, de laptop lifestyle, maar niks is minder waar. Sterker nog, het is iets wat we waarschijnlijk dagelijks doen. We slaan de laptop open en gaan aan het werk… Althans, dat is wel waar het op neerkomt.

Een laptop lifestyle betekent niks meer als je geld verdienen via internet. Hiervoor heb je je laptop nodig. Waarom geen desktop vraag je je nu af? Nou, je bent dan een stuk minder of eigenlijk niet mobiel. En hier draait het juist om. Geld verdienen of een verdienmodel starten waar jij dit wilt (mobiel, wanneer jij dit wilt (tijd) en met wie jij wilt.

In mooie woorden verdien je dus maandelijks geld met een verdienmodel dat toegankelijk is via je laptop en internet. Je hebt praktisch geen kantoor, printer, tafel, bureau of andere dingen nodig. Al zijn sommige wel handig, maar de foto hieronder geeft je een indruk van deze lifestyle.

laptop lifestyle

Iedereen kan een laptop lifestyle leven

Zoals je ziet is het leven van een laptop lifestyle niet moeilijk, maar je moet het ook willen. Iets genuanceerder ga ik er vanuit dat je geld wilt verdienen met internet met eventueel het doel dit op een bepaald moment niet meer in je zolderkamer te doen, maar op en strand in het zonnetje of in je hangmat.

Een van de dingen die je dan in ieder geval niet meer moet doen, is teveel van deze teksten, blogs, artikelen en informatie tot je nemen. Ook al ben ik blij dat je dit leest en op mijn website bent gekomen, er moet een moment zijn dat je overgaat tot actie. Actie om te starten ‘met een verdienmodel dat je laat voelen wat een laptop lifestyle inhoudt.

Zoals Michael Pilarczyk het in zijn boeken en seminars aangeeft, maak vandaag 1 beslissing. Dit kan een beslissing zijn die jou leven positief kan beïnvloeden. Daarom geeft ik jou ook de opdracht vandaag (vooral als je nog zoekende bent), om met een verdienmodel te starten en te kijken of het wat voor je is. Je hoeft niet op zoek, ik deel er een met je waar ik erg over te spreken ben.

De laptop lifestyle met affiliate marketing

Ik ga er even vanuit dat je weet wat affiliate marketing is en wat het betekent. Zo niet, lees dan mijn artikel ”hoe werkt affiliate marketing” even. Dit model gebruik ik om online geld te verdienen. Voor mensen die het niet kennen in mijn omgeving kan het dus raar overkomen dat ik praat over het promoten van producten en ontvangen van commissies. Feitelijk is dat de kern van dit verdienmodel.

Het leuke hieraan, althans dat vind ik, is dat ik niks te maken met met producten, klantenservice, advertenties, dagelijks product onderzoek en grote teams. Voor de kenners onder ons, beschrijf ik nu kenmerken van dropshipping. Ook een super interessant model, maar het moet bij je passen. Je mag hier zeker ook meer over lezen in mijn Dropship Academy Review.

Terug naar affiliate marketing. De redenen dat mijn ideale verdienmodel is voor een laptop lifestyle zijn als volgt:

  • Ik kan het doen in mijn eigen tempo en ben van niemand afhankelijk
  • Alles wat ik hoef te doen of te regelen zijn het regelmatig maken van blogs (kan je uitbesteden)
  • Naar welk land je ook gaat en wat je ook gaat doen, je hoeft geen (dure) advertenties in te gaten te houden
  • Het geeft je rust, omdat je artikels upload die nu en over 2 jaar nog steeds gelezen worden (en geld opleveren)
  • Je bouwt direct aan een asset (een website kan 100% passief geld voor je opleveren)
  • Het opzetten van dit model is heel simpel (geen kennis en ervaring nodig)

Kansen affiliate marketing

Als we het grote plaatje van affiliate marketing bekijken, heb je op termijn een één of meer affiliate website gevuld met blogs, e-mail lijsten die gekoppeld zijn aan je websites en misschien mensen aan wie je het blog schrijven uitbesteed.

Een gekke vergelijking misschien, maar een e-mail lijst kun je min of meer vergelijken met een pinautomaat. Waarom? Met een druk op de knop kun je geld ”verdienen”. Met een pinautomaat krijg je natuurlijk je eigen geld, maar met een e-mail verdien je geld.

Als je een website hebt die al commissies scoort en dagelijks een vast aantal bezoekers trekt, laten we zeggen 50-100+ dan is het verstandig een e-mail koppeling te maken. Je kunt dan een leuke weggever aanbieden die mensen GRATIS kunnen downloaden. Je geeft dan waarde. Als jij vervolgens honderden tot duizenden mensen op jouw lijst hebt kun je met 1 druk op de knop een goede aanbieding kunt doen. Je weet dan al dat je geld kunt verdienen.

Dit zijn kansen die affiliate marketing in combinatie met een e-mail lijst sterk maken en zeer winstgevend zijn. Hier moet je uiteraard wel wat voor doen, maar als het eenmaal staat, kan het staan voor jaren!

Starten met de laptop lifestyle

Ik kan me goed voorstellen dat financieel vrij leven op jouw voorwaarden mooi klinkt en dat je wilt beginnen. Zoals ik eerder in dit artikel al zei, het belangrijkste als je iets wilt bereiken, is dat je begint. Onderweg kom je erachter of het echt bij je past toch niet, maar je bent dan wel een stap dichterbij.

De manier die ik heb gebruikt om te komen waar ik nu ben is het hebben van een coach en een goede training. De training bood mij de basis om te bepalen of affiliate marketing iets voor mij was en leerde mij hoe ik vanaf 0 een affiliate website leerde opzetten tot waar ik nu ben. De coach is direct de maker van de training en inmiddels heb ik ook hulp van iemand uit zijn team.

Mijn filosofie hierbij is: in je eentje ga sneller, maar met de juiste mensen kom je veel verder. Zeker als je nog niet alles weet, maar wel een goede start wil maken is het handig dat je iemand kunt volgen die er super succesvol in is. Deze kans geef ik jou nu ook! De kans uit de comfortzone te komen en op eigen tempo toe te werken naar wat nu misschien onmogelijk lijkt.

affiliate marketing revolutie

Leer op eigen tempo jouw affiliate website maken op weg naar de laptop lifestyle

  • Start zonder kennis of ervaring een inkomstenbron
  • Schaal eenvoudig naar een bovenmodaal inkomen
  • Bouw aan een winstgevende asset voor jaren!
Start nu met affiliate marketing

Meest recente artikelen

Leon
Ben jij net als ik fan van online ondernemen & online geld verdienen, wil je er graag meer over leren of ben je al bezig, maar wil je graag een nieuwe inkomstenbron opbouwen? Op dit blog vertel ik je alles over de mogelijkheden van online geld verdienen en hoe jij financiële onafhankelijk kan creëren! Ik ben Leon, online ondernemer en via geldisgoed.nl neem ik je mee in een wereld die mijn wereld zeer positief heeft veranderd. Benieuwd naar meer? Laat een reactie voor me achter of kijk even rond!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *