Complete Bitvavo platform en app review

Veilig en vertrouwd crypto kopen én verdienen!

Gemiddelde leestijd: 15 minuten

In de Bitvavo platform en app review, neem ik je mee in Bitvavo en leer je alles over hoe je veilig en vertrouwd crypto kan kopen én verdienen. Ook leer je direct waarom bitcoin en andere crypto’s zo interessant zijn geworden. Bitcoin heeft namelijk eind 2020 en begin 2021 meerdere keren een nieuwe all time high aantikt! De cryptomunt heeft bewezen dat hij een stevige crisis te kunnen doorstaan en steeg mede daarodoor erg in populariteit. Dit was en is nog steeds te zien in de koersen.

Zelf ben ik al een aantal jaar geïnteresseerd in en actief bezig met crypto. Het fascineerde me dat een digitale munt ten opzichte van onze Euro zoveel aandacht kreeg. Met de jaren is mijn interesse erin gegroeid en zie ik steeds meer in welke rol crypto kan gaan spelen in onze toekomst.

Sinds ik startte met affiliate marketing, kwam er voordeel bij. Ik kon nu namelijk crypto kopen én verdienen! Ik kwam er namelijk achter dat ik via Bitvavo ook geld kon verdienen en dus niet alleen crypto kon kopen. Het feit dat ik passief geld kon verdienen was dus bonus. Hoe precies lees je een stukje verder.

Handelen in crypto wordt ook steeds interessanter om crypto bekender wordt, voor bitcoin. Dit zie je buitenom de koersen, ook al op het nieuws, social media en ik zie het terug in de commissies. Het mooie is, dat jij het ook kan doen. In dit artikel leg ik je uit hoe!

Wat is Bitvavo precies?

bitvavo

Bitvavo is een platform met een website en een app waar je op een gebruiksvriendelijke manier veilig crypto’s kunt kopen. Denk aan onder andere Bitcoin, Ripple, Etherium etc. Buitenom kopen, kun je op er ook terecht om crypto te verkopen. Een van sterkste kanten van Bitvavo zijn de gebruiksvriendelijkheid, de lage transactiekosten en prima klantenservice.

Bitvavo is de eerste verzekerde, goedkoopste en veiligste crypto dienstverlening in Nederland. Ze hebben een eigen orderboek (overzicht van alle transacties) en een groot aanbod aan crypto’s. Erg interessant aan het platform is dat je als gebruiker bij aanmelding automatisch in aanmerking komt om het platform te promoten in ruil commissies in de vorm van een percentage bitcoin.

Het platform voldoet verder aan de meest veeleisende internationale veiligheidsstandaarden en heeft alles in huis om uit te groeien tot een van de belangrijkste en grootste Europese exchanges.

Belangrijkste pluspunten van Bitvavo

 • Gratis verzekerde opslag van Bitcoin en andere crypto’s

 • Eenvoudig voor iedereen; zowel beginners als ervaren traders

 • Klant tegoeden worden veilig beheert door stichting Bitvavo Payments

 • Bitvavo beschikt over een officiële registratie van DNB

 • Zeer lage commissie: maximaal 0.25% (dit gaat niet over de te verdienen commissies)

Bitvavo App

Als je je aanmeld bij Bitvavo, kun je ook gebruik van maken de handige Bitvavo app. Je bent na niet altijd afhankelijk van het platform en kun ook eenvoudig crypto kopen en verkopen via je mobiel. De app is gemaakt voor eenvoud en efficiëntie en heeft weinig toeters en bellen. Inloggen of aanmelden gaat op dezelfde manier al met het platform:

 1. Je download de app
 2. Je maakt een account aan als je die nog niet hebt of je logt in
 3. Je logt in met je inloggegevens en de tweestapsverificatie
 4. Stap 3 kun je doet door op de home knop te drukken, je verificatiecode op te halen en de app weer te open
 5. Vul je ook je verficatiecode in
 6. Login en bevestig via een email die je krijgt dat je een nieuw apparaat aanmeld (benoem je apparaat vervolgens)
 7. Log nog een keer in met je inloggegevens en verficatie
 8. Je bent ingelogd en krijgt de mogelijk om een unieke code met handtekening te geven om inloggen de volgende keer makkelijker te maken.
bitvavo app

Eenmaal in de app wijzen de mogelijkheden zich vanzelf. Je kunt een cryptomunt aanklikken en aankopen met de enige knop die in beeld is (koop). De app is echt gemaakt om het je makkelijker te maken en om te kunnen handelen wanneer jij wilt.

bitvavo app

Crypto kopen bij Bitvavo

Als je crypto’s wilt kopen bij Bitvavo kan dat relatief snel en soepel. Open hiervoor eerst een gratis account via deze link. Als je dit hebt gedaan, wordt je gevraagd om een mini transactie te doen. Deze mini transactie is het bewijs dat je rekeninghouder bent van de naam die je bij je aanmelding opgeeft. Een stukje veiligheid dus. Vervolgens kun je met een door jou gewenst bedrag je Bitvavo account aanvullen en crypto’s kopen.

Het vooraf doen van een mini transactie is direct ook een verschil tussen Bitvavo en andere accounts. Waarom? Dit is de reactie van de klantenservice:

“Je moet inderdaad eerst je valuta storten. De reden is dat je eerst de valuta op het platform moet hebben in onze wallet, zodat je vervolgens real time kunt handelen. Digitale valuta zijn zo extreem volatiel dat iedere seconde belangrijk is; daarom doen de exchanges het ook op deze manier. Maar websites als Bitonic doen het weer net andersom. Het is maar net wat je gewend bent.”

Bitvavo

Wanneer je geld hebt overgemaakt op je Bitvavo account, kun je direct je crypto’s naar keuze kopen. Die koop je dan daadwerkelijk op dat moment, tegen de koersprijs die je op dat moment ziet staan. Hieronder zie je enkele crypto’s waaruit je kunt kiezen.

Betrouwbaarheid Bitvavo

Als je aan crypto denkt, denk je waarschijnlijk ook aan betrouwbaarheid. Ik in ieder geval wel. Want bij mij en bij veel andere mensen staat veiligheid en betrouwbaarheid hoog als het om crypto gaat. Niet voor niks doet Bitvavo er dan ook alles aan om jou een veilige omgeving te bieden en garanderen. Zo maken ze onder andere elke keer als je wilt inloggen gebruik van een tweestapsverificatie.

Iets wat je als gebruiker niet direct ziet, maar wat op de achtergrond wel draait, is dat Bitvavo gebruik maakt van meerdere sterk beveiligde servers en regelmatig veiligheid audits doet en krijgt. Zo ontvang je bijvoorbeeld bij problemen of opvallende inlogpogingen direct een e-mail.

Bitvavo biedt ook een anti-phishing beveiliging en het is geregistreerd bij De Nederlandsche Bank. Hier staat het onder toezicht. Het grootste deel van de crypto’s ligt opgeslagen in zogenaamde cold wallets, die niet in verbinding staan met internet. Deze worden veilig bewaard in fysieke kluizen verspreid over diverse locaties in Nederland.

Waarom is crypto promoten interessant

Misschien ben je nog maar pas bezig met affiliate marketing en misschien al lange tijd. Het is geen geheim zijn dat het vinden van een goede niche hierin belangrijk is. Een goede niche betekent namelijk dat er geld in te verdienen is. Het is de weg naar het verdienen van passief inkomen.

Gek om te zeggen, maar ik beschouw crypto niet zozeer als een echte niche, het is voor mij een niche in een niche. Het is een onderwerp binnen de niche van (online) geld verdienen waar ik in zit. Dit maakt het interessant, omdat er genoeg over te vertellen is en je het gelijk kunt promoten. Commissies in de crypto kunnen flink zijn en het onderwerp wordt alleen maar groter en vaker gezocht.

Om crypto te promoten heb je uiteraard wel een kanaal nodig, een website waar bezoekers naartoe komen. Daarnaast heb je een account bij een handelsplatform nodig. Bitvavo is hier een goed voorbeeld van. Je kunt hier crypto’s kopen, maar ook geld verdienen et het affiliate programma van Bitvavo.

Als gebruiker komt het er op neer dat je bij Bitvavo jouw unieke affiliate link kunt maken. Door deze te promoten, kun je commissies verdienen op het moment dat iemand anders via jouw link een account aanmaakt en één of meer transacties doet.

Wederkerende commissies

Het comissiepercentage bij Bitvavo ligt op 15%. Dit is hoog maar nog niet alles. Zoals het platform zelf zegt: zodra je affiliate partner wordt ontvang je een permanente commissie van 15% over alle handelskosten. Je krijgt dus niet alleen 15% commissie over de eerste crypto aankoop van een via jouw aangemelde gebruiker. Je krijgt deze commissie ook over elke toekomstige betaling die die gebruiker bij Bitvavo doet. Dit betekent dat elke gebruiker jou van een commissie voorziet op het moment dat ze een transactie maken.

Zo zie je dat het promoten van crypto via Bitvavo best interessant kan worden. Tel hierbij op dat de verwachtingen van crypto en Bitcoin in het bijzonder alleen maar zullen toenemen. Al met al een kansrijke markt.

bitcoin

Crypto promoten met affiliate marketing

15% permanente commissie klonk mij als muziek in de oren. Hopelijk maak ik jou ook wakker. Het is namelijk vrij uniek dat commissies zo hoog én wederkerend zijn. Bitvavo is overigens niet de enige broker die werkt met commissies.

Zoals eerder kort benoemd heb je voor het promoten van crypto en ontvangen van commissies te ontvangen 2 dingen nodig. Dit is een website of webpagina om te promoten en een account bij een handelsplatform. Je website zou dan kunnen gaan over over geld, crypto, financiën etc.

Als deze 2 dingen geregeld zijn, kun je starten met promoten. Dit kan in de vorm van blogs over bijvoorbeeld Bitcoin, macro-economie, handelsplatformen of de kansen van crypto. Het promoten van crypto is namelijk hetzelfde als het promoten van ieder ander product. Je schrijft erover en deelt jouw affiliate link.

Starten met het promoten van crypto

In dit artikel heb ik de belangrijkste punten behandeld die nodig zijn om ook met promotie van crypto via Bitvavo te starten. Ik ben er zelf erg enthousiast over omdat het promoten hoge en wederkerende commissies met zich mee brengt. Daarbij komt dat je dus bitcoin ontvangt zonder het zelf te kopen. Aangezien bitcoin momenteel erg in waarde stijgt, is de winst dubbel.

Besef je dat als je gaat promoten, je niet afhankelijk hoeft te zijn van blogas. Mond tot mond reclame, Facebook, Instagram of andere creatieve manieren om mensen via jouw link aan te melden zou ik zeker aanraden.

Bitvavo
Bitvavo

Beoordeling door Leon,

17 jan 2021
5

Bitvavo is voor mij een fijn handelsplatform. Het is zeer betrouwbaar en ik heb een grote keuze aan crypto’s. Als ik vragen hebt, kun ik die direct stellen bij de klantenservice, al komt het niet vaak voor dat ik vragen heb. Ze geven snel en duidelijk antwoord en ze helpen je totdat je vraag naar tevredenheid beantwoord is. Een groot pluspunt voor mij is dat ik het platform als affiliate super efficiënt kan inzetten. Zo verdien ik er dus ook aan en help ik andere mensen. Ik kan je dit handelsplatform dan ook zeker aanraden.

bitvavo

Maak vandaag nog een GRATIS account aan op Bitvavo en koop jou favoriete crypto!

Ook kan je direct starten met het promoten en verdienen van commissies

Gratis account aanmaken!

Bitvavo ervaringen Trustpilot

Hieronder heb ik een een screenshot geplaatst van de score die klanten van Bitvavo over het platform geven.
Bron: Trustpilot.com

Gerelateerde artikelen

Leon
Ben jij net als ik fan van online ondernemen & online geld verdienen, wil je er graag meer over leren of ben je al bezig, maar wil je graag een nieuwe inkomstenbron opbouwen? Op dit blog vertel ik je alles over de mogelijkheden van online geld verdienen en hoe jij financiële onafhankelijk kan creëren! Ik ben Leon, online ondernemer en via geldisgoed.nl neem ik je mee in een wereld die mijn wereld zeer positief heeft veranderd. Benieuwd naar meer? Laat een reactie voor me achter of kijk even rond!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *